2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
tamam cnm cok sagol yapayım olmadi aksamlari vakit bulabilirsem..
Sabir insallah zamanla gelir cnm aslinda canım Çok tatli.degildir zorluklara Aliskin sayılırim zira annem yatalak Iken hergün yanina giderdim daha guc bi surec gecirdim oncesinde..Kızım duzelince daha iyi olurum insalllah..
zor günler gecirmissin canım gecmis olsun....zananla düzelir ins bebişler büyüsün:).

evet ya ben de cok ozluyorum hamilelik günlerimi cok guzeldi. .

Kizlar e bebekte bebek arabalarinda biraz indirim var dusunenler bakabilir. .
bende çok özlüyorum ve yavaş yavaş da ikinci için plan yapmaya başladım:))),,,
iilk haftalar doğurmam diyordum ama şimdi hayatımız düzene giriyor, ve eşimde isterse ikinciyi doğurucam, hayırlısı ile,,,

Sabir insallah zamanla gelir cnm aslinda canım Çok tatli.degildir zorluklara Aliskin sayılırim zira annem yatalak Iken hergün yanina giderdim daha guc bi surec gecirdim oncesinde..Kızım duzelince daha iyi olurum insalllah..

Canim Allah sana ve kizina saglikli hayrli uzun omur versin senin gibi bi kiz olsun kizinda ins zamanla herseyy daha iyi olacak emzik alsaydi daha iyi olurdu bu kadar zorlanmazdn ben kiximda cok cektim inan emIgi insanlar sanki onunla oyaliyomusum emzirmiyormudum gibi muamele yapinca 3 .ay geri cektim ve 5 aya kadar cok zor bi bebekti bunda esimdr diyor ne aptallikmis niye cektikki 5aya kadar emsin

Kizim 6 gundur kaka yapmıyordu. Bugün sabunu fitil gibi soktuk. Yapti 2 dk sonra çok şükür.
Bebeğim pisik oldu 3 gündür seba med ve almanyadan gelen pudrali bir krem var. İkisinde geçirmedi :KK43:

Kizim 6 gundur kaka yapmıyordu. Bugün sabunu fitil gibi soktuk. Yapti 2 dk sonra çok şükür.
Bebeğim pisik oldu 3 gündür seba med ve almanyadan gelen pudrali bir krem var. İkisinde geçirmedi :KK43:
benimde ilk başlarda pişik olur gibi oldu, altını açık tuttum, alt açma bezini, koydum altını , 10-15 dk açık tuttum, günde 4-5 defa (belki dafa fazla) , birde ıslak mendil pişik yapıyor deniliyor,,
ben oğlumu hergün yıkıyorum, ama arada yıkamadığım zamanlarda da mutlaka poposunu yıkıyorum,, ( arada bir - iki yıkamadım poposunu hemen pişik olur gibi oldu)

Canım sabunla bebeğine bir müdahalede bulunma sonuçta kimyasal benimde bebeğim yapamayınca çok zorlandığında kulak temizleme çubuğunu saf zeytinyağına batırıp yaptırıyordum doktora sordum bir zararı yok ama her seferinde yapma alışır dedi canım sabunla yapma eğer mecbur kalırsan saf zeytinyağıyla yap çok iyi geliyor

bayanlar,,
ben baklagilleri hamileliğimde yiyemedim,, ilk emzirmede de yiyemedim,, şimdi gazlı dönemlerimiz bitti diye nohutu ve bulgur u fazla kaçırmışım, birde çikolata,, oğlum patır patır pırtlıyor, altını bir açtım hafif kanlı sülüksü bir dışkı,,, (ölüyorum sandım),, neyse öneml, bir şey değilmiş, çünkü ateş, yada huzursuzluğu yokdu,,, ( eğer bunlarda olsaydı hastaneye gitmek gerekiyormuş),,,
ve sebebi benim bol gaz yapan yiyecek tüketmem sanırsam,,, tabii içim şu anda cız ediyor,,, aman derim benim gibi gazı sancısı yok diye, çok abartmayın gaz yapan yiyecekleri :)))))

Canım pişik içinde bebeğinin poposunu muhakkak ılık suyla yıka ve yine zeytinyağı birebir büyüklerimiz hep en çabuk bu şekilde iyileştirdi bizleri bende sebamed kullanıyorum çok fazla etkili değil ama hiç yoktan iyidir leble nin dediği gibi de havalandır poposunu eğer üşür diyorsanda yıkarsın poposunu zeytinyağ ile masaj yaptıktan sonra o şekilde pijamasını giydir bezini takmadan hem bebeğin rahatlar hem cildi nefes alır zeytinyağının cilde çok büyük faydası var bebeklere çok iyi geliyor cnm

bayanlar,,
ben baklagilleri hamileliğimde yiyemedim,, ilk emzirmede de yiyemedim,, şimdi gazlı dönemlerimiz bitti diye nohutu ve bulgur u fazla kaçırmışım, birde çikolata,, oğlum patır patır pırtlıyor, altını bir açtım hafif kanlı sülüksü bir dışkı,,, (ölüyorum sandım),, neyse öneml, bir şey değilmiş, çünkü ateş, yada huzursuzluğu yokdu,,, ( eğer bunlarda olsaydı hastaneye gitmek gerekiyormuş),,,
ve sebebi benim bol gaz yapan yiyecek tüketmem sanırsam,,, tabii içim şu anda cız ediyor,,, aman derim benim gibi gazı sancısı yok diye, çok abartmayın gaz yapan yiyecekleri :)))))

