2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selamm dünyaaaa güzelleri.....
Nasılsınız bakalım.. Ben şükürler olsun iyiyim..
Bevegimde iyi.. Dualrınız yanımda hissediyorum... Hepinizden Allah razı olsun..
Kızım bnm bitane ablaları bitane... Annecim bu oglum neyyde.. Söle uyansın uyyta( yumrta ) yicez..
Allahım ne kadar büyüksün...;(
Allhım ne kadar şükretsem az sana...
Yarın pansıman var kontrol var..
Oglumuda cocuk dr kontrolu var.. Sarılıgı falan varmı diye bakılcak..
İnş hiçbişicik cıkmaz evimize geliriz...
Allahım dogum yapıcak olan bürün arkadaslarıma kolaylık versin inş..
Hepinize duacıyım
mervecim bebeğin hayırlı olsun sarılığı falanda olmaz inşallah sağlıkla büyüt bebişini:KK66:
@eflalim seninde bebeğin hayırlı olsun canım sağlıklı huzurlu mutlu bi bebek olur inşallah:KK66:

Sagol canim saygimdan susuyorum iste ama hele bi dogsun gorsunler torunlarini gidin diycem bide cocugumu cekistirmelerine katlanamicam artik. Kocami bile postalayasim var. Hic sahip cikmiyo bebegede hic heveslenmiyo. Daha bir igne almisligi yok bebege lafini bile etmiyo. Soyle elini kyup tekmelerini bile hissetmiyo. Daha oncede yazmistim ben hastane parasini nasil oducez diye kendimi yiyorum en ucuzunu, gereklisini gereksizini ayikliyim diye. Beyfendi anasina babadina yigenine 500 lira harcadi dun gozumun onunde. Ben annem geliyo pazara gidelim dedim diyede kiyametler kopardi sonra. Kac gundur evde ailesini agirlamaktan ne yag kaldi ne sebze meyve ki onlari bile msrketten bu halde kendim tasidim. Taniyan tanimayan herkes kasiyerler bile soruyo abla yalniz mi geldin bu halde yardim edelim sana diye ama mendi ailem boyle iste. Kimseyi uzmek degil niyetim inanin hamilelik psikolojisinden falanda degil herkesin beni somurmesinden biktim artik. Yazinca buraya biraz rahatliyorum iste nolur kusuruma bakmayin
Haklisin canim insan uzuluyor tabiki sinirleniyor allah yardımcın olsun sikma canini bebegini dusun mutlu ol

Selamm dünyaaaa güzelleri.....
Nasılsınız bakalım.. Ben şükürler olsun iyiyim..
Bevegimde iyi.. Dualrınız yanımda hissediyorum... Hepinizden Allah razı olsun..
Kızım bnm bitane ablaları bitane... Annecim bu oglum neyyde.. Söle uyansın uyyta( yumrta ) yicez..
Allahım ne kadar büyüksün...;(
Allhım ne kadar şükretsem az sana...
Yarın pansıman var kontrol var..
Oglumuda cocuk dr kontrolu var.. Sarılıgı falan varmı diye bakılcak..
İnş hiçbişicik cıkmaz evimize geliriz...
Allahım dogum yapıcak olan bürün arkadaslarıma kolaylık versin inş..
Hepinize duacıyım
Masallah ikisinede ☺

Odamızın resimlerini ekliyorum, cicili bicili mobilyalarımız yok ama lojmanda bu kadar yapabildik. Kendi emeğimizle yaptık duvar kağıtlarını, dolap kaplamasını. İnşallah oğlum sever odasını :emir_bebek::KK68:
Eki Görüntüle 1362475 Eki Görüntüle 1362481
Eki Görüntüle 1362483
Eki Görüntüle 1362477
Eki Görüntüle 1362480 Hastane valizimiz kapının yanında bekliyor. :KK55:

Hersey cok güzel el emegi göz nuru dahada güzel güle güle kullanin insallah Allahim saglikla huzurla kullanmak nasip etsin

