2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar bugun annem geldi. Beraber bebegin altini degistirirken fitik olmus bunun gobegi dedi. Gobek deliginde bi cikinti var. Ben onu normaldir zamanla iceri girecek saniyordum. Sizin bebislerin gobek delikleri nasil icerde mi? Napmaliyim?

Meraba tatlı anneler, hep takip ediyorum bazen alıntı yapıyorum ama ben onları cevaplama fırsatı bulana kadar gidiyor hepsi. Ben bugün ofisime gittim orayı da özlemişim, bundan sonra haftada 2 gün 2-3 saatliğine gideyim artık diyorum. Bugün 4 saat filan çalışmışım akşama da misafir geliyor çok da yorgunum napcam bilmem

Günaydınlar
iki aylık aşımızi olmaya gidiyoruz...ins cok zorlanmayiz..ruyamlsrima bile girdi cok stres yaptim ben bu asiyi;((
Bizde bugun olduk cok agladi sonra sustu eve geldik uyudu hemsire 7 bucugu gecerse carpol surubu ver dedi sabah 9 da asi olduk hep takip ettim suan 37.1 daha cikmaz insallah

Canim belki ela olur, benimkinin henuz belli degil yakindan bakinca, aydinlikta mavi ama karanlikda gri ne renk bilmiyoruz, acilsa mavi olsa istiyorum bende :)

Kizlar bugun annem geldi. Beraber bebegin altini degistirirken fitik olmus bunun gobegi dedi. Gobek deliginde bi cikinti var. Ben onu normaldir zamanla iceri girecek saniyordum. Sizin bebislerin gobek delikleri nasil icerde mi? Napmaliyim?
oğlumun da hobehi hafif dışarda. ben zamanla içine girer diye önemsemedim...fıtık olsa belli olmazmi huzursuz falan olur

ben eşimle tanışalı daha iki yıl olmadı bir cocuğumuz var bizimde 20 yılda çok yapar :) Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah :) önemli olan sağlık tabi ki :) bide hayırlı evlat olsunlar :)

oğlumun da hobehi hafif dışarda. ben zamanla içine girer diye önemsemedim...fıtık olsa belli olmazmi huzursuz falan olur
Bununla ilgili huzursuzlugu yok gibi ama internette biraz arastirdim fitik agri sızı yapmaz diyo bilemedim ben de. Haftaya doktora goturucem bakalim

benim oğlum 11 Haftalık, önceden çıkıkdı ama şimdi yavaş yavaş normale dönüyor,, şu anda da çıkıntılı ama ilk günlerdeki gibi değil,,,

Günaydın...
bebeklerinizin ateşini neyle olçuyorsunuz..dil alti ölçerimiz vardi..tsbi beb egin ateşine bakamadık....esim gittii alindan ölçer aldı biraz da pahali birseymis....atesimiz de normal cok şükür yükselmedi.

Günaydın herkese, ben kulaktan ölçerle ölçüyorum canım

Benim bebegimdede var fitik cerraha gosterdik dokunmayin birsey koymayin ustune dedi simdi yavas yavas kuculuyo fitigi

ben eczaneden 5 tl ye dijital ateş ölçer almışdım onunla ölçüyorum, koltuk altından , zaten ateşi çıktığında hissediyorsun, ben sürekli kafasını öpüyorum,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…