- 1 Mart 2015
- 3
- 4
ne yazıkki ateş oluyor,, ona göre önlemini al,,, ben fitil vermek zorunda kaldım,,,
herkeste olmuyor, bizim 2. ayki aşılardan sonra 37 derece oldu. oda normal zaten. stres yapmayıngecen ayki tek aşısında bir sıkıntı ateş falan olmadı.calpol yazmisti dr olursa ondan içirecegim
Ben bankaci oldugum icin dort gozle bekliyorum keske sizin kadar sansli olsaydim cnm..biz aksam 7 den once cikamiyoruz nerde evladina vakit ayircan..oyy geçmiş olsun şimdiden.ins ağır gelmez de huysuzlanmaz.misafir kötü olmus...bana da gelecekti kalabalık bir misafir bugunden icin erteledim haftaya aşısı var kabul edemem dedim...
aynen canim.yarim gun çalışıyorum beni de etkilemdi...iznim bitiyor önümüzdeki 6 ay da zaten yaz a denk geliyor.. yaz kursları var yine yarim gun.
Valla bilmemki normal bi çarsaf benım kızım da cok saclı bazı gün terlemıyo hiç bazen baya terliyo . Sanırım cok kalın giydirip yatırırsam oluyo .yattıgı yatak terleten cinstenmi . Benm bebegim çok saçlı evde sıck ama terlemyr gece kumaş terletmwyen cinsten yuzde yuz pamuklu kumaslr terletmiyor .
Sağol cnm insallah yarını sorunsuz atlatirim dogum iZninde de duzenleme yapsalardi keske 16 hafta dogum oncesi 16 hafta dogum sonrasi olsaydi ne iyi olurduoyy geçmiş olsun şimdiden.ins ağır gelmez de huysuzlanmaz.misafir kötü olmus...bana da gelecekti kalabalık bir misafir bugunden icin erteledim haftaya aşısı var kabul edemem dedim...
aynen canim.yarim gun çalışıyorum beni de etkilemdi...iznim bitiyor önümüzdeki 6 ay da zaten yaz a denk geliyor.. yaz kursları var yine yarim gun.
Maşallah buyuk insan gibi yatıyomuş darısı basıma benımki 11.30 gibi yatıp 4 te kalkıyo emmek için sonrası yok :)saat 10-11 gibi uyuyor,, saat 6-7 gibi kalkıyor emziriyorum, ,, eşimle oynuyor biraz bir saat kadar sonra gene emziriyorum,, uyuyor ,,sonra ssat 11, e kkadar uyuyor,,
sağol,,Maşallah buyuk insan gibi yatıyomuş darısı basıma benımki 11.30 gibi yatıp 4 te kalkıyo emmek için sonrası yok :)
Benimkide hala net degil gibi isikta yesil bazen lacivert gibi degisik tam oturmadi galiba birde benimkinin saclari cok dokulmeye basladi sizinkilerde dokuluyomu bide hep gozunun icine dokulen saci kaciyor yazik cikaramiyorumdaKızlar bebişlerinizin gözlerinin rengi belli oldu muu ? Benımkinin babası mavış ben bal rengi ben mavi olur diye umut ediyodum ama karanlıkta koyu yesıl guneste koyu kahve gözüküyor mavi olmaz ama ela olsaydı bari :))) insanoğlu işte hiç istekleri bitmiyor :/
Ya mesele uyumaması degıl zavallının uykusu var zaten ama gece emdikten sonra gazı baslıyo . Doğdugundan beri 4 le 6 arası kolik . Belki karnı acıktıgı için kalkmasa gaz sancısı da cekmez . Acaba yatmadan bir doz mama mı versem diyorum gerci hiç vermedim kilosu da iyi hiç de bilmiyorum mama hakkında bışey ama karnı tok olsa 6 7 ye kadar kesintisiz uyur bence . 13 haftalığız acaba milupanın muhallebilerinden mi versem gece 11 gibisağol,,
istersen birde saat 3. de kalkıp uykuluyken emzirmeyi dene, loş ışıkda,,, birde çok konuşma, yada hiç konuşma,,, kaka yapmadığı sürecede altını alma,,,
ilk zamanlar ben öyle yapdım,,
Benimkinin dökülmedı daha ama dökülmesi normal korkma yani . GöZüne gireni kulak çöpüyle dıkkatlıce cıkarabilirsinBenimkide hala net degil gibi isikta yesil bazen lacivert gibi degisik tam oturmadi galiba birde benimkinin saclari cok dokulmeye basladi sizinkilerde dokuluyomu bide hep gozunun icine dokulen saci kaciyor yazik cikaramiyorumda
