Günaydın anneler..
Dayak yemiş üzerimden tır gecmiş Eşek tepmiş soğukta kalmış gibiyim :)) sizler nasılsınız?
Canım bazıları erken diş çıkarıyor onun köpürtüsü olabilir bazen de normal doğjm bebeklerde ağzında mukus oluyor. Benimkinde bu var ağzını pompa işe temizliyorum
Canım bizim drumuz birkaç günde bir kala yapması normal ama her gün bol bol yapan bebekleri daha şok severiz biz Demişti sıkıntı değilmiş yani...
Ben 40ım çıkmadan bi aylıkken gitmiştim ultrasonla baktı alttan muayene etti 40ın çıkınca geçer dedi. Ama bi daha doğum yaparsam aksilik olmadığı müddetçe kontrole gitmem zaten canım yanıyor bir de alttan parmakladı artık tahammülüm yok
Burnuna damlatabilifain burun açılınca yumuşatıkça da pompa ile çekeceksin canım istersen banyo öncesi de yaptırabilirsin. Damlayı sok banyo yaptır sonra temizle gibi.
Canım bazı bebekler gaz çıkaramaz pırt yapar bazıları da gazla atarmış durumu ikisi de Eşit yani. Senin Bebiş de pırt yapıyorsa o sa güzel bir şey..
Canım erkekler eve sor giriyor bemim kocamda öyle tek fark ben gezebilsem benimle gezmek ister ama şimdi çıkamıyorum o yalvarıyor ben çıkamayınca kendi gidiyor. Evdeyken yazın balkona Çay kuruyemiş meyve hazırladım kışın kumanda onda kalır vs öyle evde tutmaya çalışıyorum diziye alıştır mesela dizi Akşamlar da ses etme evde otursun ya da haftaiçi bir gün puding yap eevde vs öyle kalır belki haftasonu kalması daha zor bir de inatla değil yardım için değil Fe Kolaylıklar Göstererek görev ver alıştır..
O işteyken Bebeğin banyodan sonraki resmini Çek at babamızı bekliyoruz öpücez de büyüğün Şirin hallerini at.. Büyük çok yaramaz dersen şikayet edersen baba onun bakımından Kaçar ama büyükle oynuyoruz çok eğleniyoruz dersen baba da katılır çocuğun dilinden elinde topla resim Çek baba bana snn gb güzel futbol oynamayı öğret maç yapalım Akşama de. Vs hep oyunla tatlılıkla görevlerini anlayana kadar böyle davran.. Allah yardımcın olsun. Çocuklardan şikayet ederek yardım istersen tabiki Kaçar ama oğlumla çok eğlendik köpüklü banyo yaptık vs derse o da zamanla katılır inş..
Canım anne sütü damlat pamuğa onunla sil bir de Gözlerini bakalım.. Çok geçmiş olsjn..
Geçmiş olsun canım inş ameliyata gerek kalmaz bol bol masaj ve de şimdi varken anne sütünü denesen acaba işe yarar mı?
Benim Bebiş yatmıyor ama herkes onun işinde taşıyor Yenidoğanlar için içinr yastık konulup kıllanıyor bebe de kolay taşonıyor. Çocuğun onda duruyorsa hiç elleşme bence
))
Allah kolaylık bersin canım inş kolayca geçer ben de yapmak istiyorum ama gözüm de yemiyor bir türlü
Bebekler aşı sonrası huy değiştirir inş Kalıcı olmas vücutlarına yabancı madde alıyorlar ne de olsa..
Ah benim de omuzlar bilekler çöktü ne yaparsam yapayım o gaz çıkmıyor ya da sancılı süreçlerim sonunda çıkıyor sen de arada Baba'nın omzuna at o işten gelince dinlenmeue bak.. Madem Orayı seviyor bebeğimiz:)
Canım yeğenimde olmuştu sonra sünnetli birlikte yapıyorlar Yeğenim olmuştu inş sıkıntı olmaz.. Çok geçmiş olsun..
Ben bebişe anne Sütünden başka bir şey vermemek için direniyorum ama bizi de gaz mahvediyor bakalım ne olacak..
Canım bebeğine vurdukça o daha çok azacak dayak Çare değil malesef ve sonra o da Kardeşini dövecek vs.. Kendini hırpalama annelik beter bir duygu arada olur öyle pataklamalar yapmışsın bitmiş ama bundan sonra düşünüp üzülme ama bundan sonra yapmamaya çalış ..
Geçmiş olsun bol Sıvı ağza maske ile geçir Günlerini Bebeğini süt korur inş..
Öok emiyor
Üşütmüş
Gazı çıkamıyor
Ya da bebek reflüsü
Dik emzir karnını bastırma sen de üşütme bebeğe Çorap su kesesi
Karnını iç masaj yap açken ememişken
Dik eğimli yatır
Çok geçmiş olsjn