- 21 Eylül 2010
- 1.462
- 3.452
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama deneyimliler de korkulacak bir şey olmadığını, anlamadan bebeğin alındığını söylüyorlar, bu birazcık olsun rahatlatıyor gibibeni de ameliuathane ortami kesilecegimi bilmek falan inanilmaz korkutuoo!napcaz bilmiorum.bide sonrasinda agrilar cok uzun sürerse endiselerim büyuk
bebeğini kucağına alacağın anı düşün canım öyle rahatlatmaya çalış kendini.. hayırlı doğumlar diliyorumSabah 7 30 da sezeryan im var cok korkuyorum. Zamani durdursak olmaz mi ?
[UOTE="masum_87, post: 38736689, member: 537115"]bebeğini kucağına alacağın
genel anestezi mi istiyorsun ?[/QUOTE][masum_87, post: 38736846, member: 537115"]Evet alacağım inşallah ama o agrilarla onunla ilgilenwmemekten korkuyorum
Çok erken değil mi sezeryan için sezeryan günü kaç hafta günlük oluyorsun bence aldırma daha .ALLAH kolay lık versinCanim benimde beklenen dogum tarihim seninle ayni ve bebegim ters. Doktorum bu saatten sonra donmesi cok zor dedi. Ben zaten kendimi hic normal dogum yapabilecek kapasitede gormuyordum bu da bahanem oldu. Ayrica bebegim grcen hafta 2300du. Kucuk bebekler anne karninda oksijensiz kalabiliyor dedi doktorum. 17 ocakta seseryan icin gun aldik hastaneden. Doktorum yengem olduğu için güvenim tam başks doktora danışma ihtiyacı duymadım. Yarın yine kontrolüm var. Ama donmediğini zaten kendim hissediuorum. Kafası tam kaburgamın altında:)
Canim hangi şehirdesiniz ?Canım yaa. Ne güzel anlatmışsın kendini.
Rahminde nasıl hi bozukluk var. Bnmde kalp şeklinde. Dr dönmez büyük ihtimal dedi ama bnmde 30 h civarı döndü çok şükür. Şimdi de kafası buyuk demeye başladı ve doğu da bi yerde olunca dr değiştirmeye bile fırsatım yok.
Bebeğe birşey olursa ben kendimden once eşim çok kızar gibi geliyor banada. Doğum konusunda ısrarcı olamıyorum. Ama bugun bir deneyelim diyelim dr a dedi. Çok mutlu oldum. Onun desteği çok önemli. Allah merhametli dr lara denk getirsin.
Boyle okudukça motive oluyorum normal doğumaDogumumu daha sonra ayrintili anlatirim, normal dogurdum gercekten zor bi dogumdu, cok uzun surdu, gucsuz ac uykusuz kaldim ama hic pisman degilim, simdi iyiyim bebegimle ilgileniyorum, bebegimin cikis anini gordum, kordonu kesilmeden kucagimdaydi, acilarin hepsi bi ruyaydi, geriye tatli anilar ve dogal dogum tecrubesi kaldi.. Normal dodgumdan korkmayin gelip geciyor, yasanilan acilar agrilar dogal ve saglikli bir surecin getirisi, zor anlarinizda boyle dusunneye calisin, dusuncelerimiz cok onemli.. Size destek olcak biri muhakkak olsun, ben cok kere pes ettim istemiyorum alin dedim, esim ve ebelerim hep yapabilirsin dediler, beni guclu hissettirdiler, herkese Allah kolaylik versin..
Benimde canim 2600 su c.teai gunuCanim benimde beklenen dogum tarihim seninle ayni ve bebegim ters. Doktorum bu saatten sonra donmesi cok zor dedi. Ben zaten kendimi hic normal dogum yapabilecek kapasitede gormuyordum bu da bahanem oldu. Ayrica bebegim grcen hafta 2300du. Kucuk bebekler anne karninda oksijensiz kalabiliyor dedi doktorum. 17 ocakta seseryan icin gun aldik hastaneden. Doktorum yengem olduğu için güvenim tam başks doktora danışma ihtiyacı duymadım. Yarın yine kontrolüm var. Ama donmediğini zaten kendim hissediuorum. Kafası tam kaburgamın altında:)
[UOTE="masum_87, post: 38736689, member: 537115"]bebeğini kucağına alacağın
Arkadaşım allah hayırlı doğumlardanlifala, post: 38735265, member: 512188"]Canim benimde beklenen dogum tarihim seninle ayni ve bebegim ters. Doktorum bu saatten sonra donmesi cok zor dedi. Ben zaten kendimi hic normal dogum yapabilecek kapasitede gormuyordum bu da bahanem oldu. Ayrica bebegim grcen hafta 2300du. Kucuk bebekler anne karninda oksijensiz kalabiliyor dedi doktorum. 17 ocakta seseryan icin gun aldik hastaneden. Doktorum yengem olduğu için güvenim tam başks doktora danışma ihtiyacı duymadım. Yarın yine kontrolüm var. Ama donmediğini zaten kendim hissediuorum. Kafası tam kaburgamın altında:)
Küçük değil gibi 34 haftalık mi 2300du. Sanki normal. Bitki de 34+4 te 2300du küçük bebek mi? Tabi doktorun bir bildiği vardır[/QUOTE]E="Elifala, post: 38737677, member: 512188"]Arkadaşım allah hayırlı doğumlardan
Çok erken değil mi sezeryan için sezeryan günü kaç hafta günlük oluyorsun bence aldırma daha .ALLAH kolay lık versin[/QUO
Doktorum dayimim esi canim guveniyorum. Ani kayiplar olabiliyor dedi ufak bebeklerde. 38 haftalik oluyor alacagi zaman. Buraz daha bekleyeyim derken bisey olursa uzucu olur. Oyle diyorsa bir bildigi vardir diye dusunuyorum.