2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bir dr una sorsan vajinal kullanabilirsin zor olur böyle bebekle sersem yapıyor bu ilaç bende kullanmıştım

aynen:KK70::KK70::KK70::KK70:

ay hayırlısı canım, ben bugün regli oldumn zaten yumurtlam aakıntım oldu ondna anladım geliyor benim bu ay kırmızılar dedim:KK48: o dönemde de fan fini olacaktı iyi ki olmamış kazaya kurban gidebilirdim:KK53:

inciride dene canım güzel süt yapıyor

hah haya o de ne ki ilişki mi:KK53::KK53::KK53: olmadı hiç canım o yüzden bilemiyorum:KK70:

canım bak sende bende kilo almayacaklar sütümüz azalacak diye çok takıyoruz olumsuzluğu çağırıyoruz, biliyorsun ben regli olmak istemiyordum bir sene, sebebi sütüm azalacak korkusuydu ve maalesef oldum bugün, diye diye çağırdım olumsuzluğu, sende at kafandan şu kilo işini hadi bakalım sen bilinçli tecrübeli bir annesin emin ol Ahmet çok sağlıklı ve güzel kilo alacak, bu kadar hareketli olması bile güzee doyduğunun göstergesi zaten, bırak neşeli neşeli hareket etsin annesi, şurda iki ay sonra ek gıdaya başlayacaksın zaten, inşallah iştahı güzel olacak boyu posu da iyi olacak kuzunun:KK60:

canım e bebeğe bakabilirsin birde bebefixe bak bizim buranın mağazası araç gereçde fiyatları uygun oluyor, marka tavsiye edemem ama bende çok para verilmesinden yana değilim:)

inşaallah geçer canım

oyyy dişleri çıkınca yandık zaten ıstıracaklar, ilk tepkiniz çok önemli eğer ayy derseniz onun dikkatini çekecek tepki verirseniz oyuna çeviriyor ve sürekli yapıyorlar:) o yüzden ıştırınca zor ama tepkisiz kalın:)

canım büyüme atağıdır

benimde sağda vardı hamileyken patlayıp yumurtalığıma yapışmıştı patolojiye göndermişti dr
Iyi kurtulmussun canım, :KK48: darısı benim başıma, insaallah yarın test sonucunu negatif olarak alsam içim rahatlayacakHoppa

aysimason aysimason canım o takım nerde satılıyor ve ne kadar

bayıldım uygunsa bende alırım mevlüte

Tesellileriniz için minnettarım Nego Nego gerçekten yakının da yaşamış mı hemen atlattı mı ayy içime az da olsa su serptin inş ameliyat gerektirmez :KK43: ben soruyorum doktor birşey demiyor konuşmuyor bunlar gerçekten işi ticarete dökmüş illa o profesör arkadaşına gidip ona da para kazandırmak istiyor öyle sezdim sadece muayeneye 300 tl ayrıca bide onların hastanesinde parayla yaptırdığım tüm tahlillerin aynısını o prof.tan istiyor ve onda da yaptırın muhakkak istiyorum gerçi hastanemizdeki de çok iyi yapıyor yine ona da görünün ama ücreti biraz pahalı ama muhakkak görünün diyor çok saçma buldum niye bütün bu insanlar başlarına bir hastalık musallat oldu mu tek profesöre mi götürüyorlar zaten uzman doktorlarla muhatabız hastane özel ama bu dediğinden sonra iyice işkillendim bunlar nasıl insanlar ya subhanallaah bu kadar da olmaz çok kez ticari düşünerek hareket ettiklerine şahit oldum sağlığın yada hastalığın üzerinden ticaret yapılır mı!
ne yazık ki yapılıyor,,,
yalnız tahlileri illaki orada yaptırmak zorunda değilsin, biraz uğraşsan belki devlet hastanesinde bile yaptırabilirsin,,, özel hastanedeki doktor da o tahlil sonuçlarına bakar,,,
bu arada devlet hastanesinde ki doktorlarda bazen gereksiz ameliyatlar yapabiliyor, kazanç amaçlı,,,
dediğin gibi insan doktorlara da güvenezmezse kime güvenebilir,,,
umarım iyi haberler alırsın,,,umarım iyi doktorlarla karşılaşırsın,,, çok geçmiş olsun,,,

canım bir dr una sorsan vajinal kullanabilirsin zor olur böyle bebekle sersem yapıyor bu ilaç bende kullanmıştım

ay hayırlısı canım, ben bugün regli oldumn zaten yumurtlam aakıntım oldu ondna anladım geliyor benim bu ay kırmızılar dedim:KK48: o dönemde de fan fini olacaktı iyi ki olmamış kazaya kurban gidebilirdim:KK53:

