- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Kizlar günaydın. Cokk dertliyim KV konusunda yine sinirliyim onu sonra yazarim ama bu sefer daha başka,makattaki catlagim azdi yine kabiz olmusum oda bi güzel yeniden başladı hemoroidi olan beni en iyi anlar,göğüs ucu acisini çekince sezeryan ne ki yaninda demiştim ama Vazgeçtim onlar ne ki makat acilarinin yaninda. Mecburen duphalac şurup kullandum hamilelikte doktorun vermişti ama öyle bi aci yok yapmaya yapamiyosun Allahim bu nasip biseydir.uzun bi sure ishal şekilde kalicam ama korkum zamansiz şekilde olması.İnsallkah bir an önce duzelir ya.gecen senede ameliyattan belli bi zaman sonra olmuştu yine.ne alakaysa acaba WC te gitmeye resmen korkuyorum ya
Canım earth mama angel bottom balm adlı krem var içeri sokmadan ö bölgeye sürüyorsun işi bitiriyor eminim tr de de vardır onu bul ya da glicerin fitil var sonuna kadar istemesen bile ucundan ucundan kullan faydası olur.. Amazon dan vs de sipariş verebilirsin öok geçmiş olsjn aynı dertler bende de var
Bu arada iki aksamdir ayni saatlerde benim kizin sebepsiz yere bi aglamasi cikti normal yasadigimiz gaz sancisinda ikinmasi kizarmasi hafif gazini cikarana kadar ugrasiyo artik ya kusmasi lazim yada pirt yapması ama aksamkiler bi başka kucagimda salliyorum biraz rahatliyo peşine tekrar ama sonra susuyo fazla surmuyo
Akşam 7-11 ya da 9-2 bebeklerin kriz saatleri derler kucakta pışpış isterlermiş çok geçmiş olsjn...
Kizlar bebislerinizin altini temizlerken islak mendil mi yoksa pamuk mu kullaniyorsunuz..Ben hep pamuk ve ilik su ile sildim artik yavastan unibaby yenidogana mi gecsem diyorum..
bir de kıyafetlerini utuluyor musunuz hala ne zamana kadar utulemeyi dusunuyosunuz..
Dışarıdaydık Islak mendili ılık su işe yıkıyorum ama evde su ile yıkayıp kurulayıp Zeytinyağı yapıyorum.. Mendillere karşı ben hassasken kızıma da zarar verir diye düşünüyorum su en güzdli.. Ütü Yaparım diye düşünüyordum ama tek başkma çok zor hiç fırsatım olmuyor malesef yine de eldiven ve önlüklerini Ağzına sokacağı şeyleri ütülüyorum mikrop giysin diye..
Yurtdışında da Islak mendili aynı şekilde kullanmayı tavsiye ediyor drlarÇocuk doktoru bana ilk 6 ay ıslak mendil kullanma dedi.bende normal ıslak mendilleri bir güzel ılık su ve sabunla yıkıyorum içerisindeki tüm kimyasallar gidiyo günlük kullanacağım kadar yıkayıp ağzı kapalı kaba koyuyorum ordan alıp alıp siliyorum pratik oluyor.bezini kapatmadan da pişik kremini sürüp öyle kapatıyorum.sizler gece altını açıyormusunuz?ben pişik olmasın diye açtım geçen gün ama uykusuda açılıyor uyutamıyorum sonramecbur sabahı bekliyorum 6,7 gibi.kıyafetlerini artık ütülemiyorum çünkü vakit olmuyor
Ben mobywrap aldım ama bebeğimi tek Başıma içine kıyamıyorum tek Başıma takamıyorum sarmalı bir şey alma ki tekken de kullanabilesin..Tamamen katiliyorum canim sana.
Canim ne kadara aldin, ben de dusunuyorum da sling mi alsam kanguru mu bilemedim.
Garmastan silinecek diye özellikle uyardılar beni canım.. Duş alırsan daha iyi bile dediler..Nego garmastani silmene gerek yok dedi doktorum. Ama prospektusunde emzirme oncesi ve sonrasi karbonatli suyla silin yaziyodu. Ben de oyle yapiyorum. Insaallah sana da sifa olur canim.
Çok geçmiş olsun canım tertemiz çıkacak hiç korkma inş..Topuk kanında kistik fibrozis çıktı tekrar kan verdik. Çok üzülüyorum. Inşallah bu kez temiz çıkar. Önümde okunmamış yüz sayfa var bebekle burayı takip etmek çok zor oluyor.
Benim bebeğim kusma krizlerinde maşesef.. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye idrar testi istediler ama veremedik.herkese slmlar arkadaslar bebekleri asiri kusanlar varmi varsa neler yapiyosunuz bizde kusma takibine basladik carsambsda ultrasonumuz var insallah bisey cikmaz. bide kiz bebegi olanlar bebeginizin vajinasinds beyaz akintilar varmi onuda siliyormusunuz dra sormayi unuttum
Dik emziriyorum ayaklarını sıkıştırıyorum
Bebek Reflü yastığı kullanıyorum vs
Gene küsüyor gene kusuyor
Deli gibi Kıyafet alışverişi yapmıştım ona rağmen yetmiyor giysleri ... En iyi drlara gittik bazı bebekler böyle diyorlar bir de anne kıstıysa hamileliğinde ben dokuz ah kustum bebek de sor alıştı vs diyorlar...
Çok geçmiş olsun eflalim hikayeni merakla bekliyorum bu ultrason hakkında bilgi verir misin bir de?bugün kalça ultrasonumuz vardı
hamdolsun sıkıntı yok
bir ara doğum hikayemi yazıcam
sıkıntılar olmuştu
herkes doğurmadan yazmak istememiştim
Kız bebelerinde çok normal canım akıntı vs olabiliyor bir gün yıkarken Orayı da yıkarsın temizlersin. Temizlemende sıkıntı yok korkulacak bir şey de yok..canim 39 gunluguz 10 gun kuvezde yatmisti ilk geldiginde vardi ben detayli silmedim orayi hep ustunde soyle pamukla bi gectim suanda az var ama yinede var altini degistiriken islak pamukla iic silsemmi acaba
Nego ultrason uzun suruyor mu cpk agladi mi
Bu arada ben kizima yaptirmadm arkadaslar esim bunada yaptirmiyor kalca ultrasonu aile hekimide sikistryo yaptrn diye napsam ki kizlar
ebrubirol gecmis olsun toton ins tez zamanda iyilesir dereotunu dene mutlaka ben bol yesillik yitorum
M miss_curious . Bu arada ben yirmi gunlukten beri gece altini kaka olmazsa acmiyorm zatende yapmiyor sabah 7gibi aciyorum gece 12den sabah 7ye kadar cunky acinca yaniyordu bide oyle aloistrmaym defim kizimdada boyle yaptm
Canım eşin neden yaptırmıyor ben de yaptırmak istemitorjm Allah'ın izniyle ama bebeklerin 100de sekseninde var diye korkuyorum..
Alt değiştirmeyi ben de ara vermek senin givi yapmak istiyorum ama bizim kız Altının temiz OLMASINA alışmış ( geceleri sık sık açmamak en iyisi..
Anneler ve Bebişler hepinizi öpüyorum bebeklere sağlıklı bol uykumdiliyorım
Ben bitmek üzereyim :)