Kızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.
Nişan pembe oluyor diye biliyorum ben.arkadaşlar benim yılbaşı gecesi nişanım geldi nişan diyorum çünkü internette öyle yazıyor yumurta akından hallice koyu sarı yoğun neyse o gün doktoru aramıştım ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti bugün evde otururken o nişandan bi daha geldi ilk hali gibi fazla değil ama birden geldi işte çamaşırıma geçti şimdi kasım annelerinde okudum birinde bu anlattığım nişan gelmiş hastaneye gitmiş o gün 7cm açıklığı varmış falan filan acaba bu şey gereçkten nişan mı ben de yarın gideceğim hastaneye akşam
Tabi ki hayırlısı ne ise o olsun.Bende 45 dakika yurudum geldim simdi. 5 katta merdiven indim ciktim. Hergunde sicak dus aliyorum bazen 2 defa. Ev isi de yapiyorum. Ben elimden geleni yapayimda gelmeyene yapacak bisey yok. Rabbim hayirlisini versin
Ya benim de bugun 2 kez külotum islandi ve ben tuvalete gittiğimde farkettim.kokusuz renksiz su gibi.bi de sancim var gibi ama belim değil sırtım ağrıyor. Bi de üşütmüşüm gibi bir karın ağrısı. Hemen de pimpiriklenmek istemiyorum.offf cidden kafamda deli sorular A adenmiraNisan her gebelikte gelmiyo ama demi ya da biz anlamiyoruz. Akintim var benimde kokusuz renksiz artti biraz son gunlerde ama kanli hic olmadi. Belkide suyumdur off ya kafamizda deli sorular.
AyyyKızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.
Csnım 3kere açıklamasını yaptım kiminde pembe kiminde kahverengi kiminde satı veya beyaz oluyormuş o farklılık gösterebiliyormuşNişan pembe oluyor diye biliyorum ben.
Ben ilk mesajında cevap yazdım senin cevaplarını sonradan okudum. Sayende hepimiz yeni bişey öğrendik. Belki nişanımız geldi de çoğumuzun haberi yok. Sarı beyaz renksiz çeşitli şeyler geliyor bana da ama ben nişanı pembe bekliyordum.Csnım 3kere açıklamasını yaptım kiminde pembe kiminde kahverengi kiminde satı veya beyaz oluyormuş o farklılık gösterebiliyormuş
Yok canım ya, musait olan burda da yazıyo olmayan orda da yazmıyor önemli bi haber olmadığı sürece. Doğum yapan arkadaşlar var onların da girememesi normal.. şahsım adına gerçekten bu aralar iyi değilim orda da yazacak takadim yok inan..Kızlar whatsapp i bulan burayı unutuyor kopmayalım ya nolur
Kizlar saka gibi ya. Bugun cok oyaladim sizi dertlerimle ama bunu yazmasam olmazdi. Kv ile kp geldi. Sabah kahvaltisindan beri bisey yemedik acliktan oluyoruz yicek ne var dediler yemeklerimi yiyip gittiler ya gene. Ama bebek dogunca gelenlere ikram etmek icin kurabiye yapmista kv yemek yapamamis. Yanlis anlasilmasin ama bebek kurabiyesi degil oyle siradan kurabiye. Sanki bebek dogdu da kurabiyesi eksik kaldi. Alirdik dedim kuru pasta bu tek basina ikram edilmezki yaninda tuzlu bisey olmadan. Merak ettimde diyemiyo ya artik annem basimda yeni bahane bu oldu. Cay falan koy madim bu defa biraz oturup gittiler. Depresyondan onceki son asamamiydi bu guluyorum salak salak. Hayir bebek mi dogdu niye getiriyon kurabiyeyi otur evinde koy cayini yap ekmek arani ye tobe estafurullah.
aa kimin nişanı geldi whatsapp'ta, ceylan'ın mı? aklıma direkt o geldi günü ileriydi sanki. aptal telefonum yüzünden giremiyorum ki
Kızlar ben aralık annesi yim. Yazayım dedim ilk Doğumumda pembe gelmişti bu sefer kahverengi geldi. Her ikisinde geceden adet sancisi var gibiydi sabaha yakın geldi nisan. Yarım saat sonrada suyu geldi. Gece gelen sancı hiç doğum sancisi gibi değil her zamanki ay sancisi zannettim. Nisan gelince hemen doğacak anlamına gelmiyor ama su gelince Dr tanıdık var onu aradım hemen hastaneye git dedi çünkü şu gelince bebek enfeksiyon kapabiliyormus. Bi de şunu söyleyim şu geldiğinde bende azar azar geldi ama bi süre sonra Karnım in kuculdugunu hissettimCsnım 3kere açıklamasını yaptım kiminde pembe kiminde kahverengi kiminde satı veya beyaz oluyormuş o farklılık gösterebiliyormuş