- 25 Mart 2014
- 472
- 562
Canım muadilinin tam adını bilmiyorum ama neo gripe gibi bişey olabilir eczacı bilir yanicanım çok haklısın pimpiriklilik eşimden bulaştı bana hep onun suçu:)
doğru canım çok hareketli abisi kılıklı:) ondan olabilir
bende aç kalmasından korkuyorum biraz da ondan endişem
canım korunma için sanırım ben üç aylık iğne düşüyorum ama hala düşünüyorum icraata geçemedim:)
canım sizin kolik krizi gündüz tutuyor demek ki, bizimki akşam altıdan sonra başlıyor, sakinleştirmek için ney açıyorum kolik müziği hoplatma zıplatma:)
hoş geldin duham canım benim:) elini emmesi normal benimkide öyle açlıktan değil canım elini tanıyor ilerde de sorun olmaz korkma
kanama için dr a git uzun sürmüş
canım memlekete geldi ya bebek görmeler başlamıştır yoğundur
aynen canım:) ama diğer aşılar böyle ağır olmuyor merak etme
inşallah canım işte annelik gr hesabı yapıyoruz
canım senin evde rutubet var mı?
ah canım sürekli okuyorum zaten birde yazdırıp üstüne asmam lazım sanırım, aminnn
canım illa ateşi çıkacak diye bir şey yok mesele büyük oğlum ne huysuzlanırdı ne ateşlenirdi gayet rahat olurdu
ayyy ütü nefret ediyorum desem yeri, eşim takım giyiyor sürekli gömlek pantolon ütülüyorum
canım nasıl oldu bebeğin?
geçmiş olsun canım
normal canım
iyi olmuş canım sağolsun kv den, ayy bebeğinin durmaması iyi olmuş yoksa nazar ediyorlar
canım 3 gün yaptırılmıyor
hadi inşallah şifanızı bulursunuz
aynen uykusuzum başım ağrıyor o yüzden
canım işleri bozukmuş o da istemez emin ol çok pişman oluyordur, bu aralar elinden geldiğince sen ilgilen bebeğinle eşinden pek yardım isteme, sonra daha büyük tartışma yaşarsınız
canım benim bebeklerin uyku düzeni en az 1 yaşından önce oluşmaz, aşı olur düzeni değişir diş çıkarır düzeni değişir, büyüme atakları var mesela düzeni değişir, yani üzülme bir bakmışsın eskisi gibi olmuş
canım bak dediğim gibi madem çok stresli bu dönem idare etmeye çalış, anlıyorum seninde yardıma ihtiyacın var haklısında ama sizin için biraz kendi başına halletmeye bak bu dönemde
canım ya yanlış anlama hep maşallah diyorum ama bebişinin fotosunu koyma öyle nazar olur benden söylemesi
canım muadilin yazarmısın
ayy bunların hepsi aynı mı kopyala yapıştır gibiler!!
ha hay benim eşimde öyle ağlıyor bu diye getiriyor hadi canım gerçekten mi:)
hayırlı olsun canım tam adını yazarmısın modelin
geçmiş olsun canım, o demiyorsa sen uyandır canım huuu kalkta bir zahmet sende bak de
evet canım büyüme ataklarında aynen öyle oluyorlar
neyse ki benim odun yardım ediyor yoksa iyice dellenirim, evi yeterince dağıtıyor çünkü!
kesinlikle katılıyorum anneliğine laf söylemesi çok yanlış
oyy maşallah benim bıdıkta yavaştan dönüyor
canım calpolda minosette parasetemol ihtiva ediyor, minosetin bebekler için şurubu mu varmış?
Resim konusunda da haklısın bi ben koymuşum zaten sazan gibi kaldırıyım bari :)