2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ultrasonu yaparken doktor asistanına not al sağda ve solda kist tespit edildi ... duyunca şok geçirdim hıçkırıklarımı gizlemeye çalışarak ağlamaya başladım doktorda çok üzüldü beni zor sakinleştirdiler doktorumuz çocuk cerrahının odasına götürdü konuştuk fatihte çok iyi tanıdığı bir profesöre yönlendirdi kist iyi huylu mu kötü huylu mu diye tahlili alındı sonucunu pazartesi alacaz inşallah dua edin ne olur çok ihtiyacım var @Girlboymom öyle deme canım herkesin imtihanı farklı olur her sorunda canımız sıkılır beni mahcup edersin herkes sıkıntılarını söyleyecek ki birbirimize destek olalım
Sen annesin canım, üzülüyosun ama saglam da durmalısın, evladinin sana ihtiyaci var, çok şükür şu an bir çok şeyin tedavisi var, yavrun tedavi olup atlatacak inşallah, bu sinav da geçecek inşallah sağlıkla, sıhhatle yaşamaya devam edeceksiniz. Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarimiz sizinle.

Hayirli hafta sonları hanimlar, dün sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için ama ebe beni görür görmez adet oldun mu dedi, hayır diyince bana hamile gibiymişsin gibi geldi, betahcg de isteyelim dedi şok oldum, ihtimal vermiyorum ama sol kasigim da batma ve ağrı hissettiğim icin hafta içi dra gidecektim, kist falan mı oldu diye ama ebe neye göre böyle söyledi anlamadım, cesaret edip testte alamadîm dün.

Bu kadar erken hamile kalınmaz degil mi? Dedigim gibi ihtimal vermiyorum ama çok huzursuz oldum.

Hayirli hafta sonları hanimlar, dün sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırmak için ama ebe beni görür görmez adet oldun mu dedi, hayır diyince bana hamile gibiymişsin gibi geldi, betahcg de isteyelim dedi şok oldum, ihtimal vermiyorum ama sol kasigim da batma ve ağrı hissettiğim icin hafta içi dra gidecektim, kist falan mı oldu diye ama ebe neye göre böyle söyledi anlamadım, cesaret edip testte alamadîm dün.

Bu kadar erken hamile kalınmaz degil mi? Dedigim gibi ihtimal vermiyorum ama çok huzursuz oldum.
canim hakkında hayirlisi.ins değilsin dir tabi hayirlisini bilemeyiz ama erken degil canım olabilir 40 inin icinde bitiminde ya da daha hiç adet görmeden hamile kalanları duydum.ben de korkuyorum.eşim olmaz diyip duruyor...peki günün gecti mi?

Bu drlari allaha havale ediyotum sabh sabh asabim bozuldu su agzindaki beyaz sert seyi kafana taktim nasil olsa dedim randevu tarihimiz dolmadi hakkim var gideyim gostereyim adi asalik adam gotue cvp veriyo,cok ilginc dio tuhsf birsey hic boyle birdey gormedim disede benzemiyo kistmi acaba kitlemi bilemedim ama dalga gecer gibi,almis cocugumu oyun oynuyo sakalar yapiyo dedim dr bey ciddi bir cvp verin bana tehlikeli birseymi bilmemki bnde aanlamadim bixim hastanenin kulak burun bogazina goster bakslim gerci onlarda cok ii degiller rontgen cekmeye kalkarlar minicik cocuga belkide ordan onu cekerler,ayyy delirdimmm verdigi cvplara istersen kendi dis dr unuzada gosterin yada cspaya gidinn,en son cocuk cerrahi deger bey var dedi oda bi baksin dedi oda sunnete gitmis yarim saat gelmicekmis cmt diye hastane full oturmaya yer yok,elimde ana kucagi icinde oglum 10 kg yu dikisli halimle saatlerce tasidim umarim banada birdey olmamistir neyse dr geldi bakti bakti disde cikariyor olabilir dedi beklemk getek dedi suan icin bi tani koyamiyorum dedi eger seni emerken rahatsiz olup emmek istemezse dedi o gibi durumda detayli arastirilir dedi suan cok erken dedi oyle eve geldik biraz olsun icime su serpildi ama bnm
En kisa surecte ii bir cocuk dr u bulmam getek yoksa bu adam elimde kalicak
bununla geçmiş olsun canım ne cins bi dr mus ins önemli birşey değildir...sanirim istanbuldasin dr seçenekleri çoktur ins iyi bir dr bulursun cok onemli dr.

