2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar oglumun 2gündür burnu acayip tıkalı ara arada öksürüyor bu gün doktora gittim muayene etti birseyi yok sadece burnu tıkalı dedi ama ben burnunu aspiratörle çekiyorum tekrar ayni tıkanıyor
Aranizda bebegi böyle olan varmi varsa ne yapti tekrar doktora göstersemmi
TAm anlattiginin aynisiyiZ dr bisiyi yok dedi ama ck huzursuz gunduz hic uyumadi hep mizirdadi

Arkadaşlar merhaba
Pişik için ne kullanıyorsunuz? Ben doğmadan önce seba med pişik önleyici almıştım. Bepanthol krem de aldım sonradan. Ikisini de kullanıyorum ama altında kızarıklık ve zaman zaman kabarcıklar oluşuyor? Mustela pişik kremi iyi diye biliyorum ama kullanan var mı ya da başka önerisi olan?
Walla ben zeytinyağı sürüyorum hrr açmada pamuk ve suyla siliuorum simdilik problem yok

TAm anlattiginin aynisiyiZ dr bisiyi yok dedi ama ck huzursuz gunduz hic uyumadi hep mizirdadi
Bizde 4 gundur uuuyamiuoruz cok kotu tıkalı emiyor emdikten sonra basiyor yaygarayi boğazı balgamli nefes alamıyor aile hekimliği götürdüm peditus ve brclny diye bi ilac vrrdi benim kız çıkarıyor bugun cocuk doktotuna goturecem

Bizde 4 gundur uuuyamiuoruz cok kotu tıkalı emiyor emdikten sonra basiyor yaygarayi boğazı balgamli nefes alamıyor aile hekimliği götürdüm peditus ve brclny diye bi ilac vrrdi benim kız çıkarıyor bugun cocuk doktotuna goturecem
Gecmis olsun Allah hepimizin bebeklerine acil sifalar versin,coxuk buyutmk cok zormus dahw dis cikaricak ne gecslerimix olcak kimbilir bazen diorum buyusun sonrada istemiyorum boylede cok tatli

kizlar ne ecmise nede diger sayfaya bakabiliyor ins hastalar sifa bulr bebisler sutlu gunler gecirsin ins .sikayetlendikce daha kotuye gidiyorum bi garip oldum gecicek bunu biliyorum elhamdullilah gece boyu kulak agrisi cinlamasndan yatamadm kizlar kendiniZi ihmal etmeyn kizimda birden hasta olunca gece mwcburwn kendimi unuttum ooglum bi yandan agladi kizim bi yandan am bugun son gun esim duze cuikacak hLa kulaklarm cinliyor sizi sevyrm ins heryeri okumaya caliscm firat olursa tabi by

Kızlar eger hasta gibiyseler bebeklerinizi ihmal etmeetmeyin, dun gece 11 e kadar hastanedeydik,Allahtan kızımın dru nöbetçiydi,

tahliller yapıldı, kızım gribal enfeksiyon almış.

Uykusunda inliyor kuzum içim parçalandı ya, antibiyotik başladı drumuz, sürekli ateşini ölcüyorum, ayrıca bende babamızda cok hastayiz, bizde antibiyotik kullanıyoruz,

sizde iyi degilseniz muhakkak bir dra görünün, suan kizıma bakarken çok zorlanıyorum.
Annemi ccagiricam inşallah.

canım mama veriyormusun ? Bir yerde okumuştum mama alan bebeklerin pişikleri daha fazla oluyormuş . Bezdende olabilir her bebegin bez uyumu farklıdır ama bn iki oglumdada molfiksten çok memnun kaldım .
Evet mama kullanıyoruz maalesef sütüm yetersiz kaldığı için. Molfix almaya birkaç kez yeltendim en azından yerli malı diye ama olumsuz bazı yorumlar okuyunca cesaret edememiştim. Ben de deneyeyim o halde. Premium care i sadece geceleri kullanayınız diye düşünüyorum, çünkü çok pahalı bir bez. Gün içinde yeri geliyor daha bezin bantlarını yapıştırırken yenisini yapıveriyor. O şekilde bezi tekrar değiştirip çöpe atmak zor geliyor zaten :)

