Tebrik ederim canim:) allah anali babali buyutmeyi nasip etsin:) bi ara dogum hikayeni de yaz olur muKızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.
berndnz oleeyy aynı gün doğum yapıyoruz hayırlısıyla
Bizde 7 buçukta hastanede olacağız. ama doktorum ancak 10'u çeyrek geçe başlarız dedi.
Hadi hakkımızda hayırlısı inşallah
Göbek adı hic aklima gelmemisti dogrusuBurada hiç konuşulmayan bişey geldi aklıma. Göbek adını nasıl koydunuz ya da koyacaksınız? Doktora mı söyleyeceğiz adı? Diyelim ki sezeryan göbeği keserken adını koyup koymadığını nasıl bileceğiz? Normal ismi biliyorum ezan okunup konuyor peki ya göbek adı?
Aynn canim zamani ne zamnsa o zmn gelecek ins bebislerHee bende bugün pazartesi diye cuma çağırır diye düşünüyordum çarşamba dedi...
Bugün Kuzenlerimle konuşuyorduk dedim ben gece uyuyamiyotum hiç stres basiyo büyük ablam diyo zaten o sancı geldi ni uyandırır seni
sen duani et Allah a yaslan uyu
16. Haftada karar vermiştik biz be sabırsızmışız:)Göbek adı hic aklima gelmemisti dogrusubiz zaten ismini bile bulamadık doguma surda ne kaldı herkes ismini soruyor biz hala karar veremedik isimsiz oğlum benim diye seviyorum karnımı
Istanbulda daha kar yağmadan yarın okulları tatil ettiler. Benim de kontrolüm vardı yarın.gidebilecek miyim bakalımYoğun kar yağışı geliyormuş kızlar bu hafta dogum yapacaklar insallah bi sıkıntı yaşamazlar yolda falan hastaneye giderken allah yardımcınız olsun
Ay kötü olmus cnm ya inş gidebilirsin karda kışta üşütmeyin kendiniziIstanbulda daha kar yağmadan yarın okulları tatil ettiler. Benim de kontrolüm vardı yarın.gidebilecek miyim bakalım
Kız mı erkek mi cnm bebışin ne koydunuz adını16. Haftada karar vermiştik biz be sabırsızmışız:)
Valla canim cok anlamam ama bencede erken bi teşhis arkadasım 6 haftalık gebeymis onada dr gebelik yok demis bazı ilaclar vermis oda tatmin olmayip baska dr a gidince hamile olduğunu ogrenmisYada bu kadar erken gozukmuyomu
Yada bu kadar erken gozukmuyomu
14. Haftaya kadar kızdı Zeynep Serra diye sevdim 14. Haftada erkek olduğunu öğrendim eşim isim koyma Sırası bana geçti dedi 2 haftalık bi çekişme sonucu Kerem alp olmasına karar verdik keremi benden alp i babasındanKız mı erkek mi cnm bebışin ne koydunuz adını
Evet bekle canim baska bir doktora gidersin bazen yanılabiliyor doktorlarAnladim canim sagol yorumun icin en iyisi adet gunumun gecmesini beklemek ozaman :)