Benim de oluyo hatta adet olmaa başlıyorum sanıyorum yok o şekilde devam ediyo rahim nasıl temizleniyormuş ki korktum şimdi
bende bilmiyorum canım ilaç kullanıyoruö eğer lekelenme devam ederse pazartesi tekrar giderim o zaman ayrıntılarını öğrenirim inşallah gerek kalmaz

canım gece yatarken içersen baş dönmesini hissetmezsin ben öyle yapıyordm
canım bende gece içiyorum ama günde 3 kere içiyorum mecburen içiyorum gündüzleri
Kızlar bebişim in agzından hep salya akıyo neden ki dişimi cıkcak acep 13 haftalık
normaldir canım benimkindende geliyor çeneleri gelişiyormuş diye biliyorum

Cnm gecmisincok takip edemedim ama egerki bebegin bu ay kilo almadiysa bu ay boyle diye herwy boyle olcak anlamina gelmez,heray degisir cnm sikma canini,hem ben su mama verme konusuna karsiyim ,gorunurde bnm bebegim 1 satte yakin emiyo iki emme arasi 1 saat,gunde dolu dolu 6-7 defa cisli bez cikiyo,her emme ardindan gazini cikaracagim zanan iki yenek kasigi fazlaligi cikarmasina ragmen bu ay tam 1 kg almis olmamiza ragmen dr bana kizdi
Memelerine yazik gunah dedi yarim saatten fazla emzirmeyi onermiyoruz dedi
Dwmekki dedi sutun ya ince akiyo yada tam doyurmuyo
Birak dedi super anne olmayi illede meme vericem diye harap etme kendini
Gunde dedi iki defa mama vermek kotu birsey degilki dedi
Zaten diger vakitler meme emiyo mamadan korkma dedi
Hem dedi goguslerin dinlerin onzamanlarda
Valla icime su serpildi
Canım senn bu cevabınla da bnm içim rahatladı kendimi o kadar üzüyordm ki emzircem die göğüslerim paramparça kan yutuyor oğlum hep içim huzursuzdu mama veryrm die kendimi anneliğimi sorguluyodum hep cevre baskısı zaten ayrı ama artık üzmicem kendimi dedim haberlerde izledim bi aile mama alcak durumu bile yokmuş bebeğini cayla besliyormş cok sükür mama alabiliyrz bebeğimi ac bırakmaktansa onun mutluluğunu görmek herseyi unutturuo doktorunda öle düşünmesi bni sevindirdi en azından

Kızlar dua ve tesellileriniz için çok sağolun Allah dermansız dert vermesin herşey imtihan şu dünyada.. @praline cnm reflüden şüphelenerek gittik araştırılırken ultrasonda tevafuken çıktı reflüsü de var araştırdım kist te aynı zamanda kusma yaparmış reflüden dolayı böyle kusuyor tabi korkuyorum inşallah hemen atlatırız :KK43:
Bazı doktorlar hayatımızı mahvediyor, iyiki üstünde durmussun, daha kötü Şeyler olmadan. Bende başta doktor ve hemşire bilgi yetersizliğinden bebeğim çok yoğun sarılık geçirdi. Biz anneler sürekli tetikte olmamız gerek bebeğimize karşı sonra vicdanımız kabul etmiyor yaşananları.

