2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet canım jel sürdü benim .. daha önce sürmemişti bir doktor kanamam oldu ödüm kopmuştu catı muayenesinden ..
 
hala birşey yok mu canım..
 
Merhaba kızlar..
bende 37. haftadayım.. iki gündür bebeğimin hareketleri azaldı.. dün doktora gittim nst ye girdim kalp atışları suyu herşeyi normal çıktı ama nst de kendi kalp sesine o karna yapıştırdıkları toplara tepki veren çocuk nst de bile 2, 3 kere hareket etti.. doktor herşey normal görünüyor ama bilinmeyen bişey de olabilir göremediğimiz pazar günü de dinle eğer azsa hareketleri pazartesi alalım istersen dedi.. hareketleri bu kadar azalan var mı? arada bir kıpırdıyo ama küçük hafif hareketler.. içim rahat edemiyor..
 
Canim kremledikten sonra, emzirdikten sonra gogus kalkani kullanmani tavsiye ederim
Hem göğsün acikta gezmezsin usutmezsin hem de gogus nemli kaliyor. Ben 2 haftadir kullanıyorum kremi iç camasiri emmemis oluyor.
Doğumdan sonra da her emzirdikten sonra kullanacagim.
 
Bnm o haftalarda degilde son 2 gundur biraz daha hafif hissediyorum,sanirim yerleri cok daraldi artik
 
Aynen benim de öyle canim
Cocugun hareket alani azaldigi için az kareler ediyor. Tepik felan yok. Ayagini az yitip çekiyor. Kafasini az dayayip çekiyor arada sadece.
Nts de kalp atisi normal cikiyor
 
bu durumu beni çok korkutuyor. düne kadar kıpır kıpır olan çocuk tatlı yiyorum müzik dinletiyorum masaj yapıyorum.. nazlı nazlı hareketler.. doktorda bana bıraktı 38.5 haftayı görmek istiyorum ama sen huzursuzsan pazartesi alalım riske atmayalım dedi.. ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldımda zaten 40a kadar bekletmeyecek beni..
 
Herkese hayırlı pazarlar...
Nasılsınız güzel anneler... Herkes iyidir umarım....
Ben yawastan alışmaya calışıyorum.. Oglumda gaz problemi basladı coktan.. Mecbur düzenli zinco kullanıyorum.. Kendimde rezene içiyorum şükürler olsun işe yarıyor.. Süt için kompostu yapıyoru sürekli sıvı tüketmeye calısıyorum..
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.. Dogum yapan güzel annelermizi göleri aydın diyorum...:)) müsait olunca tek tek bakıcam inş..
 
belirli bir zaman sonra uyku süresi artıyor bebeklerin daha az hareket ediyormuş gibi geliyor anneye bende aynı durumdayım
 


CAnim aramizda bi hafta var bende tüp bebek ile gebe kaldim benimkinin de hareketleri xok az.gun icinde bi saat belirliyorum tok karnina sayiyorum 1 saatte 10 kez hareket ediyorsa hersey yolunda demek.notmalde gunde 10 kez hareket etmeyen bebegim sadece yemek sonrasi sayinca 10 kez hareket ediyor bizimde haftaya sezaryen var
 
Kızlar gögüs uclarıma lansinoh iyi geldi.. Sürüp 5 dk acılta bırakıyorum...
Ogluma sebamed kullanıyorum oda cok güzel...
Dr bebek yagı onermedi onun yerıne masaj yaparken bi iki damla zeytınyago sür dedı.. Cocugun cildi cabuk emer bebk yagı saglıklı degıl ddedı...
Gögsüm bazen cok sancılandı sıcak havlu ve banyoda su ıle masaj yaptım..
Sezeryn olsnlar bol bol su içmesı lazım ödemi öle atıyor insan..
Uyuyup dınlnınce sutum artıyoo:)))fırsat buldkca uyumua calılıyom bakalım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…