2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebeginizin tırnaklarını hiç kestinizmi?
Benim bebisinki simdiye kadar kendiliginden kopuyordu ama simdi kopmuyor....

Doktor benim rahmimde ufak yaralar gördü bende de yesil sümüksü akıntı ve koku var yaradan mı enfeksiyondan mı bilmiyorum
enfeksiyondandir canim bendede hamilelikten ònce yesil ile sari arasinda sümüksü akintim olmuştu ilaçla geçti.
Birde canim doktor ilaç yazdıgında eşin için de iste senden ona ondanda sana bula§abilir.......

Kızlar bide çook önemli son bişey daha sizler bebişlerinizi dışarda nasıl giydiriyorsunuz ben bu konuda nasıl yapacağımı bicorrum üşür diye çok korkuyorum battaniyeye sarıp sarmalıyorum abartıyorum gibi geldi :KK43: astronot kıyafeti giydirip çıkarmak istiyorum ama astronot 0 3 ay için bulamadım çokta gezip bakamadım açıkçası bir tane aldım ama 9 aylık ve 1 yaşındakilere oluyor bana bu yönde yardımcı olun ne olur ben çok abartıyorum galiba :KK43:
Canim 0-3 ay icin astronot bu satten sonra alma, bizimki kuculdu bile daha giyemiyor havalar biraz isindigi icin ben ayicik pelus seklinde tulum giydiriyorum, altina badi, tshirt, kilotlu corap, pelus tulumun usunede nohut battaniye ortuyorum. Hic usumedi bugune kadar.. Havalar kac derece sizin orda birazda ona bagli.

İyi geceler kızlar bebeklerinizi oto taşıma koltuklarınızı kullanıyormusunuz bebekleriniz tahminen kaç aya kadr sıgar içine . Almayı duşunuyorumda annelutfen sitesinde sipariş vercem burdaki yorumları bekliyorum kullanışlımı ?
9-10 ay rahat kullanirsin, ardindan oturakli olanlara gecmemiz lazim

Masallah ne gzl bir gungecirmissiniz
Henuz acik hava tecrubemiz olmadi ama araba olayi cok onemli
Bizimde arabamiz hediye geldi travel sistem goruntusude cok adi birseye benzedigi icin cok sinirlenip almaya karar vermistim ama kullandikca cokta kotu degilmis diyip bikac ay idare edip yaza dogru baston aliriz diyr karar verdik ama aklim hala daha bastonlu travel sistemlerde

Hele bennn hele ben
Osuruk sesleri cikariyorum:))
Boooooyapip dil cikariyorym ve oda cikariyo sonra cokguluyo

Her emzirnede evet
Ama memede uyuyunca oyle uyuyocnm

Valla cnmbiz h&m den ayi postu aldikkk tek kelimeyle sahaneeee cokmemnunuz cokkorunakli onu giydirip ustune battaniye saripevden oyle cikiyoruz
Avmmesala serindi onu hic cikarmadim kumasi yumusacik diye icinde hic sikilmadi

Obnm elim kolum bence cok ideal
Evde bikere ben nereye o icinde oda benle
Wc ye giderken mutfakta is yaparken ev supururken :))) arabamiz zaten travel sistem evde onun icindeyken koluma takiyorum
Arabada o sekilde duruyo bagajdan arabayi cikariyorux sonra bebek icindeyken monte ediyoruz cok pratik
Simdilikicine sigiyozaten onlar 1 yasa kdr diyebiliyorum
çok sagol canım ya alıyorum o zaman :)

ayyy cnm yaa
Kiyamam ben ona annesi o daha cok minikkkk zatenn kiskanmis olabilir
Bnm iki ci bir cocugum yok tavsiye veremiycem ama cok duygulandim yaa
Dun mesala eve kiz arkdsm 7 yasindaki ogluyla geldi bak oglum bebege diyor annesi orali bile degil bakmaya bile tahammulu yok dusun onun kardesi degilken kiskandi kardesi olsa ne yapardi bilmiyorum

Peki suan bix minik bebeklerimi koysak sagdaki gibi bacaklari durmaz ama sanki
Soldaki gibi asagi dogru sallandirmazlarmi