Slm arkadaslar hastaneden dondugumden beri isi gucu biraktim cilginca arastirmalarim sonucu once internette bir yazi buldum ve yaziyi yszan cocuk dis doktorunu facede buldum ve hmn msj attim Allah razi olsun hemn sorumu cvplamis korkulcak birsey olmadigini epstein incisi oldugunu yinede cocuk dis hekimine gostermekte fayda oldugunu soyledi cokkk sevindim,ve hmn arastirdimki hemn hemn yeni dogan bebeklerin yuzde 80 inde bu epstein incisi cikarmis ve kendiliginden gecermis zaten 2 gun oldu farkedeli ,onuda belki yine gormezdim su karbonatli suyu pamukcuk icin surmemi soyledigi icin dr um onu yaparken gordum
Olurda sizlerde boyle birsey gorurswniz bnm gibi panik yapmayin diye size o bilgiyi atiyorum
image.jpg

speachact speachact selam cnm kendi halime dalip sana bir turlu gecmis olsun diyemedim
Allah sifa versin annesi,insallah atlaticaksiniz,evlatt bambaska birsey bugun bikez daha bunu anladim,elimde koca ana kucagi 10 kg seyle 3-4 saat kanter icinde dr un iki dudagi arasindan cikacak olumlu bir soz icin saatlerce ayakta kaldim,yeterki onlar iyi olsunlar diye adeta kendi canimiz bile umrumuzda degil artik bunu farkettim,ama rabbim her iste hayr vardir,yavrun bunuda atlaticak ins,o hastane koridorlari dolup tasiyordu,cok daha beterleri gorunce insan haline sukrediyor,gercekten tip cok ilerledi artik hersey sn de tedavi ediliyor,insallah en kolayindan atlatirsiniz,Allah baska hastalik gostermesin nerde varsa butun bebeklere sifa versin

Birde dis etleri cok kabarmis eczaneden dislik alip dolapta sogutun soguk soguk damaklarinda gezdir dedi,ayyy cok sacma geldi buz gibi seyi dahw 65 gunluk cocuga damagi rahatlasin diye yawrucuk grip olcak Allah korusun,aranizda dislik kullanan yoktur bu kdr erken mumkun degildir yani
canım bir şey olmaz merak etme,diş çıkaran bebeklere öyle uygulanıyor,ağzının ateşini alıyor

o kabarcık hakkında bilgim yok hiç canım foto çeksen baksak
az önce komşum geldi bi 5 dk kitap vermeye cocuk gelişimiyle ilgili....bi de ufakligi goreyim dedi girdi iceri sabah sabah yeni kahvalri yapmisiz ortalık almis başını gidiyor zaten dağınık kusura bakma dedim...akil vermeleri yok mu gıcık oluyorum yok havsiz yok cok sıcak niye acmiyrsun cami falsn filan.
yahu mübarek bebekli evin sicak olmasi normsl değilmi..
.diyorum..bebekle sürekli açamıyorum yatak odasına yatiriyorim otutma odasi mutfak açıyorum en az 20 dk hsvslaniyor sonra çocuğu oturma odasına alıyorum yatak odasinin camini açıyorum.buyugum diye sesimi çıkarmıyorum onlarda habire akil veriyo.
çok biliyor herkes he de geç duham:)
Bende kullanıyorum ama hiç faydası yok bizim kurtarıcımız grape water oldu
bir kurtarıcımız olsunda:)
slm annisler dunden beri sutum azaldi sikinca geliyo bebegim bi iki dakika emdikten sonra memeyle kavga ediuo sanki cekistirip dueuyo cokta sinir oluyo acaba gazimi var dedim gazini cikariyo gogsumu sıķtım bi damla bile gelmedi diger gogsumde ayni sekilde dun gece kizima mama vermek zorun da kaldim agla agla oldum ya cok canim sıkıldi bugun humana sttil tee aldirdim ise yariyomu acaba kullanan varmi kac defa iciyo
canım işe yarıyor hem bazen öyle olur tamamen azaldığı anlamına gelmez stres yapma sakın
Selamlar herkese bende 23 ocakta doğum yaptım meleğim oğlumu kucağıma aldım çok şükür Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın hamileliüimden beri takip ediyordum ama bir türlü üye olamadım bilg aram pek iyi değildir neyseki akıllı telefon sayesinde aranıza katıldım çoğu konuda faydalanıyorum sizlerden deneyimlerinizden benZer şeyleri yaşıyoruz herbirimiz
hoş geldin:)
canom cok akkn yazmak istemedim aslinda ama canim 400 gr almis malesef boyu uzamis 4 cmbas cevresode buyumus ama 600 gr mi bile bulamadi yavrum kizimda gibi oldu ayni sekilde kizimdada boyle olmustu mapcami bilmiyorum ebe soymasa aglar doyuyorsur cok uzuluyorsan mama basla ama gerek yok dedi anlamadm gitti sutum de var ama demekki yagli degil peki olk aylar bu kaar kilo aldiran benm sutum neden boyle oluyor aglmaktan bi hal oldum asiri harektli oflum nerdeyse zayiflicak die neler yapacm off

