- 12 Mart 2012
- 1.241
- 1.327
Meme emerken kendini geriye atmasından bahsediyorsan canım benimki de yapıyor aynısını, o zaman göğsüm çok acıyor, bir yerde sütün akışını öyle ayarladığını okumuştum.Günaydın canlar.size bisey daniscam simdi ilk baslarda gogsumun uclari yaraydi kanadi vss.simdi ucu yara değil geçti ama bu seferde kizim emiyo emiyo sanirim sut gelmiyor öyle bi acitiyoki anlatamam cektiriyo resmen kendi memeden kendini cekiyo ucuyla beraber ama halimi düşünün.sizinde boyle mi yoksa bizim sut olmadigindan kiziyoda oylemi yapiyo.benim zaten sutum az günde 2 ogün aliyo gibi bisey sagiyorum normalde sagmasamda az az geliyor kiyamiyorum kizima çok zorlaniyo.makinenin 5 dkda çektiğini kizin 1 2 saatte bitiremez.kimisi 10 dk emzirir doyar ben 1 saat emzirsm yine ac.
Birde kizimin burnundan hirilti geliyor tonimer burunndamlasi var ufak tek tek.onu kullaniyoz ama sabah kalktiginda genelde tikali bunu kullandıktan sonra aspiratorle cekmem lazimmi.ben ise yarar diye su ucuz burun aspiratörlerinden aldim ya ben becermiyorum yada o ise yaramiyo.