- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. sağlık için mecbur antibiyotik vericez canım. yeter ki iyi olsunlar da...selam kızlar yazamadım
dün miniği götürdük hastaneye
öksürük için
iyiki götürmüşüz korktuğum oldu
maalesef ciğerlerine inmiş
biri antibiyotik iki şurup verdi
ilaç vermekten nefret eden ben hele hele antibiyotikten
mecburen veriyorum
uyku bilmeyen oğlum ilaçlar yüzünden uyudu
bende hastayım
pc açacak halim yok
iyi olunca açarım inşaallah
Pamukçuk için mikostatin kullandık biz. Çok azdı zaten geçti hiç olmadı ondan sonra.. Silme ile tekrarladıysa bi de onu deniyin.. Bi de karbonatla silmede yararlı bakterilerde yok oluyo dıye duymuştum yani o da cok masum bi yöntem değil.. :)Tamamen biximkide anlattigin gibi bunun renk olarak daha acigi arkaya dogru ve yanlarda ve cok hafifi peki ilerlememesi icin ne yapmk gerekiyormus sonucta azda olsa var
Pinar45 in dedugi gibi iki gundur su veriyorum azar azar emmeden sonra bayagi azaldi
Önce birini emzirip sakinleştikten sonra altını temizliyorum sonra diğerini emzirip uyutuyorum..Kızlar bebeğim gece uyandığında alt açarken çok bağırıp tepiniyor. önce emzirip sonra açsam sakin oluyor ama bu sefer de uykusu kaçıyor. nasıl yapıyorsunuz siz?
Bana markasını ve resmini falan gonderebilir misin?Benimki yer kaplamıyor bastonlu üstelik bebegimi icinde yatırabiliyorum
Gece 1 gibi altini degistiriyorum sabah 6 7 ye kadar acmiyorum artik boylece emip uyuyor, boyle yaptigimdan beri gece kaka yapmamaya basladi sabah yapiyor.Kızlar bebeğim gece uyandığında alt açarken çok bağırıp tepiniyor. önce emzirip sonra açsam sakin oluyor ama bu sefer de uykusu kaçıyor. nasıl yapıyorsunuz siz?
Bizim arabamiz da bugun geldi baby2go proton lx, katlanma sekli az yer kaplamasi guzel diye aldik cok pahali da degil deneme surusumi de yaptim memnunuz simdilik, cift yonlu olmasi da guzel.Kızlar bebek için araba almak istiyorum.. çok yer kaplamayan ve arabaya rahat siğacak bir şey.. önerileriniz var mı..?
ben bir memeden 20 dk emziriyordum ama dediğin yöntemi deneyebilirim canım.Önce birini emzirip sakinleştikten sonra altını temizliyorum sonra diğerini emzirip uyutuyorum..
benimki gece de kaka yapıyor canım.AngelHeart ben aksam 11 de takiyorum sabah 6 ya kadar hic segismiyorum sisiyor ama tasmiyor birde buyik takiyorum geceleri icin bi buyuk beden aldim bence alistirma degism icin benimki alisti gece hic kaka yapmiyor
@eflalim cok gecmis olsun sagliklari daha onemli antibiyor
tamam canım ben de deniyim olmassa.Gece 1 gibi altini degistiriyorum sabah 6 7 ye kadar acmiyorum artik boylece emip uyuyor, boyle yaptigimdan beri gece kaka yapmamaya basladi sabah yapiyor.
Tamam canım teşekkürler bi bakayım internettenBizim arabamiz da bugun geldi baby2go proton lx, katlanma sekli az yer kaplamasi guzel diye aldik cok pahali da degil deneme surusumi de yaptim memnunuz simdilik, cift yonlu olmasi da guzel.
Bende baston düşünüyorum ama su an içinde yatirabilecegim bir şey istiyorum. . Hem gezelim hem uyuyalim :)Cnm bana hediye geldigi icin acikcasi hayalimdeki arabayi alamadim
Malum suan cok ufaklar yaklasik 8. Aya kdr normal bebek arabalarinda yatamayacaklari icin travel sistem arabalarda biliosun ana kucagi arabada kullanilip hemde bebek arabasina takiliyor ama sonra onu cikartip 8. Aydan sonra normal hali cok yer kapliyor ve genelde o modwller eper buyuk lastikli yer kaplayan cokta pratik bulmuyorum ayrica cok yer kaplamasin cok kus gibi hafif olsun dersen en gzl arabalar bastonlar sonuc itibari ile hem bebekken kullanmaya bir araba hem hafif olsun 1 yas sonrari icin pratik dersen baston aliniyo buda iki etti
Ama bnm tavsiyem bir ilk olac casual storm baston travel sistem
Hem 680 lira hemde hem bebekken kafssi cikip ana kucagi oluyo hemde yaza dogru baston olarak kullanabilirsin kullanici yorumlarida hep olumlu
Ben dedigim gibi alamadim bnm suan elimdeki beni yaza kdr idare eder bnde uaza dogru maclaren marka baston almayi planliyorum bastonda cunku en iyi marka o
Ben normalde 3 kullaniyorum gece de +3 gece icin sen 3 alabilirsin ne kullaniyorsun ben prima aktif bebek kullaniyorum pisik olmuyor merak etme huzursuz olmaz kaka yapmiyorsa uykusu nu dagitma bencebenimki gece de kaka yapıyor canım.
ben de 2 numara kullanıyorum. gece değiştirmek zor gerçekten. pişik olmaz mı? ya da ne bileyim altı ıslakken huzursuz olmaz mı?
Baston olarak chicco little way onerrirmBende baston düşünüyorum ama su an içinde yatirabilecegim bir şey istiyorum. . Hem gezelim hem uyuyalim :)