esim sinavi kazandi sukurler olsun adamla konusurken agliyorsum sevinxi kursaginda kaldi Allahm hepimize yarrali autler versin simdi biraz daha iyiyim annemle falanda konustum sali gunude son misafirlerimi alaym bakalim eger canm hala skkn olrsa annemlerde gelmezse memlkete gidicm arkadaslar yanlis anlamasin benim skntim normal almasi gereken 600 gr bile alalmamais olmamaz yoksa obez tombis yapma derdinde dgilim kizlar benm kizim suan 3'5 yasinda ve 12 kilo cok dogal bealedik tamam ama ek gidaya alan gec gectm istah sounu yasadk halada oyle bu xocugumdada ayni syleri yasamaktan korkuyorum ben kensimi parcalarken icim rahat olsada diaardan cocuguna yetemiyormus gibi olmak istemiyorum cunku ister istemez bi saatten sonra etraftan duyduklarnz canininzi skiyor
canım lütfen sıkma canını kızım gibi olacak deme olmayacak Ahmet tombiş olacak inşallah, şöyle yap canım bir hafta bak tart evde ona göre mamaya başla bence, böylece bir ay beklememiş olursun

eşinin sınavı da hayırlı olsun
KıZlar bebeğimin gözünde çapaklanma ve sulanma farkettim bugün. Sizin bebeklerinizde de oldu mu? Kuzucuğumun gözü akıyor.

