Ben kafayi heran yiyebilirim ne olur bir akil verin,bugun 6 gunluk olduk,sorunum şu arkadaşlar hastanede hasta o dıye bana değil ablama öğrettıler emzırme tekniğini,hep o ucundan tuttuda emzırdık nerdeyse,hep emzırmeyı zar zorda olsa ablam sağladı,neyse ben eve geldım ama ablamda evinr döndu,bana 63 yasındakı annm bakıyor öunku,ilk 2 akşam çok zorlandık asla yok kafayı yıcem ben beceremıyorum bu işi,annmde çok beceremıyor,neysekı dune kdr cok sevındık,sol mene ucum hem çıktı hemde 1-2 dk içinde mızrdasada emmeyı kaptı,gel gelelım sag memeye oda olmuş kaskatı ayrıca ucu yok,hadı dedım phlıps avent sut sagma makınası aldık,ıyı gzl hoş uclarda çıktıı yokkk yıne yok yıne yok,ben nıye beceremıyorum bu işin tekniği ne,memekerım cok buyuk dıyemı basarısızım yoksa,bırde kızlar bnm oğlum bıraz obur,yok bu çocuk doymuyor istiyor istşyor sonrada içince cır cır oluyo,gunde 10 bez degiştitiyorum desem yerıdır,hele bu gece en kötü gecemizdşi,saat 2 den 5 e 3 saattır cnımıza okudu,saglı sollu hmn 10 dk sutumu sagdım,nedense azcık doldu ,uçlar oldu mandalına kdr ve bu cocuk bu memeyı bır turlu tutamıyor dün sılu emiyordu bugün soluda emmedi hepten üzğldğm
((,annem desen verıyorsun manayı bıberonla çocuk memeden tıksındı işte o daha kolayına gidiyo daha çok akıyor dedikçede kahroluyorum,sagdım sütü yada dr un önerdiği günde 2 defa mamayı phılıps avent ü bıberonuyla vermem den sebepmi bu çocuk beni emmiyo yoksa beceremıyormuyum,nolur akıl verin bana ya