Günaydın kızlar
oyyy ne güzel doğuma gidecekler sancısı gelenler güzel haberlerini paylaşanlar var..Allah daim etsin.
@bugdaytanesi82 ye çok üzüldüm Rabbim şifa versin ama daha önceden epilepsi var mıydı onda ve nasıl o kadar suyu kaybedip kriz geçirmiş yoksa preeklampsi yada eklampsi filan mıymış geçirdiği çünkü o da epilepsi tarzı kasılmalara yol açıyor ama çok daha ciddi bi tablo Allah korusun
ceylandan da daha haber yok sanırım azıcık geçmişe baktım da..dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden dualar bizi ayakta tutacak Allah'in izniyle
Biz de bugün tam 36+0 olduk teyzeleri bugün randevumuz var nstye de gideriz artik diye düşünüyorum bazen sancilarim bayağı sık ve ardarda oluyor bazense hic olmuyor inş. Nstye bağlıyken de olur da bari o kadar sancı değer olarak kaça tekabül ediyormuş gorebileyim
şimdi kahvaltı zamanı gidip hazirliyim bari 5ten beri yatağın içinde oturuyorum erken diye
kahvaltıyı hazırladıktan sonra da kendime şöyle bi bakim yapiyim kizim gelir belki de belli mi olur boyle görmesin anasını
bebisler de çok soguklara denk geldi İzmir bile dun -2ydi donduk resmen Rabbim sokaktakilere yardim etsin