2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar internet çekmiyor çok az çekti bu mesajı zorla yaziyorum :-) ahmet burda çok mutlu koy havası evde ordan oraya geziyor
kucak bol burda :KK66: Pinking Tree Pinking Tree
Bizimkide iki dış emeklem tutunma örümceği sevmiyor özgür takiliyor ek gıda idare eder sesleniyor nenen diye niyle canım hepinizi öpüyorum
Oh maşallah iki kuzuna da:) sevsinler bakalım Ahmet'i yazın tadını çıkarsınlar inş.. Öpüyoruz hepinizi :)
 
Bizim doktorumuz atesi cikmadan verme belki de cikmayacak diyordu..

Aynen pek atraksiyon yok bizde de az once kv telde diyor akranlari yürümeye baslamis diye, tembel cimcimem benim..
Ben de oyuncak telefon, kumanda filan bakiym olmadi nerden aldin cnm yoksa gerceklerine saldiriyor..
Sabah uyandiginda da carsafla oyalaniyo bi sure sizin kizlar gibi..
Yogurt su an icin sevdigi tek sey, her seyi yogurtla karıştırir oldum..:-):-)
Sabah Yumurta ve peynir koyup verdim yogurda, ayri ayri yemiyor çünkü. .:KK58:



Burayı hic sorma cnm 40 vardir, klima surekli acik sizin gibi o yuzden iyiyiz sukur.
bizde herşeyi yoğurtla karıştırır olduk,sebze pürelerini özellikle yoğurtla karıştırıyorumki ordan tuz alsın diye :)
 
kızlar bugun okuduğum yazılardan avakadonun faydası bebekler için o kdr çokmuşki koşa koşa migrosa gittim avakado aldım,ay rabbım yaratmıuş ama hiç sevemedim ne tadı var ne tuzu,nasıl bır meyva bu anlamadım,yumuşak olup çatalla ezilip verilcekmiş hiçde yumuşak dildi,bende cam rendede ceyregını zar zor rendeleyıp kayısı ile karıştırıp verdim
yarım saat sonra uyudu sonra uykusunda ,n uyandı ve kustu sanırım ağır geldi galiba:eek:
 
kızlar bugun okuduğum yazılardan avakadonun faydası bebekler için o kdr çokmuşki koşa koşa migrosa gittim avakado aldım,ay rabbım yaratmıuş ama hiç sevemedim ne tadı var ne tuzu,nasıl bır meyva bu anlamadım,yumuşak olup çatalla ezilip verilcekmiş hiçde yumuşak dildi,bende cam rendede ceyregını zar zor rendeleyıp kayısı ile karıştırıp verdim
yarım saat sonra uyudu sonra uykusunda ,n uyandı ve kustu sanırım ağır geldi galiba:eek:
Bi kac gün yumuşamasını beklemek gerekiyor diye biliyorum cnm daha once burda konusulmustu tropikal meyve vermeyecekti bazı arkadaslar bazilari da verecekti ck faydali diye biliyorum bende kararsizim verip vermemekle..bence yumusak olandan bi daha dene genelde yogurtla karistirip veriyorlar belki kayisiyla karisinca midesini bulandirmistir
 
Bir sorun daha var sütaş büyümix meyveli yoğurttan kullananlar var mı.bana güvenli geliyor ama kendi yaptığımızın dışında arada versek diyorum.yoksa evde yapılan tam doğal oluyor güvenli oluyor.siz vetiyormusunuz matketteki bebek yoğurtlatından

Bana bugun dr evde yapamazsan cok kasma sade olan buyumix yogurt verebilirsin dedi. Elmali olan dgl.
 
Bi kac gün yumuşamasını beklemek gerekiyor diye biliyorum cnm daha once burda konusulmustu tropikal meyve vermeyecekti bazı arkadaslar bazilari da verecekti ck faydali diye biliyorum bende kararsizim verip vermemekle..bence yumusak olandan bi daha dene genelde yogurtla karistirip veriyorlar belki kayisiyla karisinca midesini bulandirmistir
yokk tatlım ilk ve sondu,bir daha tövbe,korkunç bir gece yaşadık,doğdu doğalı bu kdr sık uyandığı inlediği bir gece hatırlamıyorum,bence çok ağır geldi,halbuki sadece çeyrek vermiştim,allah aşkına bizler avakado mu gördük onla büyüdük,herşeye zıplama huyuma sinir oluyorum,kayısı yedirmem kusur kaldıda kalktım buna heves ettim,son olcak zaten,birde limon kdr şeye 5 lira para verdim,hey allahım yaa:mad:
 
