Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artik benide40+1Beni de ekleyebilirsiniz
40+4
Gozun aydın canimmesajım bozuk çıkmış merakli telden olmuyor sana da geçmiş olsun doğumada karar vermişsin hayırlı olsun içine sinmesi önemliydi
Bende ayni durumdayim nstde sanci cikti bende hissettim ama acilma yok 3 gun sonra kontrol dediKızlar biz de Dr dan çıktık Bebeğin başını hissetti Dr ama açılma yok yarın sabah yatış yapıcaz hastaneye ilaç ile açılma deneyecek Dr bakalım nst de de sancım baya çıktı ama ben sadece bir tanesini hissettim bu gece normal gelebilirsin sonuca göre dedi eğer gece sancım falan olmazsa da yarın kesin yatıyoruz dua edin bize
Fanfiniyi esim olse yapmaz cnm ama aksam kuvete biraz oturayim hem idrar yollarima belki iyi gelir,yok artik zamana biraktim valla takmiycam artik hersey gzl olcak,yaza kdrda epey bi zayiflicaz insallah@mlnlone sana yazmak istiyorum ama şu oğlan bi fırsat vermiyor kilo işini düşünme halledeceğiz.... Doğum işine gelince ins gonlundeki olur doktor kontrolünde beklemenin bi zararı yok tabi ki en sonunda sezeryan olma olayı da var ama ona takılma sen normale odaklan fanflnl yapacaksan korunarak yap ..küvet gir sıcak suya bıdene cnm düşünme sezeryan olsan da üzülme sonuna kadar çabala yeter
Hersey masallah yolunda gozukuyor insallah bugun yrn dogar Allah nasip ederse darisi bixim basimizaBende kontrolden geldim nstde 7 dak
Bir sanci cikti duzenli olarak ama aciklik yok gecede nisanim gelmisti bekliyorum evde belki bugun gelir ne dersiniz
Benim yarın yatış inş sağlıkla gelir kuzum kucağımaBende ayni durumdayim nstde sanci cikti bende hissettim ama acilma yok 3 gun sonra kontrol dedi
Selamlar kızlar. Kendi mesajımı alıntılamıştım ama beceremedim sanırım:)Günaydın kızlar. Şimdi benim hayalime bakın. Bugün randevum var 10:20 de. Annemi bekliyorum şimdi. Doktor bi bakıyo nst de sancım var. Aaaa bi de ne görsün 4 cm açılmışım. Beni eve göndermiyo doğru doğumhaneyesonra pırt diye Alp imi doğuruyo muşum. Aç tavukum ya, hastanede buğday ambarı. Napim yaaa umut fakirin ekmeği be kızlar :)
Valla denemedim onu denesem mi bugünEvettt ,aman olmasin o agrida cunku dogumla ilgisi yok iltihapdan agriyo su sicak suyu kuvete doldurup icine girmenin bi faydasi varmi dogum icin kizlar
Allah yardimcin olsun canım keske benim de sancim olsaydiKızlar biz de Dr dan çıktık Bebeğin başını hissetti Dr ama açılma yok yarın sabah yatış yapıcaz hastaneye ilaç ile açılma deneyecek Dr bakalım nst de de sancım baya çıktı ama ben sadece bir tanesini hissettim bu gece normal gelebilirsin sonuca göre dedi eğer gece sancım falan olmazsa da yarın kesin yatıyoruz dua edin bize
Maşallah canım. Allah sağlık versin. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza inşallah.Teyzeleri biz 3050 gr 50 cm sabah saat 8:38 de normal doğduk biraz yorulduk ama iyiyiz yazarım inşallah yine öpüyorum
Âmin inş açılmam da olur da sezeryana gitmez inş diye dua ediyorumAllah yardimcin olsun canım keske benim de sancim olsaydi
Bana da yarın öyle yapacaklar vajinal tabletle açılma yapıcaz suni Sancı vermicez dedi inş kolay olur ben yarın yatıyorum hastaneyeBen de bugün doktoruma gittim. Nst de sancım çıkmadı. doktorum doğurmazsan haftaya pazartesi tekrar gel. doğum gününe karar verelim dedi. haftaya günü dolucağı için çok bekletmiycek doktorum. plasenta yaşlanmaya başlıyormuş. hafif hafif başlamış bile. doğum sancısını da vajinal tabletle başlatıyorlarmış. suni sancı vermiycez dedi.hayırlısı bakalım artık. ve her gün yürü dedi haftaya kadar.