Arkadaşlar merhaba
Pişik için ne kullanıyorsunuz? Ben doğmadan önce seba med pişik önleyici almıştım. Bepanthol krem de aldım sonradan. Ikisini de kullanıyorum ama altında kızarıklık ve zaman zaman kabarcıklar oluşuyor? Mustela pişik kremi iyi diye biliyorum ama kullanan var mı ya da başka önerisi olan?
Cnm sudo kremden memnunum, pamuk ve ilik suyla siliyorum altini, premium care bez kullaniyorum..
benim bebeğim gündüz uykularını kucağımda uyuyor, çok nadir salondaki beşikde uyuyor,,, çünkü gürültüden çok rahatsız olan bir bebek ama benim kucağımda ise isterse top patlasın uyanmıyor,,, öğlenleyin de gürültüsüz olmak imkansız birde öğlen uykusunun gürültü olmasına alışmasını istiyorum,,
geceleri ilk önce kucağımda uyutuyorum sonra yatağına koyuyorum,, ilk başlarda saat 10 da başlıyorduk gece saat 2 yada 2,30 da uyuyordu,,,ama şu bir hafta 10 günden beri hergün 8 30 gibi banyosunu yaptırıyorum,, 1 saate yakın emziriyorum,, az konuşuyorum,,,uykusunun geldiğinin sinyallerini aldıkdan sonra bu genelde gözünü kaşıma şeklinde oluyor veya kafaını sola çevirip tepkisiz duruyor,,, saat 10 gibi uyutma çalışmlarına başlıyorum ama artık 12 yi geçmeden uyuyor,,, bugün 11,15 de uyudu,,,
bebek uyudukdan sonrada evde makina falan çalıştırmıyorum,,, pek gürültü yapmamaya çelışıyorum,,,
bu arada hiç ayağımda sallamadım, bebek yataklarımıda sallanmayanından aldım,,, kucağıma alıyorum,,, evin içinde yürüyorum,, hafifden ninni söylüyorum,,, yavaş yavaş uyutuyorum,,,
zaten bebekler genel olarak ilk 3 ay kendi kendilerine uyuyamazlar,,, onun için ağlıyorlar yani anne uyumama yardım et diyorlar,, yorgunluk ağlaması oluyor,,,
3. aydan sonra uyumayı öğrenicekler oda yavaş yavaş tabiki de :)))
Aksamlari yirtiyor cnm benim kiz ortaligi uyuyamadigi icin..bi türlu dalamıyor cocuk..
sabaha karsi uyanma sıklığı artinca kucagima aliyorum ben de gogsumde uyuyo cadi arada gozunu acip bakiyo orda miyim diye sonra devam ediyo yatakta bunu yapmaz mesela hemen bağırır gozunu açınca. .
Kızlar eldiven takıyor musunuz ben dün bıraktım takmayı ama yüzünü yolmuş sıpa
Ben arada takip çıkarıyorum yuzunu yirtiyor cnm ya, tırnaklarını kesmeye calisiyorum ama pek başarılı diilim snrm kisa olsa da ciziyo torpu yapmak lzm..
Kızlar eger hasta gibiyseler bebeklerinizi ihmal etmeetmeyin, dun gece 11 e kadar hastanedeydik,Allahtan kızımın dru nöbetçiydi,

Uykusunda inliyor kuzum içim parçalandı ya, antibiyotik başladı drumuz, sürekli ateşini ölcüyorum, ayrıca bende babamızda cok hastayiz, bizde antibiyotik kullanıyoruz,

sizde iyi degilseniz muhakkak bir dra görünün, suan kizıma bakarken çok zorlanıyorum.
gecmis olsun cnm..

75 80 mi benim kizim şuan o kadar sütü versem icicek.bir seferinde biriktire biriktire 90 ml yaptim da onu içti benim kiz obur mu nedir :-( doktorlar bu konuyu hic konusmadim çünkü sutum yok dediğim halde bana nerden anladin diye saçma salak bi soru sordu bunu anlamayacak ne var.benimde aksamdan sabaha anca 60 ml cikiyo gece sağdamdâ o sütü arttirmiyo maalesef aksine ml mini azaltiyo ya bizde sut yok ondan damla damla nereye kadar.şuan ayva kompostosunu deniyorum onunda fayda sagladigi soyledinndi bugün 2. Günüm pek fayda göremedim söyleyen kişi 2 3 günde faydasini göreceksiniz dedi ama bizde tik yok.en son deneyecegim humana still tee şayet ondada fayda gormezsem kaderime razi olucam bugün 22.günümüz ve hala basladigimiz yerdeyiz :-(
Kuru dutu yikayip bardaga koy uzerinede sicak su dok ic. acayip sut yapiyo benim oyle geldi simdi bir aydir mamayi kestim sabahlari iciyorum