Keşke midesini sisirecek kadar içse canım yemiyo ki o kadar :) tarife gurme bebekten de baktım başka sitelerden de baktım hep aynıydı sanırım Pinking Tree Pinking Tree da sormuş anlatayım nasıl yaptığımı. Aynı yogurt mayalar gibi mantık sadece buzdolabında fazla bekletiyoruz 12 saat kadar. 1 litre süte 1 kibrit kutusu kadar beyaz peyniri ezip kullandım maya olarak bazı sitelerde bebek için yaptığından tuzsuz olsun diye Light peynir kullandığından bahsetmiş yağı az diye Light tercih etmedim normal beyaz peyniri suya koydum sabahtan akşamüstü mayaladim ben. Yine fırını kullandım ama baktım tutmamis hiç almadım aksamdan bıraktım ısısını kapatıp sabah kalktığımda tutmustu. Buzdolabında çıkarınca da süzgecinden üzerine temiz havlu peçete koyup 2 saat filan beklettim ,çıkan suyunu buzluğa attım çorbalardan kullanıyormuş daha hiç denemedim . Suzme yogurdumsu bişi oldu ilk tadını benzetemedim ama dolapta durunca benzemiş yine :KK48:
sağol canım tarif için ilk fırsatta deniycem
Klimayi hic kapatmiyorum ki o acikken dahi ck terliyor insllh sicaktandir bu arada ellerine saglik afiyetle yersiniz...
demir eksikliğide terleme yapar kan değerlerine bakıldı mı canım
Canım pazar esim izne ayriliyor köye gideceğiz önceden sevmiyordu evlenince alıştı ben çok severim 7.5 tl marketten almış eylüle doğru daha çok ucuzlar koyarim ama simdi buzluk ta bulunsun ataym ne olur ne olmaz bazen resmen aseriyorum bamyaya:)

Bamyayi bütün şekilde yikiyorum kızlar domates limon tuzu ile kavuruyorum kendi suyu çekilip sararınca soğu tu p buzluga :KK66: Eki Görüntüle 1595746 Eki Görüntüle 1595747 Eki Görüntüle 1595746 Eki Görüntüle 1595747 Eki Görüntüle 1595746 Eki Görüntüle 1595747
ellerine sağlık canım:)
Kizlar kiyma veren var mi bebisine 7 aylik olduk 6. Ay kontrolunde bile ver demisti dr. Bana.Veriyosaniz nasi veriyosunuz..
bi de kurban bayraminda dondurucuya kemikli et atmistim onu kaynatsam suyunu corbalarina koysam nasi olur. .Kaynattim geçen gun bulanik renk bi suyu var, midem bulandi benim bile..
Yoksa et suyu mu atsam corbalarina koymak için. .:confused::confused:
kemikli et çokta güzel olur canım:)
Sanırım şekerli olduğu için meyveleri fazla vermeyin, diyorlar.

@miss_curious Canım genelde çorbalara sebze yemeklerine ya da Sarımsaklı yoğurda vs koyup rondoyla çekiyorlar. Ablam böyle yapıyordu. Et suyuyla da yemek ya da Çorba yapıyorlar. Biz de başlayacağız yakında...
Bir de telefon kararını karı koca almanız ne güzel, artık her şeyi anlıyor Bıcırıklar:) ben de korumaya çalışıyorum ama etrafta görünce ağzı beş karış BAKIYOR TV'ye telefona :KK43:

Canım yanlış anlamazsın umarım ama tüm yurtdışı tecrübelerimde hep Türkler'den zarar gördük yabancılardan hiç görmedik:)) a Türk varmış diyip tanışırdık önceden şimdi uzak duruyoruz:KK66:) defalarca dersimizi aldık çünkü. Dikkatli ol ve eşim kızar da en güzel bahane. Aklında olsun... O kadının da dersi neyse allah yardımcısı olsun. Bize de oku:)) üfür:)) belki nefesin kuvvetlidir de teyze anlamıştır :))



Canım klima da yetmiyor bebeği bir kez su dolu küvette havuza sokup oynatıyorum gün içinde bir kez yıkıyorum en son yatarken tekrar suyla duş aldırıyorum ki ferahlasın diye. Her yemek ve alt değiştirmeden sonra hop lavaboya ıslatıuoruz birlikte.. Şu son iki gündür daha da sıcaktı sürekli su ile oynar durumdayız biz. Aşı işe alakası yoktur bence terlemenin.



