Kiyamam ya
ne desek bos suban cektigin aciya karsi. Sen biliosun ne yasadigini ama sonu cok kisa bi zamanda harika bi seyle sonuclanicak oyle dusunmeye bak. Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Sevgiyle kal canim
Insallah cnm hepimizin icin hakkimizda hayirlisi olsun,o kdr guzel bir bebek dogduki bugun ona bakarken esimle gozlerimiz doldu,insallah darisi basimiza
Canim sabretmen lazim, bendede oyle oldu 3 kere hastaneye gittim 3.gidisimde yatisim yapilmisti, ilik su dolu kuveye gir, evde olman İyi, sanci aralarinda uyuyup dinlenmeye calis, lutfen pes etme, uzun surebilir, kendimden biliyorum, o kadar sanci cekip sezeryana alinirsan uzuzlursun sonradan, hep bunu getir aklina ve normal dogurcam diye diren. İnsallah saglikla kavusursunuz
Cnm cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin,bugun yasadigim neydi ben halen anlamadim,kk da o kdr cok dogum hikayesi okudumki,sancilari geliyo bekliyolar 15 e dusuyo ardindan 5 e rahim aciliyor,ya suni aliyolar yada sanciyi cekiyolar 8-9 derken dogum oluyor,bnm nst 40-50 sanci agrimi deniyo iste oyle cikiyo nobetci dr aninda yatis dio alttan parmaklio acilma yok ama yumusama var dio,bu sanci ilerleyecege benzio diyor,ya zor bir normal dogum yada yuzde 90 bence sezeryanla 3 e dogru alirsin bebegini kucagina diyo,3 saat hastanede sabit kasik sancisi birde 15 dk da siddetli vuran bicak batmalariyla dr umu bekliyorum asla dio acilma yok bebek kanala asla inmemis doguma o kdr varkii dio belki 3-4 gun ama ona bile umit vermiyorum diyor ben seni niye bosuna yatirayim dedi,yrn sabh yine gidicez,ama 3-4 gun daha sans verdi dr um,belki bu agrilar acilma yapar diye,suan sabahki kdr kotu degilim ama 20 dk bir kasilmayla beraber bicak gibi kesen kasik agrisi 30 sn suruyo geciyor,ama tempo ayni yani,ben bunu simdi 2 gun cekcekmiyim,hic boyke bir durum forumda bile okumadim, biran gelcek acaba cok siklascakmi,merakla bekliyorum
Hakkinda hayirlisi olsun canim bence birden suyunda geleck nişaninda geleck kolaycacik olacak dogumun rabbim sabrettiyor sonu güzel olacak o kadar bekledin degecek buna
benim icimden oyle gecti ms
Hadi insallahhhh icinden gectigi gibi olur yaaaa ne cok isterimm
canım yaa geçmiş olsun ne denir bilemedim Allah kolaylık versin. bi an öce acılman silinmen olsun yavrunu kucağına al inşallah
Amin insallahhh
Şu an ciddi sancı çekiyor olabilirsin ama aslında iyi bir tarafı da var, en azından şu anda biliyorsun ki çektiğin sancı doğum sancısı, enfeksiyon kaynaklı değil. İnşallah en kısa zamanda doğumu başlatır sancıların.
Evet cnm bugun en azindan bunu anladim,insallah cok uzamaz ve tipki bu sabahki azerbeycanli kadin gibi pitttt diye dogururum,hastaneye gittikten 5 dk sonra geldi cigliklarla inleye inleye,hmn doguma aldilar,hemsireler hic bu kdr cok bagran birini gormedik dediler,kadin yukari cikti ordan sesi geldi asagiya 3 dk surdu dogumu 4. Dk da bebisi geldii,cokkk guzeldi,9 cm acilmayla gelmis ondanda cok kolay dogumu oldu,cok imrendimmm,dilerimmm hepimiz oyle pittt diye doguruveririz insallah...
minione bu geceye doğar oglusun ins öyle gibi geldi bana opuyorum sancı arasında nefes al sakin ol dua et bebeğinle konuş
Ahhh cnm bir inanabilsem,neden dr um bu isigi goremiyo,haftalardir dogum kanalina inmedigi cin belkide umitsiz ama nerden biliriz bnm sancilarim geldikce belki bebk kanala iner hemen,pozitif bakiyorum,inaniyorum ve beklemeye devam ediyorummm