Ellerinize saglik
Hayatimda gordugum en gzl orgu modelleri hele filli olanina ayri bayildim
Bol kazanclar diliyorum
Yok canim oyle olmuyor, zaten ilk 4 ay kanguruyu direk kullanamiyorsun, yenidogan aparati olmasi lazim, ergobaby ninki kundak gibi bisey bebek oturur gibi duruyr icinde, youtobe da videolari var, ergobaby infant insert yazarsan izleyebilirsin, nasil baglancagini vs anlatiyor. Momfortbaby fiyt olrakda epey uygun ve o bahsettigim sagdaki durus gibi bebegin durusu. Alirken sormaniz lazim yenidogana uygun mu diye, yafa 4-5 aydan sinra kullanin

Kizlar asi meselesi benimcok canimi sikmaya basladi, biraz arastirdim Allahim icinden cikilmaz bi durum, asi yuzunden cocugu otizm olanlar mi dersiniz, bebegini kaybedenler mi.. Ayrica asilarin icerigi berbat, insan spermine kadar yok yok diyorlar :KK43:. Bide bu isin ticari yonu var onu hic dusunmek istemiyorum, sirf para icin nasil gereksiz asilara maruz kaliyorlardir yavrularimiz :KK43:.
Suan gerekli olan hala gorulen hastaliklarin asilarini yaptirmak istiyorum sadece, rota virusunu kesinlikle yaptirmayacagim, o hastalikta olum nedeni asiri su kaybi oldugu icinolabirmis, gunumuz sartlarinda bu duruma mudahele edilebilir diye dusunuyorum, Allah korusun ya :KK43:. Bir yandanda asi vurulmadigi icin kizamik sonucu olusan enfeksiyonda cocugunu kaybeden birini duydum.. Karar vermek ne zor :KK43:

Kizlar asi meselesi benimcok canimi sikmaya basladi, biraz arastirdim Allahim icinden cikilmaz bi durum, asi yuzunden cocugu otizm olanlar mi dersiniz, bebegini kaybedenler mi.. Ayrica asilarin icerigi berbat, insan spermine kadar yok yok diyorlar :KK43:. Bide bu isin ticari yonu var onu hic dusunmek istemiyorum, sirf para icin nasil gereksiz asilara maruz kaliyorlardir yavrularimiz :KK43:.
Suan gerekli olan hala gorulen hastaliklarin asilarini yaptirmak istiyorum sadece, rota virusunu kesinlikle yaptirmayacagim, o hastalikta olum nedeni asiri su kaybi oldugu icinolabirmis, gunumuz sartlarinda bu duruma mudahele edilebilir diye dusunuyorum, Allah korusun ya :KK43:. Bir yandanda asi vurulmadigi icin kizamik sonucu olusan enfeksiyonda cocugunu kaybeden birini duydum.. Karar vermek ne zor :KK43:
bende çok sık duydum bunları . Doktorumuza sorcm.

Selam, çok geçmiş olsun benim de kızım 2 aylık :) idrar yolu enfeksiyonunu nasıl anladığınızı merak ettim ne gibi belirtiler verdi ? Bu bebişler çok mazlum ağızları var dilleri yok. Bi sıkıntısı olur da farkedemem diye o kadar korkuyrm ki bazen sebepsiz ağlıyor gibi geliyor
Doktor gaz Sancısı var mı diye sordu. Rahatlatıcı vericem ama önce idrardan emin olalım dedi ... Gazını çıkardıktan sonra bile ıkınıyo benim kızım... Idrar tahlilinde iltihap çıktı :KK43: antibiyotik verdi

gunaydin kizlar hepiniz e guzel gunler ..
ozlmsd ozlmsd mevludunuz hayrli olsun darisi dugunune olsun :-) ins yavrucak hasta olmaz ben kizimi her ay dr kontrolune goturudum oglumu sadece saglik ocagina goturuyorum hasta olmadigi surece hastanee goturmem hele kizimi goturdugum klinikte cocuk parki var cocuklar hastayken bide orda oynuyor dusun yani birbirine gecen mikroplari :)
@speacheat arabanz guzelede benziyordu tuh ya keske iyi ciksaydi bi daha masraf iste neyse saglik olsun gununuzde guzwl gecmis benm astronot tulumuda senee kisa olur ancak ben kuzun kollu orgu hirka giydirip ustine battaniye atiyorum hava iyiyse sapkayl penye tabi hirkasiyla ttuyorum:KK66: kucucuk bi mont almis arkadasi onuda gezmelere giderken giysiriyorum ama pek rahat edemiyor :KK66:

minione minione ya bende dedigin gibi seviyorum kahkaha atiyor cok hosuna gidiyor kizimda aaynisini yapmaya calisiyor bu aefer ama kwndimi tutamiyorum :-)
PINAR45 PINAR45 Evde coxugu gezdirmek icin ve sllanan bebekler icin xok ideal ben onda uyutuyorum yerine oyle koyuyorum 15 aya kadar falan kullanilir aslinda 0_36 ay doye satiliyor ama bebek sigmz bizim noemal araba koltugu da oldugundan arabaya indirmiyorum simsilik evde mutakta ben yemek yaparken onla izliyor :-)