inciride dene canım güzel süt yapıyor

hah haya o de ne ki ilişki mi:KK53::KK53::KK53: olmadı hiç canım o yüzden bilemiyorum:KK70:

canım bak sende bende kilo almayacaklar sütümüz azalacak diye çok takıyoruz olumsuzluğu çağırıyoruz, biliyorsun ben regli olmak istemiyordum bir sene, sebebi sütüm azalacak korkusuydu ve maalesef oldum bugün, diye diye çağırdım olumsuzluğu, sende at kafandan şu kilo işini hadi bakalım sen bilinçli tecrübeli bir annesin emin ol Ahmet çok sağlıklı ve güzel kilo alacak, bu kadar hareketli olması bile güzee doyduğunun göstergesi zaten, bırak neşeli neşeli hareket etsin annesi, şurda iki ay sonra ek gıdaya başlayacaksın zaten, inşallah iştahı güzel olacak boyu posu da iyi olacak kuzunun:KK60:

canım e bebeğe bakabilirsin birde bebefixe bak bizim buranın mağazası araç gereçde fiyatları uygun oluyor, marka tavsiye edemem ama bende çok para verilmesinden yana değilim:)

inşaallah geçer canım

oyyy dişleri çıkınca yandık zaten ıstıracaklar, ilk tepkiniz çok önemli eğer ayy derseniz onun dikkatini çekecek tepki verirseniz oyuna çeviriyor ve sürekli yapıyorlar:) o yüzden ıştırınca zor ama tepkisiz kalın:)

canım büyüme atağıdır

benimde sağda vardı hamileyken patlayıp yumurtalığıma yapışmıştı patolojiye göndermişti dr
Sonucu aldin mi benim dogum sirasinda birini aldi digeri gomulu oldugu icin alamadi sonucumda cok sukur iyi cikti

Günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri.
Kızlar aranızfa saçı dökülen varmi?
Benimki çok dökülùyor.
Annem hep bebek annesini tanimaya başlayìnca annenin saçı dökülür diyor.

Hayırlı sabahlar hanımlar, test sonucumu aldimm, negatif çok şükür. Bugün birde kadın dogum druna randevum var, oda güzel geçerse çok rahatlicam inşallah. Hepimiz icin hayırlı, huzurlu, güzel bir hafta olur inşallah..Hoppa
Canim hadi büyùk geçmiş olsun:O

Sutumu artirmayi basaramadim bir turlu , zaten gurbetteyim yalnizim birde bu sut eksikligi iyice mutsuz ve umutsuz oldum.bebisimin dogmasindan bu yana bu sut stresi yuzunden yuzum gulmedi hep bir endise hep bir korku yine doymayip mama isteyecek diye:KK43: bir onerisi olan var mi?

Sutumu artirmayi basaramadim bir turlu , zaten gurbetteyim yalnizim birde bu sut eksikligi iyice mutsuz ve umutsuz oldum.bebisimin dogmasindan bu yana bu sut stresi yuzunden yuzum gulmedi hep bir endise hep bir korku yine doymayip mama isteyecek diye:KK43: bir onerisi olan var mi?
Canim bende sütüm yok diye çok stres yaptim olmayinca olmuyor ben sütümü veriyorum sonrada mama veriyorum kqfayada takmıyorum inan açliktan ağlasa daha çok üzülürüm

Benimki çok dökülùyor.
benim dökülmedi, ama ne kadar ilgisi var bilmiyorum ben hala demir hapı kullanıyorum,,,kansızlıkda saç dökülmesi yapar diye biliyorum,,,

canım doktorumda fitil olarak dedi önce ama eczacı çocuk ısrarla ağız yoluyla kullancaksın dedi.
bende önceden bu ilaçları vajinal yolla kullanıyordum.
ne yapsam acaba doktorumu arasam.
bu arada maşallah ne çok şey paylaşmışsın işi gücü bıraktım paylaşımlarını okuyorum:-):-):-)
canım sen dr unu ara sor bence
Bugun burasi yagmurlu ya 4 gozle pazar olmasini bekliyorum hic degilse parka gidioduk disari cikamadikca iyice bunaliyorum..Avm ye de gidemiyorum su anda Allah göstermesin domuz gribi filan var diolar...
Kisaca pazar gununu evde gecirdim ve cok Uzgunum..
Bu arada benim prenses besiginde hop uyaniyo ama kucagimda.olunca epey uyudu napicam bilmiyorum besige kiyafetimi filan da biraktim ise yaramadi. Onu bu alışkanlıktan kurtarmak icin onerisi olan var mi kizlar. .
ah canım bende çıkamadım hala doğumdan beri çıkıp gezemedim düşün halimi

sana alışmış canım yavaş yavaş beşiğinede alışır sabırla koy beşiğine, beşiğinde pışpışla çok ağlarsa kucağına al sakinleştir tekrar koy zamanla alışır o da

