2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın taze anneler, epizyotomi dikişlerim hala acıyor 18. gün bugün, sadece makata doğru olanlar acıyor daha ne kadar sürecek acaba, emzirirken şekilden şekle giriyorum, aynayla bakmaya çalıştım kızarıklık var normal mi acaba?
benim 1 ay oldu akşamları halen acıyo böyle baskı hissi gibi. normal mi bende cok merak ediyorum. kanamam da var hala özellikle bebek emerken
 
Gecmisi okumadan cok heyecanli oldugum icin az sonra yasayacagmz macerayi yaziyim :) iki bina yanda a101 var kizin elinden tutup oglanida sarip Gezmeye gidicem guya markete gidiyorum o bile bana gezme geliyor olaya bakin :eek: e kac gundur hastane harici bi yere gitmedim bi kere de kizimla uyine A101e inmistim:KK48:simdi hayallerimdeku gibi 3muz nasil olcak acaba minik hazmanla gelince anlatrm ne kadar uzatmak istesemde 15dk gezmemiz bitince gelrm:KK49:
hayranım sana maşallah
 
Günaydın sevgili lohusalar :) benim bir sorum olcaktı, benim kızım sürekli ıkınıyo kakasını yaparken gaz çıkarırken fln, ağlamıyo ama sadece ıkınma.. Kabız değil,normal cıvık yenidoğan kakası işte. Özellikle tecrübeli anneler yardım edin bi akıl verin, gözümün içine baka baka ıkındıkça ben çok üzülüyorum :KK43: annem çocuk büyüyo normal diyo ama sizlerden bunu yaşayan var mı ?
benimkide ıkınıyo normaldir diye düşündüm ama sen böyle sorunca korktum bende normaldir demi kızlar
 
prenses1805 prenses1805 cnm bende en ufak bisey gorsem onla cekiyorum tanitici reklami vardi bugun tv da google dan videosunu bi izlw istersen once herhangi bi okyanus suyu kullaniyorsun yaa deniz suyu bebe damlasi sonra hüpp diye icine hortumu koyup cekiyorsun cok zevkli:KK45:
Sağol videoyu izlicem. Esim şehir dışında yarın akşam gelecek. Kardeşime alırdım damla ya da su gibi bir şey yok içinde sadece hortum ve ucu var birsey Damlatmadan çekersek olmaz mı ? Olmazsa yarın eşimi bekleyeyim eczaneye gitsin sordun. bir de ucu kullan at diyor her seferi için uç mu alacağız ?
 
Sağol videoyu izlicem. Esim şehir dışında yarın akşam gelecek. Kardeşime alırdım damla ya da su gibi bir şey yok içinde sadece hortum ve ucu var birsey Damlatmadan çekersek olmaz mı ? Olmazsa yarın eşimi bekleyeyim eczaneye gitsin sordun. bir de ucu kullan at diyor her seferi için uç mu alacağız ?
Benim de ayni cnm sadece hortum ve ucu var keşke baslangic seti alsaymisim..
 
ayyy deme ya sağlık ocağından veriyorlar ya dün verdi bana ebe ama benim güvenim yok sen deyince iyice tırstım, ebe üç aylık iğneyi tavsiye etti, aklıma o yattı, spiral asla taktırmam, hapla aylık iğnede emzirirken olmaz, ah ah bağlatacaktım ne güzel tüplerimi, Rabbim verirse başım gözüm üstünede sezaryanlıyım kazara olursa ben ne yaparım patlar ameliyat yerim


ayyy ama çok güzel olmuş canım gayet hoş olmuş süsünüz, benimde odam ebeler süperdi, suit oda da kaldım kız:KK48: ama süsüm yoktu neyleyim suit odayı:KK48:, ama ebelerin muamelesi ilgisi süperdi, dk başı çağırdım:KK48:


canım aynı dediğim gibi ama eşit mesele biri 10 dk sa diğeride 10 dk şeklinde
Ben vücuduma hormon almam yaaaa yine prezervatif devam
 
Kızlar bu burun damlalarını nasıl damlatıyosunuz? Ben kendim yapamıyorum zaten az önce anneme damlattırdım bebek baya kötü oldu nefesi gitti gibi geldi bana, burnu da hep tıkanık oluyo ne yapacağımı şaşırdım
 
Bugun hemen hemen hic uyumadi kizim bi tek gogsumde susuyo napicam bilmiyorum..kahvaltimi bile emzirerek yaptim..
Cok yoruldum artik ya..
Canim benim kız da oyle gündüz banyo yaptırdım uyuyacakti arkadas geldi bi uyusu bi uyandi yarim sssaat uyudu ondan sonra uyumadi daha sabahtan beri meme isteyip duruyor ee memedede birsey kalmayinca deliriuor simdi yataga biraktim inşallah uyanmaz cok yoruldum bugun benimde dikisim cok aciyor noldu anlamadim ikimizede nazarmi degdi
 
X