Maşallah oğluşuna cnm Allah nazarlardan saklasın ben de istiyordum yapmayı ama hastalıklardan sıkıntıdan başımı kaldıramadım bunalımdayım heralde annemde Hasta yardım edemiyor hoş hasta olmasa da pek etmeye meraklı değil .. annemlerde bize böyle yaptı biz nasıl büyüttükse sizde öyle büyütün diyor zaten o kadar çok canımı sıktı ki zor bela 20 gün tutabildim yanımda bide yaşıda ilerleri kafam almıyor artık diyor çok bahaneler uyduruyor bende kızıyorum ona önceden büyükleriniz cahilce zalimse sizleri halinize terketmişlerse sizde öyle mi yapacaksınız diye çok kızdım ama insan neyi görürse onu uygular diye düşünüyorum öyle isterdim ki bir büyüğüm olsun bana kızım şöyle yap böyle yap diye tecrübeleriyle beni yönlendirsin o kadar ihtiyacım var ki hiç değilse kendimi yalnız çaresiz haline terkedilmiş hissetmezdim
Büyüklerimiz bazen neden çok zalim olabiliyor insan kötü şartlarda ve zalim kişilerin muameleleriyle yetiştirilmişse bence kendine söz verip ben kendi çocuğuma bunları yaşatmıcam demesi gerekir resmen bunalımdayım bebeğimle oturup çok ağladım
bence öyle düşünme,, ben bebeğim doğduğundan beri tek başıma kaldım, annem 3 gün kalabildi,, haftasına KP ile KV geldi birde yardımcı olmayı bırak onlara hizmet ettim,,
walla bende bazen isyan ediyorum tek kaldım diye ama aslında daha rahat kimse neyi nasıl yaptığına karışmıyor,,, internette var, oradan bir sürü şeyler öğreniyorsun,,, ben masaj yapmayı, falan oradan öğrendim,,,
evin halini sorarsan aldı başını gitti bir yerlere,,tek yaptığım şey süpürmek,, birde yarım yamalak bir yemek,,, yani herşey mğkemmel olsun diye parçalama kendini,,
önceliğin bebeğin ve sen olsun,,