- 1 Ağustos 2014
- 1.442
- 4.333
Ben de öyle duydum canım, inşallah dediğin gibi zamanla kapanır fark, götürmek istemiyorum çocuğu oraya buraya daha çok minikler yahihami canım korkma çoğu bebekte görülüyor
zamanla geçiyor
bebeklerin bazı organları büyük ya da küçük olabiliyor
zamanla bu fark kapanıyor
mesela büyük oğlumun dalağı büyüktü
zamanla normale döndü
Teşekkür ederim canım.cnm eltimin oglununda bobrekte kuçulme çıkmiştı 4 aylıkken . Onlar surekli fakulte de takip ettiriyorlar . Çunku olaki bobrek işlevini yitirirse erken teşhis ediyorlar buda gerekli mudahale için onemli . 3 ayda bir buyudukçe 6 ayda bir takip ettiriyorlar.
İlçede kalıyor canım o yüzden bende kalıyorAy insallah cnm tedirgin oldum daha cok kucuk olduklari icin..atesi cikarsa götürürüm hemen olcuyorum sürekli. .
benim kayinvalidem de 40 gun kalma niyetindeydi sonra vazgecti ara ara gidip geldi..eviniz cok uzak degilse o da oyle yapabilir cnm aslında.
Göz doktoruna göstermeden masaj yapmak istemedim ama damla çok geçirmediğine göre kanal tıkanıktır yaa yapayım bari masajı, bebekle doktora gitmek çok zor geliyor, çocuk perişan oluyo. Kızına da geçmiş olsun canımhihami goz yasi kanali tikaniklifi cocuklarn cogunda oluyor kizimda var 3yasinda malwsef gecmedi iki kwre genel anestezi ile sondalama yapildu yavruma ama gecmedui ins ilerde gecer diyoruz ama pek umut yok kucuk bi amelitatka oraya yapay kanal konulacak ben iki haftalikken farkettm masaja doktragtmeden baslamstm doktorda damlave masaji tavsiye etmisti bizde sadece akma vardi capak yoktubiri massjla acildi digeri acilmadi sag gozu hafif ruzgar guneste hemen sulanyr dikkatli ol masaji ihmal etme ama acilmaynca acilmiyor baska bi arkadasn sondalama ile acildi bizimki biraz inatci cikti
İlk 2 hafta yetiyo sanki canımAslında öylesi daha iyi inan bebekle birden ev hayatına alışmak zor ben sezeryanlıyım kendi annem 1 hafta kaldı sağolsun yemeğimi ayağıma getirdi sonra kız kardeşimin okulundan dolayi gitmek zorunda kaldı haftada bir geliyor evimi temizleyip gidiyor sağolsun onun dışında yalnızım akşam eşim gelince yemeği yapıyorum katlanacak çamaşırlar bulasik makinesi yerleşecek ütü desen birikiyor. Kv bi sokak ötede oturuyor ama yalnızım ben hep.ev işini bırak bebeğim uyumuyor bazen çok ağlıyor bi destek arıyor insan..annem gelince kendimi lohusa gibi hissediyorum anca :)
Benimki 2 kere filan yapıyo bazen 1 kere de oluyo ama biz mama takviyeli gidiyoruz, çişimiz bol bizim dekizlar bebisleriniz gunde kac kere kaka yapiyor benimki cok mu yapiyo acaba elek gibi ustten ver alttan gidiyor