2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım inşallah allah tez vakitte sanada en hayırlısından bir evlat nasip eder
benimkide olmuyordu çok zor bir durum seni çok iyi aqnlıyorum allah yardımcın olsun bizim bebişte tüp bebek....
benimkide olmuyordu çok zor bir durum seni çok iyi aqnlıyorum allah yardımcın olsun bizim bebişte tüp bebek....

Sagol tesekkurler dr dr gezdim ameliyat olma dediler normal yoldan hamile kal sagda kist yapisik hic sansin kalmaz dedi dr bekle mayis gibi asilama yapicam sag kasik cok agriyo dua ediyorum inşallah

Sagol tesekkurler dr dr gezdim ameliyat olma dediler normal yoldan hamile kal sagda kist yapisik hic sansin kalmaz dedi dr bekle mayis gibi asilama yapicam sag kasik cok agriyo dua ediyorum inşallah
sağ yumurtadamı kist var eğer öyleyse tek yumurtada yeterli canım en kötü ihtimal tüp bebek yaparsın

Ben henüz adet olmadim canim, pazartesi dra gidicem su soldaki agri icin, ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum. Bakalım artık hayırlısı.

Bende anlamadim ya öyle bakmayla nasil anladı. Ama ben hiç sanmıyorum canım, hayırlısı bakalım.

K karyente kistle hamile kalınıyor hiç üzülme

ilk çocuğuma hamile kaldığımda

5 cm lik kistim vardı sağ yumurtalığımda

aylarca doğum kontrol hapı kullanmıştım geçmemişti

soğan kürüde fayda etmemişti

seninki kaç cm ve ne kisti?

Tamam canim takipteyim:)

Canim benimki de oyle. Belki artik daha fazla emmeye baslamistir. Bir de buyume atagi denilen bir sey varmis. Belli haftalarda bebekler normalden cok daha fazla emmek isterlermis huzursuz olurlarmis. Bu emme istegi annenin sutunun artmasini saglayan bir seymis. Ben de yeni ogrendim. Belki sen biliyorsundur tabii bunlari. Belki senin bebis de buyume haftasinda olabilir normalden cok daha fazla emiyor mu? Eger oyle bir durum varsa mama vermemek gerekiyormus ki beyne sut yetmiyor uretimi artir mesaji gitsin. sen de bi arastir istersen.
Gelelim asil soruna:) humana bende ise yariyo. Bircok kisi de ise yaradiginisoyluyor. 3-4 fincan icmek gerekiyormus gunde. Stres yapmamaya calis ve olumlu dusun canim. Sutum yetmiyor dusuncesini kafandan atmaya calis. Insallah artacak canim sutun

Ne sinavini kazandi esin bilmiyorum ama tebrik ederim esini. Bebisin de kilo alimi belki bu aylik boyle oldu. Bir dahaki ay acigi kapatir gibime geliyo. Ben deneyimli bir anne degilim yeni ogreniyorum anneligi ama senin bu konuda cok basarili oldugunu ve ustesinden rahatlikla gelebilecegini dusunuyorum. Dedigin gibi fazla hareketten olmustur sutunle bir alakasi oldugunu sanmiyorum canim.

speachact cnm geçmiş olsun, insallah hayirli haberlerini bekliyoruz..Olumlu dusun ki sutun etkilenmesin cnm..
minione ciddi bi sey olmamasina sevindim Cnm bizimle de paylastigin icin sagol bilgiyi..

Ben de alerji oldum kizlar En Son 5-6 sene Önce Olmustum bu alerjiden niye olduğunu da bilmiyorum ama kocaman kocaman kabarcıklar oluştu ve kaşıntı yapiyo. .

Cok gecmis olsun canim. Benim bebegimin de reflusu var. Cok zorlaniyorum kusmasini onlemek icin. Ben de tahlil yaptirmali miyim acaba. Allah kolaylik versin. Insallah ameliyata gerek kalmaz. Dualarim seninle.

Telaslanma oglumda dogdugu gun farkettim..dis sandim bende megerse .... incisi derlermis ... koydum cunku tam ismini hatirlamiyorum :) 3 aylik olmak uzere kendiliginden gecer demislerdi gercekten gecti..

[QUOTE="aysimason, post: 40204472, member: 584692"murtadamı kist var eğer öyleyse tek yumurtada yeterli canım en kötü ihtimal tüp bebek yaparsın[/QUOTE]
Evet sagda solada sicramis tupleri actirdim filimle buyuk

Evet sağda solada sicramis rahim filmi cekildi büyük ihtimal asilama olucak inşallah Rabbim nasip ederse zamaniysa olur gelir bebişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…