Cnm ya senin bebkde bnm gibi cok emen bi bebk oldugu icin birsey danismk istiyorum aslinda kilo kiyaslancak bur dirum degil onemli olan saglikli olmasi biliyorum ama yinede kafama takiyorum,bnm bebegim dogdu eve ciktik mucadele derken yaklasik 6. Gun memeyi zorlanmadan verdim,ara sira mama takviyesi versemdecoglum meme asigi bir bebek versen 2 saat bile emer ama bende senin gibi toplamda 1 saat emdiyse memeyi cekip 1 saat oyaliyorum mizirdayinca 1 saat sonra veriyorum,elhamduliilah sutum geliyo,artik sagmaya bile vakit bulamiyorum,bnm oglum 3640 dogdu,5. Gun 3400 cikti,10 .gun 3340 cikinca belki hayirlarsin dr um endiselndi ve bisuru test istrdi hepsinin sonucu temiz cikinca salk herif soyle besle mama ver demesi gerekirken muzik dinler araba ile gezdir deyince nefret ettim adamdan,bidahs dr a gitmedim,yeni bi dr bulduk cars gitcex ins,biz bugun 25 gunluk olduk ben o evhamla tarti siparis verdim,5 gun evvel 3750 cikti bugun 3900 geliyo ciplak hali,su durumda dogdugundan beri 300 gr almis,daha bi aylik olmsmizada 5 gun var,200 gr daha alirmi 500 gr alirmiyiz bilmiyorum ama kilosunu kafama takmaliyim,sagligi ck sukur yerinde