Iyi geceler gzl anneler,beni soranlara yazanlara tek tekkkk hepsini okudum allah razi olsun,hepinizin gozlerinden opuyorum,cok zormus anne olmsk,annemm anemin kiymetini simdi daha iyi anliyorum,harap oldu anacigim,evimi toplasin camasirni yukasin banami baksin oglumami,cok stresli uykusuzcgunler yasadim biliyorum hersey cok guzel olacak,dogum yapmis tum arkadaslarimi tebrik ederim,kalan varmi suan bilmiyorum ama kalanlarida Allah kurtarsin,yrn dr kontrolumuz var,sarilik cikmamistibama cikabilir mama takviyesiyle emzirmeye devM dendi,yrn birde belki nufus cuzdanimizida cikaririz,oglum 3640 gr dogdu ben eve geldim sadece 4,5 kg gitmis,bugun 1 kg daha gitmis,gibegim halen dev gibi,sanki icimde bir arda taha daha var,ama cok sukur mustela catlak kremi super ise yaramis sifir catlak,yrn kismetse mustelanin gobek toparlayici kreminide alicam,ama bu koca gobek sallanirmi bilmem,dr yrn bakalim korse vercekmi,
@bugdaytanesi82 bizim dr larimiz ayni ona en a 2 ay demis,ama ablama dr u sezeryanli oldugu halde hemn vermis,oda atmamis onlari yikadi bana getirdi dr asla dese bike bdn yinede giydirmeyi planliyorum kizlar,