Haklisin canim insan uzuluyor tabiki sinirleniyor allah yardımcın olsun sikma canini bebegini dusun mutlu ol
Ahhh canim erkekler öyle maalesef
Anlayani da var ama çoğu hamilelik psikoloji sinden anlamiyor
Bayan hamile kalimca anne oluyormuş. Erkek çocuk doğduktan sonra babaligi hissetmeye basliyirmus
İnşallah senin eainde bebek doğduktan sonra birseylerin farkina varmaya baslar.
Insallah oyledir canim zaten bebegimede boyle davranirsa bizi haketmiyo demektir. Bende ona gore davranir hareket ederim. Simdi herseye dogunca aliriz dogunca yapariz diyo bakalim gorcez.

Dayanamadim karnim kücüldü diye dün gece gittim hastaneye cok sükür bise cikmadi hersey yolunda bebek yoluna girdigi icin karnim düstü bende kücüldü diye düsündüm tosuncum ama hem doktoru hem beni sasirtti 38 haftamizdayiz 54 cm olmus masallaaaahhh :nazar: bu gidisle kac dogar acep :KK17:
Masallah boyu bayaa uzunmus kilosu ne kadar

sezin_uk sezin_uk canım odanız çok güzel gule gule kullansın yavrucun duvardaki rafta çok hoş biz oturma odamıza bile yaptık bü rafine çeşitlerinden cok kullanıslılar oglusunda kurbağasini arabalarını dlzsln yerim o minik elleri masallah kuzunun odasına :) minione minione inşallah kurtulursunuz evlenırde gorumcen her yardıma sinir olman normal bü ara herşey gıcık gelir hamilelik bunalttı seni canım ins sağlıkla alırsın kucağına bebıs kafana takacak hicbirsey kalmayacak bebıs her anini dolduracak

selamlar bizde 39+1 olduk bugün..ilk doğum ve normal istiyoruz..yılbaşı gecesi sancım vardı bir gün hastanede kaldım ama sancı geçti eve geldik..belim hafif hafif ağrıyo o gündür..hatta 2 cm açılma var demişlerdi yılbaşında...umarım hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız..çok heyecanlıyım son haftamız:)
Gunumuz ayni hakkimizda hayirlisi
Mrb kizlar ne guzel aramizda bebislerine kavusacak olanlar var bugun. Hepimiz hayirlisiyla atlatsak artik bebegimizin cennet kokusunda herseyi unutsak. Iki gundur benimde cinlerim tepemde. Bebegim 8ine kadar gelmezse doktor sezaryen dedi zaten ona stresleniyorum bide cevremdekilerle ugrasiyorum. Surda kalmis dogumuma 2 gun 6 gundur yemekli pastali borekli kayinvalimdeleri agirliyorum. Arada 1 gun onlara gittik ondada kv gorumce oturdu yemegi ben yaptim. Bide utanmadan 3 gundur senin yaptigin yemekleri yiyoz diye bende degilkende onu yiyolarmisDun bide caydan sonra tabakta son kalan yiyecegi ustume firlatmasinmi bunuda sen ye diye kopege atar gibi kendi annemin yaninda. Kendi evimde kendi hizmetimle maruz kaldigim seye bakin ya. Bende geri sehpaya firlattim snimeti sinirimden. Kocam da var goruyo napiyon demiyo anasina. Kendi annemde ayri mesele. Dun geldi sabah 8.30 da kalktim kahvalti hazirladim normalde uyurum 10 a kadargecmis salonda oturuyo alt tarafi bicay koyacak onuda benden bekliyo guya yardima geldi. Kahvaltida da abimin sikintilarini anlatti agladi sisirdi beni. Hicte demiyo ki sende iyi misin hosmusun besmisin keyfin yerinde mi. Ben yanliz daha iyi olurum ya gercekten bi de hicbirine demiyorum ki gelin yardim edin. Ama gelenede git diyemiyorum iste.
canm Allah sabir versin zor valla
Dayanamadim karnim kücüldü diye dün gece gittim hastaneye cok sükür bise cikmadi hersey yolunda bebek yoluna girdigi icin karnim düstü bende kücüldü diye düsündüm tosuncum ama hem doktoru hem beni sasirtti 38 haftamizdayiz 54 cm olmus masallaaaahhh :nazar: bu gidisle kac dogar acep :KK17:
ayy cok sevindm valla bak bisi yokmus ne guzel bbisine de masallah
Günaydın annisler doğum yapcaklar allah kolaylık versin yardımcınız olsun inşallah bebişlerinizle sağ salim dönün evinize benim annem geldi hasta ama abim doktora götürcek inşallah iyi olur tez zamanda :KK43:
Gozun ydin canim gecmis olsun nnene
Benimki de yolda suan aksam burada olur :)
Odamızın resimlerini ekliyorum, cicili bicili mobilyalarımız yok ama lojmanda bu kadar yapabildik. Kendi emeğimizle yaptık duvar kağıtlarını, dolap kaplamasını. İnşallah oğlum sever odasını :emir_bebek::KK68:
Eki Görüntüle 1362475 Eki Görüntüle 1362481
Eki Görüntüle 1362483
Eki Görüntüle 1362477
Eki Görüntüle 1362480 Hastane valizimiz kapının yanında bekliyor. :KK55:
Masallah sezincim ellerinize saglik coc cici olmus hersey
Canlar dün k.valideme gittik dönüşte bir kar başladı her taraf kar oldu mu dedim gece sancim tutarsa ne yapacam o derece cok yagdi.. sabah kalktik yollar açılmıştı annemlr babam götürdu doktora nste girdim sanci yok bebek hareketli
dedim muayene olacak mıyım... nstde sancıyı görünce yapacam dedi :) doğumu tetikliyo diye.:) çarşamba sabah tekrar gidiyorum bundan sonra hafta da 2-3 kez gidecem
Gozun aydin canm

