- 11 Haziran 2014
- 839
- 1.336
Canım annelik serüveninin ilk adımında mutlu sona geldin. Bugün hayatının en güzel günlerinden biri olacak. İnşallah mutlulukla, sağlıkla Mustafa'na kavuşacaksın. Artık sezeryandı normaldi düşünme, anı yaşa ve bebeğinle kavuşmanıza odaklan. Birkaç saat sonra koklaşıyor olacaksınız, bundan daha değerli bişey olamaz.Evet kızlar sabaha nasip olursa doğumum var.
10 - 10,5 gibi olur herhalde.
Hiçbir şey belli değil artık çünkü hava .çok soğuk. Ben İzmit'in -5 leri -6 ları gördüğünü hiç bilmiyorum.
Bu akşam odayı süslemeye gittik. Ama zor gittik, yerler hep buz donmuş.
Ana yollar açık ama, bütün yollarda ana yoldan ibaret değil.
Oğlum " en soğuk gün "ü seçmiş gibi görünüyor
Dünyanın hazırlığını yaptık, ama hastaneye ziyarete kimse gelemeyecek muhtemelen
Ve doğumumu ameliyathane kapısında bekleyen 18 kişi olacaktı. Eşimin ve benim tarafım ortak rakam. Nefret etmiştim bu fikirden, insanı bir rahat bırakmıyorlar rahat rahat doğurayım diye ne feryat figan ettim.
Bu nasıl sevgi falan filan. Yarın galiba 3'te 2 ' si gelemeyecek
Birde 1-2 saattir deli gibi hapşuruyorum burnum akıyor, şimdi sol tarafı tıkandı. Hastada olursam bu ameliyatta bi şekilde ertelenirse vay benim dilime
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Bu arada gece 1,5 saat uyuyabiliyorum, sonra uyanıyorum ve bir daha uyku yok.
Gündüzde 1,5 saat uyuyabiliyorum, sonra gene uyku yok.
Öyle yaşıyorum 3-4 gündür. Ama iyiyim elhamdülillah.
Hepiniz hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun.
İnşallah yarın akşamda olsa yazmaya kendimden haber vermeye çalışacağım.
Dua ediyorsunuz biliyorum. Ama yine istiyorum hemde hem bana hem ablama... Rabbimin hayırlı sağlıklı evlat nasip etmesi için.
Burada çok fazla şey öğrendim. Öyle araştırmalar yapıldı ve öyle yararlı bilgiler verildi ki çoğu zaman hiç bir şeyi araştırmaya gerek olmadan buradan öğrendim.
Hepimiz hayırlısıyla yeniden toplanalım inşallah, bebeklerimizden ve hayatımızdan konuşmak için.
Sizleri çok sevdim ben
Allah yardımcın olsun, kalbim seninle.