Keşke o kadar yeseler :KK43: benimki Çay kasığı ile iki üç kez alıyor her şeyi maksimum. Bilgiler için Sağol. Anne sütü konusunda ne kadar kıstıysam Bebeğin beslenmesi konusunda da o kadar serbest olmak istiyorum yoksa bebekler Hep yeme problemli oluyor malesef..



Ellerine sağlık öok beğendim vakumlu gibi olmuş YouTube dan bakıp deneyeceğim ben de heves ettim :))
Oh maşallah kızlar size hihami hihami @Girlboymom ve eflal.. Ne yetenekler varmış:)
Ben Buzluğa yalandan birkaç şey atarım o kadar...


Labne makinesi de var mıdır acaba:) bunu denemek istiyorum tutarsa veririm bebişime. Tarif için tşkler kutucuğuna da şifa olur inş..
canım sende yaparsında sürekli aynı evde kalmıyorsun ki ondan yapmıyorsundur:)
Ay eşim kafasını kazıttı yani kendinkazimis banyodan çıktı supriz :mad: sinir oldum hic sevmem kel neyse inş hemen uzar:KK61::KK61:
çok güzel bir sürpriz olmuş:)
Merhabalar,bu hafta ek gidaya fecis haftamizdi ve tabi perisan oldum,yogurt mayala sebae puresi yap ,ilk gun hersey yolundaydi gecen ay baslamistim kayisi muz vermeye ama ne olduysq 4 gundur agzinj acmiyor adeta dislerini kitliyor asla meyva yediremiyorum,ter icinde kaliyorum sonra sinirimden kalan herseyi ben yemek zorunda kaliyorum, disleri suan 8 tane olmak uzere 4 u eti kesip cikti digerleri gelmek uzere,o yuzden mi boyle yapiyor bilmiyorum,anne sutunde problem yok allaha sukur,ek gidayi yiyemiyoruz,neden boyle yapiyor fikriniz varmi kizlar.?
canım dişten olabilir benimki zorla bir iki çay kaşığı aldığı için bu konuda yardım edemiycem:KK43:
Bugun dogum gunune gidiyoruz cadimla kismetse..Araci kendim surmeyi deniycem aglayacak biliyorum ama 10 dakika mesafede. .
aksam hediye almaya gittik, cikmisken cadima bebek dokun ogren serisinin 2 kitabini (0-2 yas) bi de hisirtili kitap aldim tiny love 3 al 2 ode kampanyasi vardi,su an sadece agzinda kemiriyo farkindaligi artinca beraber kelimelere bakarız insallah..
güle güle kullansın kitaplarını, bende alsam büyük kuzuma da erken başlamıştım kitaba
Kizlar 7. Ay kontrolu yokmus snrm dr. 8. Ay gel demisti sizler gidecek misiniz bi sey dediler mi..
bu ay hastaneye götürürüm sağlık ocağı bizede öyle dedi
Valiz hazirliyorum evi topluyorum yarin kaynanama gidiyorum:KK55::KK55: bi hafta koy tatili 10 agustosta da nevşehir kozaklıya gidiyorum inş bebisler hastalanmadan güzel bi tatil olur :cool::cool: yari aksama kadar yazmazsam net çekmiyor demektir yazarsam zaten haber ederim benden kurtulmak yok:stop: iyi haftasonlari:KK25:
canım iyi gezmeler tatiller:)
Merhaba hanımlar oğlum 6 ay 4 günlük, yoğurt meyve püresi muhallebi yiyor ama sebze püresini kesinlikle yemiyor öğürüyor kusuyor hep.. inadına ettim 1 2 saat sonra tekrar veriyorum yada bir iki gün bekliyorum umarım düzelir.. Diş yok her çocuk bir olmaz mis ya cidden doğru :)
sebze konusunda ısrarcı olma zamana bırak derim
Ben de eve geldim cok sukur iyi gecti..
cadim giderken de gelirken de hic aglamadi, eve gelirken sızdı ama uyandirmak zorunda kaldım. .
bi de kizlar et suyunu ya da baska şeyleri dondurucuya koyarken nasıl kaplar kullanıyorsunuz. .plastik bardak çok saglikli degil snrm bpa free kaplar kullanmak lzm snrm..
canım ben büyük oğlumda buzdolabı poşetine bir kepçe koyuyordum ağzını bağlıyordum o şekil atıyordum buzluğa ama şeyler var ya buz torbaları onlar daha kullanışlı bence buz yapmak için kullanılanlar
Çok sessiz kaldı burası yaa:KK12: oğluşuma bebe bisküvisi yaptım onu ekleyeyim de gariban kalmasın sayfamız :KK48:Eki Görüntüle 1596957
ellerine sağlık nasıl yazdın ismini tek tek:)