doğduğundan beri vardı göz masajı yaptım sürekli azaldı hamdolsun

Cancazlarim nasılsını iyisinizdir insallah.
Kaç gündür giremiyom foruma çok yogun bir hafta geçiriyoruz.
Kizlar size bir sorum olacak pzartsi kadin dogum doktoruma gittim lekelenmelerim için bana progestan ilaç verdi eger lekelenmelerin kesilmesse rahimi temizlememiz gerekebilir dedi aranizda bu durumu yasayan varmi?
Ayrica bana verdigi ilaç çok uyku ve bas dönmesi yapiyor bu ilaçtan tüp bebek doktorumda vermisti bana yumurta toplamadan sonra vajinal yolla kullaniyordum simdi ise içiyorum
ne yapacagimi bilmiyorum çok zorlaniyorum
canım gece yatarken iç
Kızlar bebeğim hasta dememe rağmen doktorun normal demesi üzerine araştırmalara devam ettim çünkü ben bir anneyim ve hislerim asla yanılmaz bebeğimin reflüsü olduğunu düşünerek Gastroenteroloji ye gittim tahlillerden sonra acı gerçeği öğrendim:KK42: yıkıldım... kızlar bebeğimin yumurtalıklarında sağ ve solda olmak üzere kist tespit edildi biri büyük diğeri küçük ben mahvoldum dünyam başıma yıkıldı ya çocuğu olmazsa ameliyat olabilirmiş ya yumurtalıklarına zarar gelirse daha 76 günlük yavrum ne yapacağımı bilemiyorum yavrum iyi kilo alıyordu bu kusmalardan sonra 2 kilo verdi çok berbat durumdayım:KK42:
canım sakin ol sakın üzülme çünkü birebir yaşadık bunu, eşimin ablasının kızında vardı şimdi iki yaşında ve geçti çok şükür, müdahale edilecek bir durum değil hiç korkma, üstelik çoğu bebekte görülen bir durum bu, için ferah olsun, kendi kendine geçiyor çoğunlukla
kizlar cwvaplarnz desteginiz icin tesekurler minione minione canm bende karsi degilimmama isine vermek isterimde benim cahil kocam biraz sorunlu onun yerine ek gida verdirur :KK43: nasik bi piskoliji sen dusun artiik ..hepinze tesekkur ederm haklsnz ben bosa uzulup sutumu etkikemeym emzirmeye devam hic olmazsa bi ay daha gorelim durumu bi cocuk drumuza da gotururm olmazsa hayirlisi olsun benden dahabuyuk dertleri olan arkadaslar yazinca uzuldum yazdigim seye
canım kocana çok üzüldüğünü ek gıda için erken olduğunu anlat dr ikna edemez mi eşini
Bu drlari allaha havale ediyotum sabh sabh asabim bozuldu su agzindaki beyaz sert seyi kafana taktim nasil olsa dedim randevu tarihimiz dolmadi hakkim var gideyim gostereyim adi asalik adam gotue cvp veriyo,cok ilginc dio tuhsf birsey hic boyle birdey gormedim disede benzemiyo kistmi acaba kitlemi bilemedim ama dalga gecer gibi,almis cocugumu oyun oynuyo sakalar yapiyo dedim dr bey ciddi bir cvp verin bana tehlikeli birseymi bilmemki bnde aanlamadim bixim hastanenin kulak burun bogazina goster bakslim gerci onlarda cok ii degiller rontgen cekmeye kalkarlar minicik cocuga belkide ordan onu cekerler,ayyy delirdimmm verdigi cvplara istersen kendi dis dr unuzada gosterin yada cspaya gidinn,en son cocuk cerrahi deger bey var dedi oda bi baksin dedi oda sunnete gitmis yarim saat gelmicekmis cmt diye hastane full oturmaya yer yok,elimde ana kucagi icinde oglum 10 kg yu dikisli halimle saatlerce tasidim umarim banada birdey olmamistir neyse dr geldi bakti bakti disde cikariyor olabilir dedi beklemk getek dedi suan icin bi tani koyamiyorum dedi eger seni emerken rahatsiz olup emmek istemezse dedi o gibi durumda detayli arastirilir dedi suan cok erken dedi oyle eve geldik biraz olsun icime su serpildi ama bnm
En kisa surecte ii bir cocuk dr u bulmam getek yoksa bu adam elimde kalicak
dalga mı geçiyor ne dengesiz dr muş ya, değiştir canım sen bu dr u
Kızlar bebişim in agzından hep salya akıyo neden ki dişimi cıkcak acep 13 haftalık
normal tükürük salgısı artıyor onlarda yutamıyor dişten değil canım

ayy canım nasıl anlamış hayret, maalesef kalınabiliyor,hayırlısı olsun
Canım senn bu cevabınla da bnm içim rahatladı kendimi o kadar üzüyordm ki emzircem die göğüslerim paramparça kan yutuyor oğlum hep içim huzursuzdu mama veryrm die kendimi anneliğimi sorguluyodum hep cevre baskısı zaten ayrı ama artık üzmicem kendimi dedim haberlerde izledim bi aile mama alcak durumu bile yokmuş bebeğini cayla besliyormş cok sükür mama alabiliyrz bebeğimi ac bırakmaktansa onun mutluluğunu görmek herseyi unutturuo doktorunda öle düşünmesi bni sevindirdi en azından
canım mama da kötü değil sadece mamayla beslenenler var, kendine yüklenme hem bebeğin rahat etsin hem sen
Slm arkadaslar hastaneden dondugumden beri isi gucu biraktim cilginca arastirmalarim sonucu once internette bir yazi buldum ve yaziyi yszan cocuk dis doktorunu facede buldum ve hmn msj attim Allah razi olsun hemn sorumu cvplamis korkulcak birsey olmadigini epstein incisi oldugunu yinede cocuk dis hekimine gostermekte fayda oldugunu soyledi cokkk sevindim,ve hmn arastirdimki hemn hemn yeni dogan bebeklerin yuzde 80 inde bu epstein incisi cikarmis ve kendiliginden gecermis zaten 2 gun oldu farkedeli ,onuda belki yine gormezdim su karbonatli suyu pamukcuk icin surmemi soyledigi icin dr um onu yaparken gordum
Olurda sizlerde boyle birsey gorurswniz bnm gibi panik yapmayin diye size o bilgiyi atiyorum Eki Görüntüle 1472891

