ah canım stres olmamam mümkün değil haykırsam içim boşalmaz
geçmiş olsun canım nasıl oldun?
bilmiyorum dayanabiliyormuyum canım sürekli ağlıyorum hep mutsuzum...
sıkıyorum canım çünkü dediğin gibi çenemde ağrıyor, doğum anında başladım sanırım sıkmaya korkudan stresten kaldı bırakamıyorum farkında bile olmuyorum başım zonklamaya başlayınca dişlerim ağrıyınca sıktığımı farkediyorum
en iyisi gitmek dr a çok ağrıyor başım dişlerim
canım şimdi dr lar bilinçli anne babalar bilinçli hem 6 ay bekleniyor inmezse müdahale ediliyor, haftasonu izledim bu konu fıtıkla ilgili bir program, ordaki dr tek testis çocuk sahibi olmaya engel değil dedi umarım öyledir
canım bende doğumdan hemen sonra oldu kendi kendine geçti, takip et büyürse genel cerraha gitmen lazım, lenf bezleri şişiyormuş jinekoloğum öyle demişti sebebi stres yorgunluk olabilir
canım demiştim aşı huzursuz eder diye gözün aydın:)
geçmiş olsun canım ah ahh bu insanlar
keşke beklese o kadar 2 saati zor ediyor saat başı memede
çok güzelmiş:)
canım benimkide aspiratörle çekerken ağlıyor ama çekiyorum çekmen lazım
olmaz canım dinen olmaz yani araştırabilirsin
benim her günüm öyle
canım karışmak gibi olmasın ama geleneksel değil dini yönden böyle şöyle ki kanaman 20. gün bile bitse ilk doğumunda tekrar kanama başlar mı bilemediğin için 40. günü beklemek zorundasın, ilmihale bakabilirsin netttede hep böyle yazıyor
ama diyelimki ikinci üçüncü doğumun ve sen kanamanın ne zaman bittiğini biliyorsun mesela yine 20. gün diyelim bunu bildiğin emin olduğun için 20. gün lohusalığın bitmiş oluyor anlatabildim mi bilmem:)