canım inşallah allah tez vakitte sanada en hayırlısından bir evlat nasip eder
benimkide olmuyordu çok zor bir durum seni çok iyi aqnlıyorum allah yardımcın olsun bizim bebişte tüp bebek....
benimkide olmuyordu çok zor bir durum seni çok iyi aqnlıyorum allah yardımcın olsun bizim bebişte tüp bebek....
sağ yumurtadamı kist var eğer öyleyse tek yumurtada yeterli canım en kötü ihtimal tüp bebek yaparsınSagol tesekkurler dr dr gezdim ameliyat olma dediler normal yoldan hamile kal sagda kist yapisik hic sansin kalmaz dedi dr bekle mayis gibi asilama yapicam sag kasik cok agriyo dua ediyorum inşallah
Ben henüz adet olmadim canim, pazartesi dra gidicem su soldaki agri icin, ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum. Bakalım artık hayırlısı.canim hakkında hayirlisi.ins değilsin dir tabi hayirlisini bilemeyiz ama erken degil canım olabilir 40 inin icinde bitiminde ya da daha hiç adet görmeden hamile kalanları duydum.ben de korkuyorum.eşim olmaz diyip duruyor...peki günün gecti mi?
Bende anlamadim ya öyle bakmayla nasil anladı. Ama ben hiç sanmıyorum canım, hayırlısı bakalım.canım bir şey olmaz merak etme,diş çıkaran bebeklere öyle uygulanıyor,ağzının ateşini alıyor
o kabarcık hakkında bilgim yok hiç canım foto çeksen baksak
çok biliyor herkes he de geç duham:)
bir kurtarıcımız olsunda:)
canım işe yarıyor hem bazen öyle olur tamamen azaldığı anlamına gelmez stres yapma sakın
hoş geldin:)
canım lütfen sıkma canını kızım gibi olacak deme olmayacak Ahmet tombiş olacak inşallah, şöyle yap canım bir hafta bak tart evde ona göre mamaya başla bence, böylece bir ay beklememiş olursun
eşinin sınavı da hayırlı olsun
doğduğundan beri vardı göz masajı yaptım sürekli azaldı hamdolsun
canım gece yatarken iç
canım sakin ol sakın üzülme çünkü birebir yaşadık bunu, eşimin ablasının kızında vardı şimdi iki yaşında ve geçti çok şükür, müdahale edilecek bir durum değil hiç korkma, üstelik çoğu bebekte görülen bir durum bu, için ferah olsun, kendi kendine geçiyor çoğunlukla
canım kocana çok üzüldüğünü ek gıda için erken olduğunu anlat dr ikna edemez mi eşini
dalga mı geçiyor ne dengesiz dr muş ya, değiştir canım sen bu dr u
normal tükürük salgısı artıyor onlarda yutamıyor dişten değil canım
ayy canım nasıl anlamış hayret, maalesef kalınabiliyor,hayırlısı olsun
canım mama da kötü değil sadece mamayla beslenenler var, kendine yüklenme hem bebeğin rahat etsin hem sen
canım şükür ne olduğunu öğrenmişsin belirsizlik zor oluyor sinir bozuyor
Tamam canim takipteyim:)ahhh şu konuşanlar,,,
bir arkadaşım doğum yaptı,,, emziriyor musun diye sordu evet dedi,,, aman dedim kimsenin dediğini sakın duyma insanların ağzından ilk çıkan şey sütün yetmiyor, aç bu bebek lafları olucak dedim,, kulak tıka bunlara,,,
birde insanlar çok negatif,,,
benim oğluşum normal kilo alıyor, şükür,, görümcem geldi,, emziriyorum, hep aç zaten dedim,, ilk dediği şey,,, sütün mü yetmiyor, oldu,,, yok dedim öyle bir şey,,,
sende konuşulanlara kulak tıka,stres sütü etkiliyor,, bebişinin bezini takib et,,doyup doymadığını anlamak için,,,
Canim benimki de oyle. Belki artik daha fazla emmeye baslamistir. Bir de buyume atagi denilen bir sey varmis. Belli haftalarda bebekler normalden cok daha fazla emmek isterlermis huzursuz olurlarmis. Bu emme istegi annenin sutunun artmasini saglayan bir seymis. Ben de yeni ogrendim. Belki sen biliyorsundur tabii bunlari. Belki senin bebis de buyume haftasinda olabilir normalden cok daha fazla emiyor mu? Eger oyle bir durum varsa mama vermemek gerekiyormus ki beyne sut yetmiyor uretimi artir mesaji gitsin. sen de bi arastir istersen.slm annisler dunden beri sutum azaldi sikinca geliyo bebegim bi iki dakika emdikten sonra memeyle kavga ediuo sanki cekistirip dueuyo cokta sinir oluyo acaba gazimi var dedim gazini cikariyo gogsumu sıķtım bi damla bile gelmedi diger gogsumde ayni sekilde dun gece kizima mama vermek zorun da kaldim agla agla oldum ya cok canim sıkıldi bugun humana sttil tee aldirdim ise yariyomu acaba kullanan varmi kac defa iciyo
