Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde bugun olduk cok agladi sonra sustu eve geldik uyudu hemsire 7 bucugu gecerse carpol surubu ver dedi sabah 9 da asi olduk hep takip ettim suan 37.1 daha cikmaz insallahGünaydınlar
iki aylık aşımızi olmaya gidiyoruz...ins cok zorlanmayiz..ruyamlsrima bile girdi cok stres yaptim ben bu asiyi;((
bizde sabah 10 bucukta olduk.şimdilik atesimiz yok.ins rahatca atlatiriz bugunuBizde bugun olduk cok agladi sonra sustu eve geldik uyudu hemsire 7 bucugu gecerse carpol surubu ver dedi sabah 9 da asi olduk hep takip ettim suan 37.1 daha cikmaz insallah
Canim belki ela olur, benimkinin henuz belli degil yakindan bakinca, aydinlikta mavi ama karanlikda gri ne renk bilmiyoruz, acilsa mavi olsa istiyorum bende :)Kızlar bebişlerinizin gözlerinin rengi belli oldu muu ? Benımkinin babası mavış ben bal rengi ben mavi olur diye umut ediyodum ama karanlıkta koyu yesıl guneste koyu kahve gözüküyor mavi olmaz ama ela olsaydı bari :))) insanoğlu işte hiç istekleri bitmiyor :/
nasılsın eflalcim...ben geldimm sen yoksun.özletme kendini canim:):)...kuzunun nesi var?@Girlboymom canım okuyorum ama yazamadım
eymen çok ağlamaya başladı fırsat bulursam yazıcam
inşaallah
oğlumun da hobehi hafif dışarda. ben zamanla içine girer diye önemsemedim...fıtık olsa belli olmazmi huzursuz falan olurKizlar bugun annem geldi. Beraber bebegin altini degistirirken fitik olmus bunun gobegi dedi. Gobek deliginde bi cikinti var. Ben onu normaldir zamanla iceri girecek saniyordum. Sizin bebislerin gobek delikleri nasil icerde mi? Napmaliyim?
pellinnn canim Allah gonlunr gore versin insan oglu degisik olsun iatiyor tabi ama onemli olan saglikli olmasi cok istedim ikincide oglum olsun diye ama simdi kizimin kucuklugune cok benzetiyorum altini acmadam kiz diye seviyorum :-( bazen diyorum insan oglu ne garip bi kizim daha olsun diye doguruyum sonra uc cocuk zir diyorm aksam esimle 5 yilimiz doluyor temmuzda ne cabuk gecti aman diyoruz tabi 5 yilda iki cocuk 20 yilda dogry oranti dan cokk yapar esim diyorki 5 cokta 3 yeter hiii dedim cok bakiyorsun ya 3 ude yaparmmm
Bununla ilgili huzursuzlugu yok gibi ama internette biraz arastirdim fitik agri sızı yapmaz diyo bilemedim ben de. Haftaya doktora goturucem bakalimoğlumun da hobehi hafif dışarda. ben zamanla içine girer diye önemsemedim...fıtık olsa belli olmazmi huzursuz falan olur
Merhaba nerden aldınız acaba siyah rengini bulamıyorum.bebek bakım çantası wollex aldım. hastane içinde evde küçük valiz var el çantası şeklinde yıkayıp onu kullancam
benim oğlum 11 Haftalık, önceden çıkıkdı ama şimdi yavaş yavaş normale dönüyor,, şu anda da çıkıntılı ama ilk günlerdeki gibi değil,,,Kizlar bugun annem geldi. Beraber bebegin altini degistirirken fitik olmus bunun gobegi dedi. Gobek deliginde bi cikinti var. Ben onu normaldir zamanla iceri girecek saniyordum. Sizin bebislerin gobek delikleri nasil icerde mi? Napmaliyim?
Günaydın herkese, ben kulaktan ölçerle ölçüyorum canımGünaydın...
bebeklerinizin ateşini neyle olçuyorsunuz..dil alti ölçerimiz vardi..tsbi beb egin ateşine bakamadık....esim gittii alindan ölçer aldı biraz da pahali birseymis....atesimiz de normal cok şükür yükselmedi.
Benim bebegimdede var fitik cerraha gosterdik dokunmayin birsey koymayin ustune dedi simdi yavas yavas kuculuyo fitigiKizlar bugun annem geldi. Beraber bebegin altini degistirirken fitik olmus bunun gobegi dedi. Gobek deliginde bi cikinti var. Ben onu normaldir zamanla iceri girecek saniyordum. Sizin bebislerin gobek delikleri nasil icerde mi? Napmaliyim?
Agri sizi olmuyo huzursuzlukta olmuyo gobek deligine dokundugunda bagirsagini hissedersinBununla ilgili huzursuzlugu yok gibi ama internette biraz arastirdim fitik agri sızı yapmaz diyo bilemedim ben de. Haftaya doktora goturucem bakalim
canim mumkunse fiyatını öğrenebilir miyimGünaydın herkese, ben kulaktan ölçerle ölçüyorum canım
ben eczaneden 5 tl ye dijital ateş ölçer almışdım onunla ölçüyorum, koltuk altından , zaten ateşi çıktığında hissediyorsun, ben sürekli kafasını öpüyorum,,,Günaydın...
bebeklerinizin ateşini neyle olçuyorsunuz..dil alti ölçerimiz vardi..tsbi beb egin ateşine bakamadık....esim gittii alindan ölçer aldı biraz da pahali birseymis....atesimiz de normal cok şükür yükselmedi.