Disimiz en erken bizum cikmisti sanirim 4. Cu ayda alt iki sonra ust yan iki sonra ust orta iki derken alt iki yanlar toplam 8 disiniz cikmak uzere kimi minicik gozukuyo eti patlatmis kimi cikmis ,6,5 aylik iz masallah 8 disimiz var :))
Onun disinda donuyoruz her turlu ,ona oturma odasinin yerdeki haliya yorgan koydum hergun teniz carsafi degistiriyorum,oyuncaklari ile oynuyo em faxla 20 dk duruyor orda bndr sogan dograyi yada buladik yikayabiliyorum,popoyu havayq dikiyor ve emekliyor
Bir esys koydugumda onu almak icin emekliyor mesala o sekilde ogrettim uzaga bir oyuncak birakarak alisti
Bir hafta oldu yurutec aldim gunde toplam yarim saati gecirmiyorum,yavas yavas odadan odaya gidiyor
Parmagimla gokyuzune bak dedigimde bakip kuslari takip ediyor
Ek gidalari cok severek yemiyor
Yogurdu bir trk sevdi
Meyvalari zoraki yiyor
Sebze purwlerinide yogurt karistirip vermeye calisiyorum
Onun disinda he oyun istiyor
Gezmek istiyor kucak istiyor
Ter icinde kaliyorum eskisi kdr cok yemesemde bu kdr harejete gr zayiflayamamisim
Eylul basi kismetse bodruma tatile gidiyoruz 1 ay vaktjm var bakalim bikac kg verebilcekmiyim
maşaallah diş konusunda hızlı çıktı canım:)
Bir sorun daha var sütaş büyümix meyveli yoğurttan kullananlar var mı.bana güvenli geliyor ama kendi yaptığımızın dışında arada versek diyorum.yoksa evde yapılan tam doğal oluyor güvenli oluyor.siz vetiyormusunuz matketteki bebek yoğurtlatından
büyük oğluma kullanıyordum bir yere gidince ama bebek yoğurdu var ya ondan ,genel anlamda ev yoğurdu tabi ki daha güzel
Birde bugün iğneye gideceğiz ateş düşürücü veteyimmi önceden yada sonradan.havalar çok sıcak ya

ben veriyorum
 
Son düzenleme:
kızlar bahsettiğim buz torbaları böyle, et sularınızı buna koyabilirsiniz:) daha kullanışlı

untitled2.png
 

Eklentiler

  • untitled.png
    untitled.png
    81,6 KB · Görüntüleme: 66
N nelfn benim verdiğim yoğurt buydu bebek yoğurdu, elmalısı ve sadesi vardı oğlumun zamanında

untitled.png
untitled2.png
 
Kizlarrrr kizlarrr adana yaniyor su an evin icin 38.1 allahtan klima var bozulmasin ya da elektrik gitmesin diye dua ediyorum:anneadayı:sizin oralar nasıl ?:KK54:
ah canım sorma sivas bile yanıyor, dün misafirlikteydim kilolarca ter döktüm ya
Bizim doktorumuz atesi cikmadan verme belki de cikmayacak diyordu..

Aynen pek atraksiyon yok bizde de az once kv telde diyor akranlari yürümeye baslamis diye, tembel cimcimem benim..
Ben de oyuncak telefon, kumanda filan bakiym olmadi nerden aldin cnm yoksa gerceklerine saldiriyor..
Sabah uyandiginda da carsafla oyalaniyo bi sure sizin kizlar gibi..
Yogurt su an icin sevdigi tek sey, her seyi yogurtla karıştırir oldum..:-):-)
Sabah Yumurta ve peynir koyup verdim yogurda, ayri ayri yemiyor çünkü. .:KK58:



Burayı hic sorma cnm 40 vardir, klima surekli acik sizin gibi o yuzden iyiyiz sukur.
bizimkine maket telefonlar var ya ondan verdim de beğenmiyor:) gerçeğini istiyor:) abisinin müzikli güzel bir telefonu var onu çıkarayım ne iyisi
kızlar bugun okuduğum yazılardan avakadonun faydası bebekler için o kdr çokmuşki koşa koşa migrosa gittim avakado aldım,ay rabbım yaratmıuş ama hiç sevemedim ne tadı var ne tuzu,nasıl bır meyva bu anlamadım,yumuşak olup çatalla ezilip verilcekmiş hiçde yumuşak dildi,bende cam rendede ceyregını zar zor rendeleyıp kayısı ile karıştırıp verdim
yarım saat sonra uyudu sonra uykusunda ,n uyandı ve kustu sanırım ağır geldi galiba:eek:
amaaaan boş ver canım ya bizim meyvelerimiz bize yeter, kiviyi tavsiye ederim ama alerji riski yüksek bir meyve dene önce, büyük paşama kivi her gün verirdim kivi yediği zaman hiç hasta olduğunu bilmem, şimdi yemiyor siyah çekirdekleri var ya çıkar bunları diyor:)
yokk tatlım ilk ve sondu,bir daha tövbe,korkunç bir gece yaşadık,doğdu doğalı bu kdr sık uyandığı inlediği bir gece hatırlamıyorum,bence çok ağır geldi,halbuki sadece çeyrek vermiştim,allah aşkına bizler avakado mu gördük onla büyüdük,herşeye zıplama huyuma sinir oluyorum,kayısı yedirmem kusur kaldıda kalktım buna heves ettim,son olcak zaten,birde limon kdr şeye 5 lira para verdim,hey allahım yaa:mad:

aynen yani:)
 
Güzel anneler merhaba,

Nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Bebişler uyumuyor uyuyor derken büyüdüler.

Yavaş yavaş dişler çıkıyor, yerde sürünmeler dönmeler başladı, emekleme haberlerini aldık.

Başka neler var? Neler yapıyor bebekleriniz?

Benimki her türlü Dönüyor takla atıyor ama emekleme pozisyonu almıyor nedense. Gönlü yok gibi gerçi aceleci bir annes var kuzumun...

Bardakta su içiyor, biberonda asla almıyor ya da çekse bile ağzından geri akıyor, uyuyamıyor. Suyu bardakla içiriyorum.

Günde birkaç kez duş alıyor onu seviyor.

Daha birkaç aylıkken ellerini kollarını uzatırdı beni al diye onu yapıyor :))

Yemekler parçalıyor blw diye izin veriyorum ben de Yediği bir şey yok. şu sıralar evde Değilim cam rendeme güveniyordum onu da kırdım:KK43: bebişime bir iey veremiyorum çeşit olarak...

Başka bir de kendi saçlarını yoluyor öyle böyle değil. Bu çıktı Başımıza dişleri de çıktı ama belki üsttekiler gelecektir, canı acımıyor galiba bütün saçlarını koparıyor kızım. Ona üzülüp kendi saçımı vetştorum eline:))

Benden haberler böyle..: tostoparlak bir şey oldum inş artık Ağustosla birlikte diyete başlıyorum.. Kızımın diş buğdayına yetişemeaem de ilk doğumgününde varil gibi olmak istemitorum :)

ahhh o kadar yazdım silindi:)

minik ağlıyor yazıcam tekrar uzun uzun:)
 
Selam herkese minik ağlıyor kahvaltı hazırlıycam :)

Dün teyzemin kızının mevlüdüne gittim ohhhh açıldım resmen eşimin ailesinin akrabalarının arasından kalmıştım gerçi akrabalarını severim ama artık kendi sülalemi gezicem:) bizim akrabalık bağı çok zayıf kızlar teyzem amcam dayım var ama yok işte, teyzem ne iyi ettin geldin dedi bende çağırırsanız gelirim teyze dedim:) dayımın hanımı hemen çağırdı annesinin kırkına, eşimden de çekiniyorlardı tutucu olduğu için ama neyse ki benim odun erkekler olmadığı sürece ortamda her istediğim yere götürür yeter ki ona sarmıyım:) bende bizim düğünden sonra çağırıcam inşallah hepsini bir nevi mevlüt:)

Eşime gelince kızlar tatlı dilliyim güler yüzlüyüm ama değişen bir şey yok, ablamlarda azcık biliyorlar düğün önü tadımız kaçmasın dedim, ablamlar çok kızgın inşallah sorun çıkmaz

Bu binadan gitmeden düzelmeyecek sanırım hiç bir şey, kv me gelince hanım konuşmuyor gelmiyor yani bende görünce konuşmuyorum, arkasından attığı gelini şimdi gözdesi oldu , bana iyi oluyor kimin ne olduğunu görüyorum:)

hadi hoşçakalın:)
 
Herkese günaydın anneler...