Kızlar bide çook önemli son bişey daha sizler bebişlerinizi dışarda nasıl giydiriyorsunuz ben bu konuda nasıl yapacağımı bilmiyorum üşür diye çok korkuyorum battaniyeye sarıp sarmalıyorum abartıyorum gibi geldi :KK43: astronot kıyafeti giydirip çıkarmak istiyorum ama astronot 0 3 ay için bulamadım çokta gezip bakamadım açıkçası bir tane aldım ama 9 aylık ve 1 yaşındakilere oluyor bana bu yönde yardımcı olun ne olur ben çok abartıyorum galiba :KK43:
Canım aslında cocugun haline göre ayarlayabilirsin eğer eli ayağı ve burnu soğuk olmuyosa yeterli demektir bence cok da sıcağa alıstırma sonra dayanıksız olur

Masallah ne gzl bir gungecirmissiniz
Henuz acik hava tecrubemiz olmadi ama araba olayi cok onemli
Bizimde arabamiz hediye geldi travel sistem goruntusude cok adi birseye benzedigi icin cok sinirlenip almaya karar vermistim ama kullandikca cokta kotu degilmis diyip bikac ay idare edip yaza dogru baston aliriz diyr karar verdik ama aklim hala daha bastonlu travel sistemlerde

Hele bennn hele ben
Osuruk sesleri cikariyorum:))
Boooooyapip dil cikariyorym ve oda cikariyo sonra cokguluyo

Her emzirnede evet
Ama memede uyuyunca oyle uyuyocnm

Valla cnmbiz h&m den ayi postu aldikkk tek kelimeyle sahaneeee cokmemnunuz cokkorunakli onu giydirip ustune battaniye saripevden oyle cikiyoruz
Avmmesala serindi onu hic cikarmadim kumasi yumusacik diye icinde hic sikilmadi

Obnm elim kolum bence cok ideal
Evde bikere ben nereye o icinde oda benle
Wc ye giderken mutfakta is yaparken ev supururken :))) arabamiz zaten travel sistem evde onun icindeyken koluma takiyorum
Arabada o sekilde duruyo bagajdan arabayi cikariyorux sonra bebek icindeyken monte ediyoruz cok pratik
Simdilikicine sigiyozaten onlar 1 yasa kdr diyebiliyorum
Ya bizim de craft marka araba koltugu var bebek arabasının icinden cıktı ana kucagı gibi ama biz bi türlü araba koltuguna monte edemedik acaba nasıl yapcaz??

ben chicco nun kangrusunu almayi planlıyorum cnm dedigin kriterlere uygun mu acaba?

Insallah cnm..

Ikinciyi Allah izin verirse ben de düşünüyorum yalnız bi 2-3sene sonra insallah yasim olmasa 4 sene filan beklerdim kardesimle aramızda 2 yas var ben cok kiskanmisim..

cnm gereksiz yere cekmissin sıkıntı gercekten iste ilk olunca insan etkileniyo etrafindan istemeden, simdi kendi bildiğini yaparsın. .

paylaşım icin tesekkurler zira endise verici bi durum ben de yiyorum hepsini bundan olabilecegini dusunmezdim..
Momfortbaby i arastirin derim
Bu markayi ureten bir anne
Kendi deneyimiyle eksikleri gorup urunu tasarlamis instagramda kullanuci adi
Batuylabadeninannesi
Diye geciyor kisnetse alirsam burdan almk istiyorum[/QUOTE]
Canım chicco kanguru kullanıyorum bebegım doğdugundan beri cok güzel ve cok uygun 70 tl flan

Mrb güzel anneler sizin bebeklerinizde uyurken tuhaf tuhaf sesler cikariyormu bide bazen gülüyor bazen aglama sesi cikariyor uyurken:emir_bebek:
Evet canim benimkide aynisini yapıyor bazen aniden agliyor bazende gùlüyor...
Uykusunda gülùnce meleklere gülüyorlar diye biliyorum ama aglamasinin sebebini bilmiyorum neden agliyorlar acaba?

X