Canım kaç günlük oldunuz maşallah oğluşuna bende kızımın gazını çıkardığını duyunca dünyalar benim oluyor bizimki de bana delirmişim gibi bakıp gülüyor hıhh onlar ne anlasın bizi :))

benimde ilk başlarda pişik olur gibi oldu, altını açık tuttum, alt açma bezini, koydum altını , 10-15 dk açık tuttum, günde 4-5 defa (belki dafa fazla) , birde ıslak mendil pişik yapıyor deniliyor,,
ben oğlumu hergün yıkıyorum, ama arada yıkamadığım zamanlarda da mutlaka poposunu yıkıyorum,, ( arada bir - iki yıkamadım poposunu hemen pişik olur gibi oldu)

Cnm uni baby yenidoğan ıslak mendili var pamuk ve saf sudan yapılmış ben onu kullanıyorum çok memnunum pamukla silmeme gerek kalmadı önceden bende pamukla siliyordum uni baby i tavsiye ederim

Merhaba kızlar 2 gündür hiç iyi değilim uykum u aldığım halde hep uykum var halsiz im canım birşey yapmak istemiyor :KK43: bu kapalı havalarda n herhalde bahar gelse ya artık olmaz mı :)
Bebeğim iyi çok şükür burada duyduktan sonra dönmesini bekliyorum daha dönmedi ama 2 ocak doğumu
herkese bol sütlü gazsız günler :)))

Canım kaç günlük oldunuz maşallah oğluşuna bende kızımın gazını çıkardığını duyunca dünyalar benim oluyor bizimki de bana delirmişim gibi bakıp gülüyor hıhh onlar ne anlasın bizi :))
oğluşum 10H 3G lük oyun halısı aldığımdan beridir gaz sancıları bitti diyebilirim, oyun halısında oynarken pıtır pıtır pırtlıyor, ama işte dediğim gibi bende nohut, bulgur, çikolatayı fazla abarttım dün, oğluşum gaz sancısı olmadı,, kanlı sülüksü dışkı oldu,,,, içim gitti,,,

Canım pişik içinde bebeğinin poposunu muhakkak ılık suyla yıka ve yine zeytinyağı birebir büyüklerimiz hep en çabuk bu şekilde iyileştirdi bizleri bende sebamed kullanıyorum çok fazla etkili değil ama hiç yoktan iyidir leble nin dediği gibi de havalandır poposunu eğer üşür diyorsanda yıkarsın poposunu zeytinyağ ile masaj yaptıktan sonra o şekilde pijamasını giydir bezini takmadan hem bebeğin rahatlar hem cildi nefes alır zeytinyağının cilde çok büyük faydası var bebeklere çok iyi geliyor cnm
evet bende doğduğundan beri zeytinyağı kullanıyorum, ama zeytinyağını hafif ısıtmak gerekiyormuş, asit oranını düşürmek için,,, birde hangi yağla devam ediyorsan o yağla devam etmeliymişsin,, ( doktorum söylemişdi),,,

Kizlar bogazim cok fena oksurup duruyorym, gicik var :KK43: bebegim uyanmasin diye odadan kactim, sicak su iciyorum bal yedim bitki cayi ictim gecmedi, ne iyi gelir bilen var mi?

Kizlar bogazim cok fena oksurup duruyorym, gicik var :KK43: bebegim uyanmasin diye odadan kactim, sicak su iciyorum bal yedim bitki cayi ictim gecmedi, ne iyi gelir bilen var mi?
zencefil içiyorum balli öksürüğe iyi geliyor ama emzirirken zencefil içilir mi bilemedim.zararı olmaz herhalde.

oğluşum 10H 3G lük oyun halısı aldığımdan beridir gaz sancıları bitti diyebilirim, oyun halısında oynarken pıtır pıtır pırtlıyor, ama işte dediğim gibi bende nohut, bulgur, çikolatayı fazla abarttım dün, oğluşum gaz sancısı olmadı,, kanlı sülüksü dışkı oldu,,,, içim gitti,,,
Canım bende oyun halısını düşündüm ama kuzumun reflüsü yüzünden yatıramadığım için almak istemedim hemde fiyatları da abartılı geldi bende oyun parkındaki müzikli dönenceyi çıkarıp ana dizine taktım çalıştırdım ve çok dikkatini çekti seyretti bi süre oyaladı çok sevindim öyle olduğuna oyun halısına da gerek kalmadı :21:
CYMERA_20150322_001214.jpg

Geçmiş olsun canım bunun hakkında pek bildiğim birşey yok daima ılık su iç soğuk su içme kendini sıcak tut inşallah çabuk iyileşirsin

az bir tereyağını eritip içine bir fincan kadar pekmez koy ve ağır ağır pişir, kaynatma yalnız daha sonra o pekmezi ılık ılık iç,,,

Kızlar Kanguru almayı düşünen var mı ben seviyorum kullanışlı olur mu bilmiyorum ama biz çok geziyoruz uzak yerlere de bebek arabasını götüremeyiz diye bana daha çok mantıklı geldi artık yenidoğan kapalı pusetlerde durmuyorlar hem taşıması da baya güç bende kanguru düşündüm sizce de kullanışlı olur mu

Ayrıca hava nemlendirici alan var mı petekli evlerde nem olmadığı için daima havalanması gerekli havalandırmadığım zaman hem oda kötü kokuyor hemde bebeğimin burnu tıkanıp nefes almakta güçlük çekiyor almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

X