- 9 Ağustos 2009
- 5.011
- 2.833
- 40
Şu dönemde üzülmek istemiyorum Ama buraya dönünce öğrendim buradaki evimizi eşim sarmış benden habersiz ( bana doğum hediyesi oldu!
Riskli dönemde strese girersn diye söylemedim diyor sattığı kişi de Akrabası yani aslında Karşılıksız olarak evimi verdi
Bana daha önce sorduğunda rızam olmadığını söylemiştim ve konu kapandı sanmışım eşimin böyle bir şey yapacağı aklımın ucundan geçmezdi(
Ama ev MEV. Umrumda değil öndmli olan bebeğimin rızkı sütüm zaten az bebişim emsin yeter bana..
çok şükür geldk annem ablam yeter bana
cnm sagol destegin icin..Canım artık sen anne oldun sarıl bebişine annenden öğrendiğin ninnileri ya da en sevdiği şarkıları söyle dua et ya da... Sen çok güçlü bir kadınsın ve çocuğun da öyle güçlü olacak :) ve de mutlu..
Sakın lohusalık depresyonuna yenilme.. Yaza çocuğun fosur fosur uyuyacak da ayy bir türlü gezme gidemiyorum diyeceksin. Aile ve birarada olmak büyük şans, Üzülerek bu anları kaçırma:)
Allah sana ve ailene uzun ömürler versin Bebeğinizin her anını Gör inş :)
Disari cikmaya baslasam rahatliycam biraz..
Sen de ailene kavusmussun ne guzel tadini cikar bu gunlerin, canini sikmasin hicbi sey bu donemde sen zaten bilincli bi annesin..
Esler yapiyor bazen bu tarz seyleri. .