Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yattıgı yatak terleten cinstenmi . Benm bebegim çok saçlı evde sıck ama terlemyr gece kumaş terletmwyen cinsten yuzde yuz pamuklu kumaslr terletmiyor .Kızlar bebeğimin kafası gece uyurken cok terliyor hastalancak die korkuyorum ne yapabilirim
Cnm bu ustumde uyutuyorum demissin
Ben anliyamadim nasil oluyo
linkler olmadı gene deneyeceğim ,,,
https://www.google.com.tr/search?q=breastfeeding+cradle+hold+lying&espv=2&biw=1242&bih=585&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6dMTVaTiDsv7UJHng5AC&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=laid+back+breastfeeding&imgdii=_&imgrc=fKhx4b5kiD06EM%3A;OXWI-NxEFQV5zM;http%3A%2F%2Ftheconsciouslyincompetentcamel.files.wordpress.com%2F2013%2F06%2F2012-02-25-14-24-16.jpg;http%3A%2F%2Ftheconsciouslyincompetentcamel.com%2Fcategory%2Finfant-feeding-stories%2Fbreastfeeding-happy-medium-monday%2F;2048;1536Cnm bu ustumde uyutuyorum demissin
Ben anliyamadim nasil oluyo
İkiniz yatiyoruz yattigim yerden yandan veriyorum ben bazen senin dedigin nasil
saat 10-11 gibi uyuyor,, saat 6-7 gibi kalkıyor emziriyorum, ,, eşimle oynuyor biraz bir saat kadar sonra gene emziriyorum,, uyuyor ,,sonra ssat 11, e kkadar uyuyor,,Canım bebeğin kaçta yatıp kaçta kalkıyor?
ne yazıkki ateş oluyor,, ona göre önlemini al,,, ben fitil vermek zorunda kaldım,,,Günaydınlar
iki aylık aşımızi olmaya gidiyoruz...ins cok zorlanmayiz..ruyamlsrima bile girdi cok stres yaptim ben bu asiyi;((
korktugum kadar aglamadi şükürler olsun kuzum...simdi uyuyor...sagol canim:)....sakin olmaya çalısiyorum inş.Günaydın inş kolay atlatrsnz stres yapma senn stresin ona gecer oğlum brz ağlamıştı snra agucuk derken güldü unuttu simdiden gecmiş olsun kuzucuga
oyy tatlı oluyor demi mis kokulular.Allah gönlüne göre versin canım. annelik zor ama....biz de haziran da 5 i dolduruyoruz ben yeni anne oldum ilk bebeğim cok şeyler atlattik şükürler olsun bugünde evladimizlayiz....sen bayağı hizli çıkmışsin maşallah@pellinnn canim Allah gonlunr gore versin insan oglu degisik olsun iatiyor tabi ama onemli olan saglikli olmasi cok istedim ikincide oglum olsun diye ama simdi kizimin kucuklugune cok benzetiyorum altini acmadam kiz diye seviyorum :-( bazen diyorum insan oglu ne garip bi kizim daha olsun diye doguruyum sonra uc cocuk zir diyorm aksam esimle 5 yilimiz doluyor temmuzda ne cabuk gecti aman diyoruz tabi 5 yilda iki cocuk 20 yilda dogry oranti dan cokk yapar esim diyorki 5 cokta 3 yeter hiii dedim cok bakiyorsun ya 3 ude yaparmmm
gecen ayki tek aşısında bir sıkıntı ateş falan olmadı.calpol yazmisti dr olursa ondan içirecegimne yazıkki ateş oluyor,, ona göre önlemini al,,, ben fitil vermek zorunda kaldım,,,
Canim benim sutum cok yagli bluzlerimden lekesini cikaramiyorum ama aksamlari azaliyor..oglumun kilo alimi cok iyi masallah ama bazi aksamlar bi kere mama vermek zorunda kaliyorum doymayinca..Canım bu sütün yağlı olup olmamasıda varya nasıl oluyorsa sütümü sagdığımda dupduru bembeyaz su gibi cıkıo bnm
ben de çalışıyorum canim.haberim yok malum haber filan dinleyrmiyorum...pakette neler vat biraz bilgilendirir misin?Kizlar calisan anneler icin aile paketi kabul edilmis baktinizmi hic ben daha ayrintilara firsat bulamadim insallah faydalaniriz..
