2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Belirsizlik Kötü olmus canim ya normal olmazsa sezaryen demesi...ama insallah kolay dogurursun normal ya da sezaryen fark etmez sıkma canini bekleyelim bakalım hakkinda hayirlisi olsun beklenen dogum tarihin ayın kaçi canim daha var mı
2 gün sonra doluyor günüm. Ama cumartesi cagirdi. Bebeğin suyu falan iyi mi diye bakicakmis ona göre beklicez bakalım.. Dua edin nolur.. :KK43:
 
Çatı muayenen bu kadar zor geçtiyse ve normal doğumdan bu kadar korkuyorsan kendini çok yıpratma. Kilo tahminleri birebir tutmuyor malesef artı eksi toleransları var. Benim bebeğime doğumdan 2 gün önde 3600-3700 gr dedi doktor ama maşallah 4100 gr doğdu. Normal doğum en güzeli keşke hepimiz normal doğurabilsek ama eğer yapımız ve o anki durumumuz müsait değilse normal doğum kabus olabiliyor.
Bu güne kadar çok cesaretliydim ama su an cesaretim acaip kırılmış durumda. Cumartesi konusucam bakalım. Tabi o güne kadar doğum başlamazsa :KK43:
 
AngelHeart AngelHeart doktora gittin mi canim ne dedi merak ettim
emnens emnens sen naptin canim dogum yaptin mi yoksa benim gibi bekliyor musun hala
dogum yapmayan baska kimler kaldı kızlar? Sona kalmak cok sıkıcıymışo_O
gittim canım doktora. çarşambaya gün verdi. sancım yok. bebek te çatıya tam olarak yerleşmemiş.
vajinal tabletle doğumu başlatıcak doktor. tablet verildikten 4 saat sonra sancı başlıyormuş. hayırlısı bakalım. heyecanlandım valla.
 
Deneyimli bir anne olarak Meraklii arkadaşım bebeğini sık sık emzirmen lazım kan şekerinin düşmemesi için.oyüzden uyuyorsa bile uyandırıp emzir canım.
 
Ağustos annesi olarak :emir_bebek::emir_bebek:Doğum yapacak anne adaylarına kolay doğumlar dilerim hayırlısıyla sağ salim inşaallah bebeklerinize kavuşursunuz.doğum yapmış annelerede bebişleriyle birlikte sağlıklı sıhhatli uzun ömürler dilerim.rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın.
 
Canım makar olayı anneler yapıyor ama doktorlar yapmayın diyor oraya pomad krem sürüyorsun sokmadan yumuşatıyorsun ya da pamukla sil zeytinyağlı ama sokma. Buna izin vermiyorlar.

Yeni doğum bebekleri iki saatte bir emzirin diyorlar ama Bebeğin altı saat uyuyorsa benim doktorum uyandırma. Uyku da bir gıda korkma uyandırma ondan sonraki saatler sık sık emzirmeye bak dedi. Sarılığı olmayn bebeklere böyle yapıyorlar. Günde 5 Çişli bez istiyorlar illa kakalı OLMASINA gerek yok ama günde bi kaka iyidir.. Böyle işte. 6 saate kadar normal dedi doktorum

Tesekkur ederim yanit icin canim. Ne guZel dimi daha kac hafta once karnimizdaki hareketleri konusuoduk simdi kucagimizdalar hamdolsun
 
Yok daha yapmadım canım. Bugün randevum vardı. Dr ilk defa çatı muayenesi yaptı. Ve canim cok yandı. Çığlık cigliga :KK43:( off düşününce bile kötü oluyorum. :KK43:
Sonra catimin çok musait olmadığını, ust cati kemigimin eğik oldugunu, ama bebek çok iri olmadığı için normal doğuma zorlayacagini söyledi. Dogum esnasında bakicakmis yeterli acilma sağlanmazsa sezaryene alicakmis. Sabahtan beri psikolojik olarak cok kotu durumdayım. :KK43: bebek 3.000 gr dan ufak olsa rahat dogurursun. 3.000 ile 3.500 arası seni baya zorlar ama deneriz. 3.500 gr dan daha kilolu olursa direk sezaryene alırım dedi.. Kiloya baktı bebeğim 3.100 gr şu an. Ama ben çok korkuyorum. :KK43:(
Cnm doktorunun söylediklerinin birebir aynısını benim drum da söylemişti, ayni sehirde miyiz dedim icimden hatta..

Kizlar az önce nişanım geldi cok heyecanlandim doktoru aradim sancinin baslamasini bekle öyle gelirsin hastaneye dedi dinleniyorum simdi kac saat sonra baslar acaba sancilarim
Ben nisan geldikten 6 gun sonra dogum yaptim cnm sezeryandi..
 
X