haklısın canım koptuk iyice ben zaten yorgunum eşimde yorgunum diye ses çıkarmıyor ama ben yinede onun yaklaşmasını istiyorum, büyük oğlumdan sonra da böyle olduk 2 sene sürdü
dün akşam plan yapıyor büyük oğluma diyor ki oğlum bir liseye gittiğini görsem bir evlensen çocukların olsa hemen gelse o günler dedi
ben her şeye sinir oluyorum ya, çıldırdım, şu planında biz ikimiz nerdeyiz dedim, e varız ya diyor, karı koca olarak nerdeyiz dedim niye hemen yaşlanma peşindesin biz daha genciz gençliğimizi dolu dolu yaşamak gibi derdin yok senin sorunun bu için yaşlanmış dedim, tabi hemen beni suçluyor ne saçmalıyorsun ne alakası var bilmem ne! Dedim sen önce benim kadın olduğumu bir hatırla yine aynı şeyleri yaşamaya başladık yine dedim sustum...
geç başlıycakmışsın işe o zaman şimdi atsan olmaz buzluğa doğru
alışacaksın canım Allah veriyor o gücü
canım benim Allah rahmet eylesin annene
benimki var ama biliyorsunuz bir hafta bile durmadı yanımda canım anne işte... kv gil desen şansıma hepsi hasta olmuştu ben resmen yapayalnız kalmıştım o kadar insanın içinde
inşaallah bebeğin bundan sonra sakin bir bebek olur annesi Allah kolaylık versin
canım uzun süre kullanılmıyor onlar bende var ama kullanmıyorum bile çünkü yere koyuluyor ve alçak oğlum artık neler yapar düşünmek istemiyorum, hamak beşik almak istiyorum ben annemgilde perişan oldum
inşaallah canım
canım senin model benimkindendi foto görmüştüm, nasıl yükselttin ki?
canım benimki yara değilde sivilceydi yine oldu, tahin yağı sürüyorum sanırım o iyi geliyor bana azaldı yine
artık uyandırmıyorum canım 50 günlük olduk
ah canım ah beni anladın mı başından beri öyle benim oğlum delirmek üzereyim
canım tahin yağı denedin mi? Birde dün bestemesteye yazdım annem ablama yapıyordu şifa olmuştu, kemiğim iliğini çiğ halde havanda dövüp macun haline getiriyorsun onu sürüyorsun
:)
iyi gezmeler canım
bilgim yok canım hiç denemedim slingde emzirilirde kanguruda nasıl olur bilemiyorum zor olur gibi geldi
bolca sağ emzir sıcak duş al duşun altında masaj yap, korkma süt birikmiş, ateşine dikkat et ateşin olursa dr git