Kızım kendi kendine bezini çıkarmış ve çiş yapmış halıya:) bu da gelişim sayılır mı anneler :)) bodysi yoktu üstünse cırt cıtlarını açıvermiş..

kızlar bugun okuduğum yazılardan avakadonun faydası bebekler için o kdr çokmuşki koşa koşa migrosa gittim avakado aldım,ay rabbım yaratmıuş ama hiç sevemedim ne tadı var ne tuzu,nasıl bır meyva bu anlamadım,yumuşak olup çatalla ezilip verilcekmiş hiçde yumuşak dildi,bende cam rendede ceyregını zar zor rendeleyıp kayısı ile karıştırıp verdim
yarım saat sonra uyudu sonra uykusunda ,n uyandı ve kustu sanırım ağır geldi galiba:eek:
Çok hoşsun minione:)) seni kendme benzetiyodum ama güzel fotolarını görünce vazgeçtim:)) dışarıda bekletip yumuşaması gerekiyor..

Bana bugun dr evde yapamazsan cok kasma sade olan buyumix yogurt verebilirsin dedi. Elmali olan dgl.

Canım ya hazır yoğurtların için de süt ve maya dışında her şey var hele de bebekler için yapılan yoğurtlarda ekstra glikoz var. Bence bir doktor bunu dememeli. Ben kızıma kefir vermek istiyorum doktor kendin yapmıyorsan verme dedi, bizimki de böyle.. Hepsi aynı olacak diye bir şey yk ama daha süt bebekleri iken dikkat edilmeli bence..

yokk tatlım ilk ve sondu,bir daha tövbe,korkunç bir gece yaşadık,doğdu doğalı bu kdr sık uyandığı inlediği bir gece hatırlamıyorum,bence çok ağır geldi,halbuki sadece çeyrek vermiştim,allah aşkına bizler avakado mu gördük onla büyüdük,herşeye zıplama huyuma sinir oluyorum,kayısı yedirmem kusur kaldıda kalktım buna heves ettim,son olcak zaten,birde limon kdr şeye 5 lira para verdim,hey allahım yaa:mad:
Canım avakoduyu dışarıda bekletmem lazım.. Yumuşatıkça kullanıyorsun tatlı meyve givi Düşünme. Muz hurma avakado karışımı yapardı ablam oğluna ailece yerdik:)) ben blw yaptığım için Kızımın eline dilim verdm pek beğenmedi. Ileride balıkla da karıştırabilirsn mesela..

oğlumun telefonu böyle bir şeydi rengi farklı, şarkı söylüyor sayılar vs. eğitici güzel tabi şimdilik bizim kuzulara ses olsun yeter:)

Eki Görüntüle 1597860

Bizdeki bunun aynısı işte :)) yolculuklarda bununla oyalamaya çalışıyorum
 
Pinking Tree Pinking Tree canim yazdim yazdim silindi onceki gun.
Oglum ek gidada hic iyi degil yutamiyor yiyemiyor.en sevdigimiz yogurt su.yogurt corbasi mercimek corbasi bi de muhallebi deniycem.meyve hicc yemiyor dogrusu yiyemiyor ne zaman tane yutacak bilemiyorum.
Uykumuz iyi genel olarak iyice uykusu gelmeden uyutmaya calismiyrum cunku ben sicak bi taraftan kan ter icinde kaliyrum sinirkeniyrum uykusu gelınce emerken uyuyor.sallama falan artik istemiyor.aslinda ayagimda iyi oluyordu uyutmak.
Onun dışında gel gel yapiyiruz cok guzel geliyor.besiginde kollarini uzatip beni al diyor.donuyoruz ama emekleme filan yok . banyoyu cok seviyor. Dedede gibi acayip seyler soyluyor bağırıyor. Cok şükür onceki aylara nazaran rahatim diyebilirim.
 
Nego Nego ne iyi ediyorsun ben de oyle genelde Kv ve tayfasi na gidiyorum onlar geliyor.
Odun kolay kolay yumusamaz canim devam et sakin olmaya.anlar birgun insallah.
Kv buyuk sanirsam senden bekliyor.benim kv suçlu oldugu halde ozur dilemez mumkun degil buyugum ben der hep.uzatma istersen.bosver konus gitsin
 
X