biliosunuz bayanlar cmt korkunç kasık ağrım vardı pazar daha hafifti ama bu sabah yine şiddetlendi ,acaba doğummu başlıyor ümidi ile sabah hastaneye gittim,ilk hemen idrar verdim ve nst ye çıktım resimde gördüğünüz üzere sancı hiç çıkmamış gibi,kalp atışları güzeldi,tahlıl sonucumu aldım,tamda tahmın ettiğim gibi yoğun enf çıkmış
dr uma neden zırt pırt ben buna yakalanıyorum dedim daha dedim 3 hafta önce antibiyotik içtim ve yine oldum bir problemmı var dedim,hayır dedi,hamılelıkte çok daha fazla olur kadınlar dedi,bebeğe zarar vermesin diye okdr hafif bir ilaç vermek zorundayımki oda demekki tedavıye cvp vermıyor dedi,hamıle olmasan öyle bır idrar kültürü isterimki mıkrobun cinsine göre en kuvvetli antibıyotiği veririm kökünden söker atardı ama hamılesin dedi,madem öyle doğumda da eziyet çekme bebek zaten artık büyüdü dedi daha ağır bir antibiyotik verdi,alttan muayene etti
bebek kanala inmemeiş yine yukarda geçen haftadan bu yana hiç inme yıok dedi,suyumuz çok iyi,kılo 3800 olmuş,boy 53 cm olmuş,kılolu boylu poslu bebeğimiz dedi,yerinde çok mutlu dedi,bayağı bir muhabebt ettik yine,ümit vermek istemıyorum Allah bilir ama dedi haftaya çarşambaya kdr bekleme süremiz var dedi,bu kafa kanala o kdr uzaktaki dedi haftaya da ineceğe benzemıyor dedi,rahımde en ufak açılma yok dedi,ben dedim en buyuk arzumdu dedim normal doğum yapmak,biliyorum dedi o yuzdende dedi haytaın bıyunca vijdan azabı duymaman için ben beklemedim de sezeryan oldum dememen için gel dedi 1 hafta daha bekleyelim,Allah bilir belki dedi bir ümit ben yanılırım kanala iner sancın gelir doğum başlar dedi,keşke dememek için dedi bekleyelim,ama sakın bana dedi 1 hafta bekledim yıne sonunda sezeryan oldum deme dedi,suyumuz iyiyse kalp atışlarımız gzlse haftaya çarşambaya kdr 2 günde 1 gelmek kaydıyla kontrollü beklicez dedi,peki dedim sancım gelip suyum gelip normal beklerken sezeryana da dönme ihtilami varmı dedim,elbette ki de var dedi,mesala dün 6 cm açılmayla bir kadın gelmiş,ohh demiş çok çabuk kolay olacak,3 saatte 2 cm daha açılmış 8 cm olmuş,ne yaptıysa ne sunisi kalmış aslaaa 10 cm e ulaşamamışlar ve kalp atışları zayıflayınca apar topar sezeryana alınmış,demekki nasip kısmet bu işlerne nasıl olcak belli olmuyor arkadaşlar,perşembe yıne kontrole gidicem,o gün tam anlamıyla asıl kararımızı vericez,bakalım bizi nasıl bir son bekliyor,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
bu arada NORMAL doğum yapan arkadaşlar,benim gibi kanala girmeyıp rahımde açıklık yokken nst de sancı yokken aranızda buna benzer yorumlar alıp hemen ardından doğumuz olan oldumu ?