2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
@Mrssuperfine canım yaaaa, daha şimdiden başladı demek Sare Prensesimiz.
Hakikaten çok erken değil mi yaaa
Allah yardımcınız olsun canım. Zaten teksiniz eşinle, Allah kolaylıklar versin.
Dikiş için hiç bir şey bilmiyorum ki bu konuda
İnşallah Rabbim tez zamanda şifa verir hem bebeğine hemde sana...

Son günler zaten aikintili geçiyor
Birde boyle meseleler insanin canini sikiyor
İnşallah canim hayirli bir vakitte gelir bebis bir sorun olmaz

O zamn normal oluor sanirim canim hakkind hayirlisi ins :)
Hareketleri çok az ve güçsüz bebegin. Pozisyon ters ve artik büyüdü alan daraldi sanirim.

Nisan her gebelikte gelmiyo ama demi ya da biz anlamiyoruz. Akintim var benimde kokusuz renksiz artti biraz son gunlerde ama kanli hic olmadi. Belkide suyumdur off ya kafamizda deli sorular.
Her gebelikte gelmezmis canim

Kızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.
Maşallah canim. Saglicakla buyut insallah

Bgn dr a gittik bizde. Bebişin kafası buyuk dedi. Ki daha 36 haftalığım. 2 hafta sonra gel 101mm falansa yine bekleriz ama zor dedi puff
Benim Esim kafa olarak doğmuş nerdeyse. Çok buyukmus kafasi
Bu haftaki kontrolde özellikle sordum dr,.a bizim kizin kafasi 1 hafta geride yani kucukmus :) bana benziyor minnosum demek :)
Normal doğumda kafa yumuşak.bir yapisi olduğu için sivrileaiyirmus. 1 ayda normal şekline dönüyormuş.
İnşallah seninki çok büyümez ve bir sorun olmaz.

Canim.hayirliaiyla bebeğini kucagina al bunların hiçbirini takmayacaksin.
Bebeginle sürekli meşgul olacaksin insallah

kızlar bisey daha sormak istiyorum annem ve kayınvalidem ankaradan doğumum için geliyorlar onlara hediye almak istiyorum sizce ne alsam
En büyük hediyeyi veriyorsun zaten :)
Kullanabilecekleri bir yelek alabilirsiniz mesela.
Benim aklima bu geldi

Ay kuzum inşallah boyle devam etmez kolik annesi olmazsin.
Sen usutirsen bile bebeğe geçer gaz yaparmis.
Yediklerine de çok dikkat et.

Cnm benimde belim ağrıyo ve adet olucakmışım gibi arada ağrım oluyo ctsi gittiğimde nst ye bağlanmadım ekstra ücret istediler diye önemli ağrım yok aslında ama belim kopacak gibi benimde 14-15ocak gibi olucak sanırım sezeryan olduğu için net tarih vermedi.

@eflalim gözünüz aydın olsun cnm darısı bizlere...
buklecik sizinde gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

İyi akşamlar kızlar,
Bende sanki adet olacakmışım da bi türlü sökülemiyormuşum gibi bi ağrı var belimden kasıklarıma vuran en son gecen carsamba gittim dr a ,ctesi nts ye gitcem. 14 ü randevum var simdilik normal doğum bekliyoruz,14 ü net karara baglıcak dr. ayy ozamana kadar nasıl zaman gececek korkuyorummm bu adet agrısı gibi sancılar doğumun habercisi mi yoksaBugün afedersiniz herzamankinden farklı ama cok az sümüksü bi akıntı da oldu

Aminnnn canım durduk yerde canım sıkıldı işte Dr normal doğum esnasında bir sorun çıkarsa sezeryana nasıl alıcam anestezi uzmanı olmadan dedi eğer bi anestezici gelmezse bu karda Kışta acil 2 saatlik mesafeye sevk edecekler eşimde gelmedi henüz haftaya Başlıyor izni inşallah kuzum babasını bekler de yalnız yalnız uğraşmam bunlarla

Kizlar annem geldi bir valiz esya getirmis ablamlar blr iki komsu bir suru yelek ceket ormusler zibinlar coraplar annemde yapmis orgu esya doldu ev yarin hepsini yikarim hayirlisiyla anneannesiyle buyukbabasi bilezik yapmislar nasil guzel durur kimbilir

Bence bunu ihmal etme adet sancısı gibiyse ara doktoru bi

Cumaya gel dedi ama beklemem bekleyemem o kadar canim
Hee bende bugün pazartesi diye cuma çağırır diye düşünüyordum çarşamba dedi...

Bugün Kuzenlerimle konuşuyorduk dedim ben gece uyuyamiyotum hiç stres basiyo büyük ablam diyo zaten o sancı geldi ni uyandırır seni
sen duani et Allah a yaslan uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…