Ne sinavini kazandi esin bilmiyorum ama tebrik ederim esini. Bebisin de kilo alimi belki bu aylik boyle oldu. Bir dahaki ay acigi kapatir gibime geliyo. Ben deneyimli bir anne degilim yeni ogreniyorum anneligi ama senin bu konuda cok basarili oldugunu ve ustesinden rahatlikla gelebilecegini dusunuyorum. Dedigin gibi fazla hareketten olmustur sutunle bir alakasi oldugunu sanmiyorum canim.esim sinavi kazandi sukurler olsun adamla konusurken agliyorsum sevinxi kursaginda kaldi Allahm hepimize yarrali autler versin simdi biraz daha iyiyim annemle falanda konustum sali gunude son misafirlerimi alaym bakalim eger canm hala skkn olrsa annemlerde gelmezse memlkete gidicm arkadaslar yanlis anlamasin benim skntim normal almasi gereken 600 gr bile alalmamais olmamaz yoksa obez tombis yapma derdinde dgilim kizlar benm kizim suan 3'5 yasinda ve 12 kilo cok dogal bealedik tamam ama ek gidaya alan gec gectm istah sounu yasadk halada oyle bu xocugumdada ayni syleri yasamaktan korkuyorum ben kensimi parcalarken icim rahat olsada diaardan cocuguna yetemiyormus gibi olmak istemiyorum cunku ister istemez bi saatten sonra etraftan duyduklarnz canininzi skiyor
Bizimkinde de oldu doktor goz damlasi verdi. 1-2 gune gectiKıZlar bebeğimin gözünde çapaklanma ve sulanma farkettim bugün. Sizin bebeklerinizde de oldu mu? Kuzucuğumun gözü akıyor.
Cok gecmis olsun canim. Benim bebegimin de reflusu var. Cok zorlaniyorum kusmasini onlemek icin. Ben de tahlil yaptirmali miyim acaba. Allah kolaylik versin. Insallah ameliyata gerek kalmaz. Dualarim seninle.Kızlar bebeğim hasta dememe rağmen doktorun normal demesi üzerine araştırmalara devam ettim çünkü ben bir anneyim ve hislerim asla yanılmaz bebeğimin reflüsü olduğunu düşünerek Gastroenteroloji ye gittim tahlillerden sonra acı gerçeği öğrendimyıkıldım... kızlar bebeğimin yumurtalıklarında sağ ve solda olmak üzere kist tespit edildi biri büyük diğeri küçük ben mahvoldum dünyam başıma yıkıldı ya çocuğu olmazsa ameliyat olabilirmiş ya yumurtalıklarına zarar gelirse daha 76 günlük yavrum ne yapacağımı bilemiyorum yavrum iyi kilo alıyordu bu kusmalardan sonra 2 kilo verdi çok berbat durumdayım
Benim doktorum da bana cok dikkatli ol hamilelikler en cok bu donemde oluyor demisti. Ben de korkudan hemen spiral taktirdim:)kızlar dikkat edin benim dr yumurtlama ilk ay başlayabilir dedi.quen alıntı yapamadım...
Bu drlari allaha havale ediyotum sabh sabh asabim bozuldu su agzindaki beyaz sert seyi kafana taktim nasil olsa dedim randevu tarihimiz dolmadi hakkim var gideyim gostereyim adi asalik adam gotue cvp veriyo,cok ilginc dio tuhsf birsey hic boyle birdey gormedim disede benzemiyo kistmi acaba kitlemi bilemedim ama dalga gecer gibi,almis cocugumu oyun oynuyo sakalar yapiyo dedim dr bey ciddi bir cvp verin bana tehlikeli birseymi bilmemki bnde aanlamadim bixim hastanenin kulak burun bogazina goster bakslim gerci onlarda cok ii degiller rontgen cekmeye kalkarlar minicik cocuga belkide ordan onu cekerler,ayyy delirdimmm verdigi cvplara istersen kendi dis dr unuzada gosterin yada cspaya gidinn,en son cocuk cerrahi deger bey var dedi oda bi baksin dedi oda sunnete gitmis yarim saat gelmicekmis cmt diye hastane full oturmaya yer yok,elimde ana kucagi icinde oglum 10 kg yu dikisli halimle saatlerce tasidim umarim banada birdey olmamistir neyse dr geldi bakti bakti disde cikariyor olabilir dedi beklemk getek dedi suan icin bi tani koyamiyorum dedi eger seni emerken rahatsiz olup emmek istemezse dedi o gibi durumda detayli arastirilir dedi suan cok erken dedi oyle eve geldik biraz olsun icime su serpildi ama bnm
En kisa surecte ii bir cocuk dr u bulmam getek yoksa bu adam elimde kalicak
YarıldımOo hamile kalınmaktan bahsedilmiş bizde daha siftah yok :)
Evet sagda solada sicramis tupleri actirdim filimle buyuk[/QUOTE][QUOTE="aysimason, post: 40204472, member: 584692"murtadamı kist var eğer öyleyse tek yumurtada yeterli canım en kötü ihtimal tüp bebek yaparsın