Canim ben almadim ama n11.comdanda alabilirsin ben pc yi açınca linkini gönderirim sana ben alamadim kredi karti istiyor
tamam canım orayada bakayım çok hoşuma gitti
Sonucu aldin mi benim dogum sirasinda birini aldi digeri gomulu oldugu icin alamadi sonucumda cok sukur iyi cikti
canım ilk doğumumda olmuştu bu olay sonuç temiz çıkmıştı zaten hamileyken patlamıştı
Hayırlı sabahlar hanımlar, test sonucumu aldimm, negatif çok şükür. Bugün birde kadın dogum druna randevum var, oda güzel geçerse çok rahatlicam inşallah. Hepimiz icin hayırlı, huzurlu, güzel bir hafta olur inşallah..Hoppa
hadi gözünaydın canım
Benimki çok dökülùyor.
dökülmeye başlar özellikle üçüncü aydan sonra artacak hamileyken dökülmeyen bütün saçların dökülüyor

neler denedin mesela?

dereotu, incir, tahin helvası,dut,hurma,tereyağında yumurta,tavuk suyuna çorba,bulgur,soğan,lokum aklıma gelenler inşallah artar
düşünüp stres yapma yaptıkça azalır

DOĞUM SONRASI SAÇ DÖKÜLMESİ

Önemli Noktalar
• Doğum sonrası saç dökülmesi kalıcı bir saç dökülmesi değildir
• Saç derisinde normal olarak yaklaşık 100 bin saç teli büyür ve hergün genellikle 50 ila 200 saç teli dökülür
• Hamilelik sırasında hormon düzeylerindeki artış saçların normalden daha fazla büyümesine yol açar
• Doğum yaptıktan sonra hormon düzeyleri normale döner ve iki üç ay sonra, üç ila altı ay boyunca aşırı saç dökülmesi olur
• Saçların büyümesi, dökülmeye başladıktan sonra üç ila altı ay arasında normale dönecektir
• Doğum sonrası saç dökülmesi her hamilelikte olabilir

Doğum sonrası saç dökülmesi nedir?
Birçok kadın hamileliğin ardından saçlarının döküldüğünü farkedecektir. Hamilelik sırasında artan hormonlar deride ve vücudun birçok yerinde değişikliklere yol açmaktadır. Artan hormonlar, saçın, yaşam döngüsünde büyüme aşamasına girmesini sağlarlar. Birçok kadın hamileliği sırasında saçlarının gürleştiğini farkedecektir. Bebeğin doğumundan sonra, saç tellerinin çoğu büyümez ve iki ya da üç ay sürecek olan bir dinlenme aşamasına girer. Saçın yaşam döngüsü yeniden başladığında, saçlar büyüme aşamasına girecek ve eski saçlar hemen dökülecektir. Dökülen saç miktarı, bazılarında az, bazılarında çok olmak üzere kadından kadına farklılık göstermektedir. Eğer, kadında bu konuda kalıtsal bir yatkınlık varsa, doğumdan sonra saçları çok daha fazla dökülebilir. Doğum sonrası saç dökülmesi, genellikle iki ila üç ay sürer ve daha sonra saçlar yeniden çıkmaya başlar. Birçok kadında saçlar hemilelik öncesi durumuna geri döner.

Nasıl tedavi edilir?
Doğum sonrası saç dökülmesi için herhangi bir tedavi uygulanması gerekmez. Bu, hamilelik sırasında hormonal değişiklikler nedeniyle saçın yaşam
döngüsünde oluşan geçici bir durumdur. Saçları aşırı fırçalama, kolaylıkla dökülmesini sağlayacak ve normalde iki ya da üç ay sürebilen dökülme sürecini hızlandıracaktır. Bu durum saçlara hiç bir şekilde zarar vermez. Vitamin almanın ya da baş derisini özel ilaçlarla ovmanın hiç bir yararı olmayacaktır. Bazı kadınlarda her hamileliğin ardından saç dökülmesi görülür.

Günaydın kızlar bebişlere yazın giydireceğiniz kıyafetleri kaç aylık alıyorsunuz? 6-9 veya 9-12 ??

X