canım bir dr una sorsan vajinal kullanabilirsin zor olur böyle bebekle sersem yapıyor bu ilaç bende kullanmıştım
aynen
ay hayırlısı canım, ben bugün regli oldumn zaten yumurtlam aakıntım oldu ondna anladım geliyor benim bu ay kırmızılar dedim
o dönemde de fan fini olacaktı iyi ki olmamış kazaya kurban gidebilirdim
inciride dene canım güzel süt yapıyor
hah haya o de ne ki ilişki mi
olmadı hiç canım o yüzden bilemiyorum
aynen
canım bak sende bende kilo almayacaklar sütümüz azalacak diye çok takıyoruz olumsuzluğu çağırıyoruz, biliyorsun ben regli olmak istemiyordum bir sene, sebebi sütüm azalacak korkusuydu ve maalesef oldum bugün, diye diye çağırdım olumsuzluğu, sende at kafandan şu kilo işini hadi bakalım sen bilinçli tecrübeli bir annesin emin ol Ahmet çok sağlıklı ve güzel kilo alacak, bu kadar hareketli olması bile güzee doyduğunun göstergesi zaten, bırak neşeli neşeli hareket etsin annesi, şurda iki ay sonra ek gıdaya başlayacaksın zaten, inşallah iştahı güzel olacak boyu posu da iyi olacak kuzunun
canım e bebeğe bakabilirsin birde bebefixe bak bizim buranın mağazası araç gereçde fiyatları uygun oluyor, marka tavsiye edemem ama bende çok para verilmesinden yana değilim:)
inşaallah geçer canım
oyyy dişleri çıkınca yandık zaten ıstıracaklar, ilk tepkiniz çok önemli eğer ayy derseniz onun dikkatini çekecek tepki verirseniz oyuna çeviriyor ve sürekli yapıyorlar:) o yüzden ıştırınca zor ama tepkisiz kalın:)
canım büyüme atağıdır
benimde sağda vardı hamileyken patlayıp yumurtalığıma yapışmıştı patolojiye göndermişti dr