Arkadaslar yukarda yazdim ama tekrar soyliyeyim dogumfan sonra sutum yok gibiydi bebegim doymuyordu mama veriyordum sonta esim eczaneden solgar diye bir vitamin almis onu kullandim cok artti sutum on gun sonra onu biraktim nar acayip sut yapigo ve dut kurusu yukadida yazdim cok sut yspigo.bide sutunuzu sagip sukadar cikti az diye dusunmeyin bebek o makoneden daha guclu cekiyo bu bir gosterge degil.bide surekli emdirin emdikce sut geliyo .ben asla sapkali ve eldivenli emdirmedim ten temasi cok onemli sakin sutum yok diye dusunmeyin hep sutum var diyin gercekten cok ise yariyo.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Kizlar esimin arkadasinin hnmi gelicek, kizimi disari cikaricaz ve ordan da bi kahve içmeye gidicez bi yerlere. ..
Ben hic iyi geçeceğini sanmıyorum kizim huysuz dedim o da hayir o cocuk bugun dışarı cikicak, yeter artik evde kaldigin çocuğunu asosyal yaptin dedi..Alisacak dedi. .
Araba pratigimi de kaybettim gibime geliyo bana sans dileyin eger basarabilirsem gerisi gelir Allah in izniyle..

Kuru dutu yikayip bardaga koy uzerinede sicak su dok ic. acayip sut yapiyo benim oyle geldi simdi bir aydir mamayi kestim sabahlari iciyorum
kuru dut nerde olurki canım marketlerde satılırmı . Bende almak istiyorum sutum dahada artsın . Benim oglan biraz obur malum bide bebek buyudukçe fazla sute ihtiyacı oluyor .

Kizlar esimin arkadasinin hnmi gelicek, kizimi disari cikaricaz ve ordan da bi kahve içmeye gidicez bi yerlere. ..
Ben hic iyi geçeceğini sanmıyorum kizim huysuz dedim o da hayir o cocuk bugun dışarı cikicak, yeter artik evde kaldigin çocuğunu asosyal yaptin dedi..Alisacak dedi. .
Araba pratigimi de kaybettim gibime geliyo bana sans dileyin eger basarabilirsem gerisi gelir Allah in izniyle..
Canim insallah eve dönene kadar gıkı cikmax

Rafine edilmemiş zeytinyağı bulup ben de kullanacağım. Islak mendil ben de kullanmıyorum, su ve pamuk. Ama hergün yıkayamıyorum yalnız olduğum için. Ama zaman zaman pamuğu çok ıslatıyorum iyice yıkanmış gibi olsun diye, sora mendille kuruluyorum ama sürekli kırmızı altı. Bezden olabilir mi acaba diye en azından gece kullanmak için premium care aldırdım bugün.
Rafine edilmemiş zeytinyağı bulup ben de kullanacağım. Islak mendil ben de kullanmıyorum, su ve pamuk. Ama hergün yıkayamıyorum yalnız olduğum için. Ama zaman zaman pamuğu çok ıslatıyorum iyice yıkanmış gibi olsun diye, sora mendille kuruluyorum ama sürekli kırmızı altı. Bezden olabilir mi acaba diye en azından gece kullanmak için premium care aldırdım bugün.
bana biri sudo kremi önermişdi,, ben kullanmadım ama iyice pişik olursa kullanacağım,,, bir araştır dene istersen,,

Selam kizlar oglumun 2gündür burnu acayip tıkalı ara arada öksürüyor bu gün doktora gittim muayene etti birseyi yok sadece burnu tıkalı dedi ama ben burnunu aspiratörle çekiyorum tekrar ayni tıkanıyor
Aranizda bebegi böyle olan varmi varsa ne yapti tekrar doktora göstersemmi
benim doktorum tonimer diye minik tüplerden önerdi ,,, sonrada aspiratörü ile çekiyorum,,, ilk başta alırken aspiratörü ile beraber alıyorsun,, haftada 2 yada 3 kere yapıyorum,,,
ben çok faydasını görüyorum,, tabii doktoruna danışmadan kullanma derim ,,,,

Basarilar gunun ozetini bekliyorux yazarsin gelince

X