canım şükür ne olduğunu öğrenmişsin belirsizlik zor oluyor sinir bozuyor

Allah herkese nasip etsin inşallah saglikli kucaginiza almayi nasip etsin mutlu huzurlu saglikli büyütün rabbim büyük sonsuz nimetleri mucizeleri var bizede verir inşallah hu rahman her ay beklemek çok zor umut işte

Allah herkese nasip etsin inşallah saglikli kucaginiza almayi nasip etsin mutlu huzurlu saglikli büyütün rabbim büyük sonsuz nimetleri mucizeleri var bizede verir inşallah hu rahman her ay beklemek çok zor umut işte
canım inşallah allah tez vakitte sanada en hayırlısından bir evlat nasip eder:anneadayı:
benimkide olmuyordu çok zor bir durum seni çok iyi aqnlıyorum allah yardımcın olsun bizim bebişte tüp bebek....

Kızlar bebeğim hasta dememe rağmen doktorun normal demesi üzerine araştırmalara devam ettim çünkü ben bir anneyim ve hislerim asla yanılmaz bebeğimin reflüsü olduğunu düşünerek Gastroenteroloji ye gittim tahlillerden sonra acı gerçeği öğrendim:KK42: yıkıldım... kızlar bebeğimin yumurtalıklarında sağ ve solda olmak üzere kist tespit edildi biri büyük diğeri küçük ben mahvoldum dünyam başıma yıkıldı ya çocuğu olmazsa ameliyat olabilirmiş ya yumurtalıklarına zarar gelirse daha 76 günlük yavrum ne yapacağımı bilemiyorum yavrum iyi kilo alıyordu bu kusmalardan sonra 2 kilo verdi çok berbat durumdayım:KK42:
çok üzüldüm,, sen bilirsin de hemen ameliyat diyen ilk dr a güvenme, birkaç dr a daha gitmeni tavsiye ederim,,,
çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bebişin sağlığına kavuşur,,,

Ultrasonu yaparken doktor asistanına not al sağda ve solda kist tespit edildi ... duyunca şok geçirdim hıçkırıklarımı gizlemeye çalışarak ağlamaya başladım doktorda çok üzüldü beni zor sakinleştirdiler doktorumuz çocuk cerrahının odasına götürdü konuştuk fatihte çok iyi tanıdığı bir profesöre yönlendirdi kist iyi huylu mu kötü huylu mu diye tahlili alındı sonucunu pazartesi alacaz inşallah dua edin ne olur çok ihtiyacım var @Girlboymom öyle deme canım herkesin imtihanı farklı olur her sorunda canımız sıkılır beni mahcup edersin herkes sıkıntılarını söyleyecek ki birbirimize destek olalım
umarım iyi huyludur,,, lütfen sonucu paylaş bizimle,,,

canım inşallah allah tez vakitte sanada en hayırlısından bir evlat nasip eder:anneadayı:
benimkide olmuyordu çok zor bir durum seni çok iyi aqnlıyorum allah yardımcın olsun bizim bebişte tüp bebek....

TE="aysimason, post: 40203970, member: 584692"]canım inşallah allah tez vakitte sanada en hayırlısından bir evlat nasip eder:anneadayı:
benimkide olmuyordu çok zor bir durum seni çok iyi aqnlıyorum allah yardımcın olsun bizim bebişte tüp bebek....[/QUOTE]
Yese

X