bence mama verme tavsiye etmembenimki mama içtiğine rağmen uyku yok çok nadir 2 saat yatar okadar açlıkla toklukla alakası yok bebeğini mamaya alıştırma.Kızlar benım sıpa 11.30 fibi yatıyo 4 gibi acıkıp emmeye kalkıyo karnı acıkmasa uyuyacagına eminim emdikten sonra da gazdan uyumuyo doğru duzgun. Acaba gece uyumadan mama mı versem tok tutsun diye sımdıye kadar hıç mama kullanmadım 13 haftalığız ne marka almam gerek yada devam sutu veya milupanın muhallebi tarzı şeylerini mi versem acıl cevap bekliyorum uykusuzluktan eşimle kanka olduk belki uyusak dinlensek hormonlarımız duzelir haha :))
yani mama konusu biraz kişisel tercih,,,Ya mesele uyumaması degıl zavallının uykusu var zaten ama gece emdikten sonra gazı baslıyo . Doğdugundan beri 4 le 6 arası kolik . Belki karnı acıktıgı için kalkmasa gaz sancısı da cekmez . Acaba yatmadan bir doz mama mı versem diyorum gerci hiç vermedim kilosu da iyi hiç de bilmiyorum mama hakkında bışey ama karnı tok olsa 6 7 ye kadar kesintisiz uyur bence . 13 haftalığız acaba milupanın muhallebilerinden mi versem gece 11 gibi
cok gec bi vakit gerçekten işiniz zor....Allah yavrunun kismetine ins bu imkan sağlanır.Ben bankaci oldugum icin dort gozle bekliyorum keske sizin kadar sansli olsaydim cnm..biz aksam 7 den once cikamiyoruz nerde evladina vakit ayircan..
cok tatli oluyorlar canim zor zoe maz mi hemde calisirken sende calisitrsun anlayacaksn halimi hasta iken ise gitmenin zorlugunu gece kuzun icin uzulurken ertesu gum aksama kadar vicdan azabiyla calismayi ama bi sekilde zmaan geciyor saglik olsunda geriai geri ina arasi yakin zor ama ilerdede ben rahat edicem ina aimdi temizlik yapiyorum sizin ev duEnli duu benim arkafan kizim tekrar dagiuyor ayy yasdikca anlayacaksnz benioyy tatlı oluyor demi mis kokulular.Allah gönlüne göre versin canım. annelik zor ama....biz de haziran da 5 i dolduruyoruz ben yeni anne oldum ilk bebeğim cok şeyler atlattik şükürler olsun bugünde evladimizlayiz....sen bayağı hizli çıkmışsin maşallah
bu arda ikinci ay asiniz hayrli olsun ins atea olmaz bozde agrisi cok pldu gece yatmadan bi cay kasigi calpol vrrmistim yarin 3.ay kontrolumuz var bizimfecok gec bi vakit gerçekten işiniz zor....Allah yavrunun kismetine ins bu imkan sağlanır.
bende bu seer renkli olur tuttuuum diyordum esimin ailesi full renkli rsim mavis ama ikinci cocukta acik kahve kizim koyu kahve bu gidisle yavas aciliyor 5. cocukta renkliyi ancak bulurumKızlar bebişlerinizin gözlerinin rengi belli oldu muu ? Benımkinin babası mavış ben bal rengi ben mavi olur diye umut ediyodum ama karanlıkta koyu yesıl guneste koyu kahve gözüküyor mavi olmaz ama ela olsaydı bari :))) insanoğlu işte hiç istekleri bitmiyor :/
öyle canim..tahmin edebiliytum halini.. .bakalım ise baslayinca napıcam...benden de erken misin canim yaş kaç. .ben 24 yasindayimcok tatli oluyorlar canim zor zoe maz mi hemde calisirken sende calisitrsun anlayacaksn halimi hasta iken ise gitmenin zorlugunu gece kuzun icin uzulurken ertesu gum aksama kadar vicdan azabiyla calismayi ama bi sekilde zmaan geciyor saglik olsunda geriai geri ina arasi yakin zor ama ilerdede ben rahat edicem ina aimdi temizlik yapiyorum sizin ev duEnli duu benim arkafan kizim tekrar dagiuyor ayy yasdikca anlayacaksnz beniyasim kucuk ama bira hersy hizli oldu sanirim nasil oldu bende anlamadim ins cabuk yaslanmam :)
Sağol canim...sen de ins kontrolden guzrl haberle gelirsin. minnos kilo almıştır ins.korktuğun gibi değildir.bu arda ikinci ay asiniz hayrli olsun ins atea olmaz bozde agrisi cok pldu gece yatmadan bi cay kasigi calpol vrrmistim yarin 3.ay kontrolumuz var bizimfe
B bir_melek ben ankardayim ya pilot iller bursa antalya bide biyer sanirim ne anladm ben bu isten ben bakici pqrasi vermeye iki cocuk buyutmeye devam edicem