- 6 Ocak 2015
- 132
- 17
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzelmis adı allah adıyla yaşatsın saglıklı huzurlu ömürler versin rabbim14. Haftaya kadar kızdı Zeynep Serra diye sevdim 14. Haftada erkek olduğunu öğrendim eşim isim koyma Sırası bana geçti dedi 2 haftalık bi çekişme sonucu Kerem alp olmasına karar verdik keremi benden alp i babasından
Valla bilmiyorumki o akinti bende uzun suredir var ama hic agrim olmadi. Arasira bebis toparlaniyo biyerlere yaslaniyo o kadar.
Evet hep oyle diyolar 15 gun diye duydum hatta ben. Kiyamam kuzucuga ya ne gaziymiski simdiden. Demek ki her gebelik gibi her bebekte farkli.Ortadan dalıyorum, okuyamadım kusura bakmayın...
Doğum yapan anne var mı hiç? Ini kolau geçer:.
Beneğimiz çok Gazlı hiç uyumuyor Kafayı yemek üzereyiz gazsancısı 10 günden önce olmazdı hani (
Bir de Dikiş ağrısından ölüyorum tecrübeli anneler ne yapılabilir lütfen yardım
Canim normal dogumu kolaylastiriyomus oyle diyolar. Merdiven inip cikmak, yurumek, hurma, sicak dus ve sicak suya oturma, aslinda gogus masajida etkili olabilir yapsakmi bilemedim.mrb arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı.38 hafta 4 günlük oldum.dr herşey normal dedi ama suyu biraz azalmaya başlamış.o yüzden dr bol bol yürü ki normal sancın gelsin dedi.yoksa haftaya yine suni sancı veririz dedi.bugün bol bol yürüdüm.başaka ne yapsam acaba.birde ben eşimle 2-3 aydır hiç birlikte olmuyoruz .acaba normal doğumu bu etkiler mi
İyi akşamlar kızlar,
Bende sanki adet olacakmışım da bi türlü sökülemiyormuşum gibi bi ağrı var belimden kasıklarıma vuran en son gecen carsamba gittim dr a ,ctesi nts ye gitcem. 14 ü randevum var simdilik normal doğum bekliyoruz,14 ü net karara baglıcak dr. ayy ozamana kadar nasıl zaman gececek korkuyorummm bu adet agrısı gibi sancılar doğumun habercisi mi yoksaBugün afedersiniz herzamankinden farklı ama cok az sümüksü bi akıntı da oldu
Bencede canim arasan iyi olurBence bunu ihmal etme adet sancısı gibiyse ara doktoru bi
tebrik ederim,,,sağlıklı mutlu nice güzel yıllara bebeğinle,,,Kızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.
lohusanın elinden bir şey yenmez,,, ( çünkü doğum yapmak çık yorucu bir şeydir bizim 40 gün dinlenmemiz üzülmemiz gerekir ki rahmimiz , vücudumuz kendini toplasın) ,,,Aynı soru benim de kafamda. Annem gelenlere ne ikram edeceğiz börek meyve suyu falan dedi, ya gün mü yapıyoruz dedim ama bilemedim sora. Sizin kafanızda neler var?
kolik bebekler için youtube da sesler var onları dinlet istersen,,,, ses diyorum müzik değil,,, bildiğin saç kurutma makinası sesi ama sakinleştiriyor bebekleri,,,Ortadan dalıyorum, okuyamadım kusura bakmayın...
Doğum yapan anne var mı hiç? Ini kolau geçer:.
Beneğimiz çok Gazlı hiç uyumuyor Kafayı yemek üzereyiz gazsancısı 10 günden önce olmazdı hani (
Bir de Dikiş ağrısından ölüyorum tecrübeli anneler ne yapılabilir lütfen yardım
benş doktorum bana squad yapmayı önerdi,, birde pilates topunu duydum,,,mrb arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı.38 hafta 4 günlük oldum.dr herşey normal dedi ama suyu biraz azalmaya başlamış.o yüzden dr bol bol yürü ki normal sancın gelsin dedi.yoksa haftaya yine suni sancı veririz dedi.bugün bol bol yürüdüm.başaka ne yapsam acaba.birde ben eşimle 2-3 aydır hiç birlikte olmuyoruz .acaba normal doğumu bu etkiler mi
güle güle kullan tatlım,, benimde bebeğin kıyafeti çok oldu,, ben bazı şeyleri giydirmeyeceğim,, koyacağım bir kenara,, belki hediye falan olarak saklarım diyorum,,,Kizlar annem geldi bir valiz esya getirmis ablamlar blr iki komsu bir suru yelek ceket ormusler zibinlar coraplar annemde yapmis orgu esya doldu ev yarin hepsini yikarim hayirlisiyla anneannesiyle buyukbabasi bilezik yapmislar nasil guzel durur kimbilir
yeni doğan bebeklere yastık kullanılmıyor,,, yorgan da kullanılmıypr çünkü evlerden uzak nefes yolunu kapayabilir,,,Dogum yapmis olanlara hayirli ugurlu olsun diyorum bekleyenlerinde Allah yardimcisi olsun insallah. Bende bugun bebegimin kalan kiyafetlerini nevresim takimini falan yikadim yarinda utuleyecem Allah izin verirse ama aklima bisey takildi bebege yastik kullanmayacgiz peki yorgan kullaniyormuyuz benim aslinda ikinci bebegim ama ilki bahar bebegi olunca kullanmamistim.
göğüs masajı tehlikelli olabiliyor diye duydum çünkü göğüslerin çok fazla uyarılması rahimde istenmeyen kasılmalara ( yada onun gibi bir şey) sebeb oluyormuş diye okumuşdum,,,Canim normal dogumu kolaylastiriyomus oyle diyolar. Merdiven inip cikmak, yurumek, hurma, sicak dus ve sicak suya oturma, aslinda gogus masajida etkili olabilir yapsakmi bilemedim.
güle güle kullan tatlım,, benimde bebeğin kıyafeti çok oldu,, ben bazı şeyleri giydirmeyeceğim,, koyacağım bir kenara,, belki hediye falan olarak saklarım diyorum,,,
yakışır annesi herşey yakışır bu miniklere,,, kendi kokuları yeter,,,,