2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.

Hadi geçmiş olsun canım kokla bol bol gözün Aydın

Nişan pembe oluyor diye biliyorum ben.

Nisan her gebelikte gelmiyo ama demi ya da biz anlamiyoruz. Akintim var benimde kokusuz renksiz artti biraz son gunlerde ama kanli hic olmadi. Belkide suyumdur off ya kafamizda deli sorular.
Ya benim de bugun 2 kez külotum islandi ve ben tuvalete gittiğimde farkettim.kokusuz renksiz su gibi.bi de sancim var gibi ama belim değil sırtım ağrıyor. Bi de üşütmüşüm gibi bir karın ağrısı. Hemen de pimpiriklenmek istemiyorum.offf cidden kafamda deli sorular A adenmira

Kızlar bende inanmıyorum ama dogurdum çok şükür elhamdülillah. Rabbim dogurmayanlara da kolaylıkla dogurmayi nasip etsin. Sezeryan suni sancı derken Rabbim normal dogurmayi nasip etti.
Ayyy süper yaa maşallah canım sana da bebeğine de.Allah uzun ömürler nasip etsin.

Csnım 3kere açıklamasını yaptım kiminde pembe kiminde kahverengi kiminde satı veya beyaz oluyormuş o farklılık gösterebiliyormuş
Ben ilk mesajında cevap yazdım senin cevaplarını sonradan okudum. Sayende hepimiz yeni bişey öğrendik. Belki nişanımız geldi de çoğumuzun haberi yok. Sarı beyaz renksiz çeşitli şeyler geliyor bana da ama ben nişanı pembe bekliyordum.

Bellatrix Lestrange ben de şunu ekleyeyim, nette buldum.
"Hamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar ve bu mukus tıkaç düşer, buna nişan gelmesi denir. Kişi bunu çamaşırında bulabilir ya da tuvalete gittiğinde fark edebilir. Çoğu zaman nişan ile birlikte koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renkte bir miktar akıntı da görülür. Bazı kadınlarda 36. hafta civarında gelebileceği gibi son ana kadar görülmeyebilir. Hatta bazı kadınlarda olay çok yavaş ve uzun sürede gerçekleştiğinden anne adayın olayın farkında bile olmayabilir. Mukus tıkaç hamilelik sırasında sıkça görülen akıntıların içinde fark edilmeyebilir."

Ortadan dalıyorum, okuyamadım kusura bakmayın...

Doğum yapan anne var mı hiç? Ini kolau geçer:.

Beneğimiz çok Gazlı hiç uyumuyor Kafayı yemek üzereyiz gazsancısı 10 günden önce olmazdı hani (

Bir de Dikiş ağrısından ölüyorum tecrübeli anneler ne yapılabilir lütfen yardım

Kızlar whatsapp i bulan burayı unutuyor kopmayalım ya nolur
Yok canım ya, musait olan burda da yazıyo olmayan orda da yazmıyor önemli bi haber olmadığı sürece. Doğum yapan arkadaşlar var onların da girememesi normal.. şahsım adına gerçekten bu aralar iyi değilim orda da yazacak takadim yok inan..

Ayyy canim oldurdu beni senin bu kv. Allah kolaylik versin ne deyim. Gicik oldum valla. Allah kurtarsin canim tez zamanda. Ama dinsizin hakkindan imansiz gelirmis. Bence artik daha fazla musamaha gosterme. Cikar dislerini ve pencelerini

aa kimin nişanı geldi whatsapp'ta, ceylan'ın mı? aklıma direkt o geldi günü ileriydi sanki. aptal telefonum yüzünden giremiyorum ki

Evet canim Ceylan'in nisani geldi.

Selam herkese
Ya kızlar ben cok kotuyum. Usutmusum gibi karnim agriyo sanki ishalmisim gibi. Bide sol tarafim sanki bobrek agrisi cok kotu. Vajinama igne batiyor gibi.
Persembe dogumum var ama egilip kalkamiyorum bile.

mrb arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı.38 hafta 4 günlük oldum.dr herşey normal dedi ama suyu biraz azalmaya başlamış.o yüzden dr bol bol yürü ki normal sancın gelsin dedi.yoksa haftaya yine suni sancı veririz dedi.bugün bol bol yürüdüm.başaka ne yapsam acaba.birde ben eşimle 2-3 aydır hiç birlikte olmuyoruz .acaba normal doğumu bu etkiler mi

Burada hiç konuşulmayan bişey geldi aklıma. Göbek adını nasıl koydunuz ya da koyacaksınız? Doktora mı söyleyeceğiz adı? Diyelim ki sezeryan göbeği keserken adını koyup koymadığını nasıl bileceğiz? Normal ismi biliyorum ezan okunup konuyor peki ya göbek adı?

sezin_uk sezincim çok tatlı, çok güzel çok cici olmuş odanız. Lojman olmasına rağmen ne kadar uğraşmışsınız, kapaklarla.
Duvar kağıdı macerası zaten uzun sürmüştü. Park yatakta pek havalı yahu, minik oyuncaklar raf her şey çok güzel.
Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.

@eflalim iyiymiş kendide bebeği de çok şükür. İnşallah çook iyidirler.
Haberi getirenden de Allah razı olsun..

@bugdaytanesi82 ve bebeği de iyidir inşallah. Onunda hayırlı haberlerini alsak bi...

buklecik , hadi gözünüz aydın. Hemde normal doğum maşallah sübhanallah ne güzel. Allah bağışlasın, bol bol faydalı sütün olsun bebeğine yarasın inşallah...

A adenmira yapma Allah aşkına yapma. Yorgunum de sancım var de. Bende minione gibi çıldırdım okuyuncaç
Ama şu an çemkirmeye hiç halim yok
Yoksa söylenecek çok şey var yaniiii

Ben çok uykusuzum geceleri, sabah namazına kadar ayaktayım. Yatıyorum uyuyamıyorum kalkıyorum mecburen.
Bugün ablam geldi, hastaneden geldikten sonra serilecek saten nevresim takımlarını yıkadık ütüledik.
Allah razı olsun, dolaba börek içleri, kaurup koydu, mayalı hamur yapıp koydu.
Allah ağız tadıyla hayırla sağlıkla yemekte nasip etsin inşallah.

Belim kopacak ağrıdan, biraz ütü yaptım bu akşam. Bu akşamda doğurmazsam dahada doğurmam zaten
Bir heves nişan, su, sancı bekliyorum resmen
Ama yok işte

Dün gece uyuyamadım öyle güzel normal doğum hikayeleri okudum ki
O kadar harikalardı ki
Normal doğum yapacakların inşallah doğumları öyle güzel olur inşallah

Csnım 3kere açıklamasını yaptım kiminde pembe kiminde kahverengi kiminde satı veya beyaz oluyormuş o farklılık gösterebiliyormuş
Kızlar ben aralık annesi yim. Yazayım dedim ilk Doğumumda pembe gelmişti bu sefer kahverengi geldi. Her ikisinde geceden adet sancisi var gibiydi sabaha yakın geldi nisan. Yarım saat sonrada suyu geldi. Gece gelen sancı hiç doğum sancisi gibi değil her zamanki ay sancisi zannettim. Nisan gelince hemen doğacak anlamına gelmiyor ama su gelince Dr tanıdık var onu aradım hemen hastaneye git dedi çünkü şu gelince bebek enfeksiyon kapabiliyormus. Bi de şunu söyleyim şu geldiğinde bende azar azar geldi ama bi süre sonra Karnım in kuculdugunu hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…