benimkinind ilk aşısından bir şey olmadı, ama bu verem aşısından sonra, yada karma aşı mı bilmiyorum,,, o gece hafifden ateşlendi,, ben sabaha kadar oturmuşdum,, ateşi düşmüştü ama genede rahat edememişdim,,,gecen ayki tek aşısında bir sıkıntı ateş falan olmadı.calpol yazmisti dr olursa ondan içirecegim
benimkinind ilk aşısından bir şey olmadı, ama bu verem aşısından sonra, yada karma aşı mı bilmiyorum,,, o gece hafifden ateşlendi,, ben sabaha kadar oturmuşdum,, ateşi düşmüştü ama genede rahat edememişdim,,,
umarım başına gelmez tabii,,,[/QUOTE
himm anladım...verem karma ve zatürre 3 tane oldu....olabilir ama inşallah hafif atlatiriz.
Isterse anne bebegi 5,5 yasina gelene kadar yarim gun yarim maas usulu calisabilecek,dogum izni bitimi 6 ay sanirim yarim gun calisip tam maas alacak , bakici yardimi vs. Yaziyor cnm bende ayrintili okuyamadim ama su yarim gun calisma yarim maas super olmus faydalanabilirsekben de çalışıyorum canim.haberim yok malum haber filan dinleyrmiyorum...pakette neler vat biraz bilgilendirir misin?
Cnm calpol yeterli gelıyor zaten asi atesi 38 Uzerine cikmaZ diye biliyorum..gecen ayki tek aşısında bir sıkıntı ateş falan olmadı.calpol yazmisti dr olursa ondan içirecegim
Ben de hep böyle emziriyorum, kizim da genelde siziyo emme sonrasi..Ben de dik durmuyorum diye yanlis mi yapiyorum acaba diodum..Tesekkurler paylasim.icin..https://www.google.com.tr/search?q=breastfeeding+cradle+hold+lying&espv=2&biw=1242&bih=585&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6dMTVaTiDsv7UJHng5AC&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=laid+back+breastfeeding&imgdii=_&imgrc=fKhx4b5kiD06EM%3A;OXWI-NxEFQV5zM;http%3A%2F%2Ftheconsciouslyincompetentcamel.files.wordpress.com%2F2013%2F06%2F2012-02-25-14-24-16.jpg;http%3A%2F%2Ftheconsciouslyincompetentcamel.com%2Fcategory%2Finfant-feeding-stories%2Fbreastfeeding-happy-medium-monday%2F;2048;1536
linkini gönderiyorun internette resmşşnş buldum,,
ama gene istediğim linki gönderemedim,,,
bu pozisyonlarda ama bebeğin bacakları benim karnımda durmuyorda,
sağ göğsümü emziriyoram, sol tarafımda bacakları duruyor,,,
sagol canim.yarim gun çalışıyorum ben zaten diyanette çalışıyorum kuran kursu öğretmeniyim....simdi de ablsm aradi haberlerde dinlemis...bakici parası verecekmis devlet tabi evde bakmak şartıyla...seneye başlamayı düşünüyorum nasipse biraz toparlsnir oglum ins babasının mesleği de musait ogleye kadar evde ben gelene kadar bakacak.pek bize uymadi yani...belki başka imkanlar vardır açıklayınca görcez ins.Isterse anne bebegi 5,5 yasina gelene kadar yarim gun yarim maas usulu calisabilecek,dogum izni bitimi 6 ay sanirim yarim gun calisip tam maas alacak , bakici yardimi vs. Yaziyor cnm bende ayrintili okuyamadim ama su yarim gun calisma yarim maas super olmus faydalanabilirsek
oyy geçmiş olsun şimdiden.ins ağır gelmez de huysuzlanmaz.misafir kötü olmus...bana da gelecekti kalabalık bir misafir bugunden icin erteledim haftaya aşısı var kabul edemem dedim...Oglumun yuzundeki cizikler gecmis kizlar ayy nasil panik yapmistim izi kalir diyebizim 2.ay asımızda yarin bende o kadar tedirginim ki sabah asi var oglen misafirlerim gelecek nasil olacak bilmiyorumcalisan annelere gelince benim duydugum dogum izni bitiminden itibaren 6 ay yarim gun calisma hakki verilmis diger haklari bilmiyorum biz ogretmen olanlari cokta etkilemedi yani