Merhaba herkese

@eflalim umarim bebeginle ilgili guzel haberler almissindir, bizlerle paylasmaya firsat bulbilirsin..
@Mrv5534 cok heyecanlandirdin bizi ama mutu son sukur:)
sezin_uk sezin_uk oda super civil civil:KK70:

Nickini yazamadigim dogum yapan diger arkadaslar gozunuzaydin... Bebekleriniz saglikla, mutlulukla buyur insallah..

8 ocak persembe sabah 7 de bende ogluma kavusacagim insallah..Ankara'da kar buz izin verirse tabi o_O
Sanirim Larkin Larkin de ayni gun dogum yapacak..Dualar ve sans bizimle olsun..

Canlar dün k.valideme gittik dönüşte bir kar başladı her taraf kar oldu mu dedim gece sancim tutarsa ne yapacam o derece cok yagdi.. sabah kalktik yollar açılmıştı annemlr babam götürdu doktora nste girdim sanci yok bebek hareketli
dedim muayene olacak mıyım... nstde sancıyı görünce yapacam dedi :) doğumu tetikliyo diye.:) çarşamba sabah tekrar gidiyorum bundan sonra hafta da 2-3 kez gidecem
Bende karda gideceğim kesin doktora :)

3600 da kilosu baya koca bebek oldu tosunum :)
Maşallah canim
Kizlar dr a gittim bugun direk nst ye soktu sanci cikmadi gibi 30,40 civari
Bebegn hareketlri iyi nesesi yerinde cumaya kadar bekleyelim dedi bisey olursa ara hemen dedi
Bide doguramican bu gidisle sen dedi :)
Ay bende doguramicam gibi geliyor
Cunku ara ara sanci baski hiçbirşey yok
Bebek ters hala Dr çarşamba gel sezeryan tarihi belirleyelim dedi ama biz p.tesi yi bekleyecez. O zamana kadar dönmezse artik sezeryan tarihi alacagiz.

ne güzel cogumuz bebisleri kucagina almaya basladi.doktorum banada artk her an dogum olabilir dedi.memleketten annem de kayinvalidemde geldiler.beklemedeyiz ama sanki daha varmis gibi gelio kuzucuklarin gelmesine.ama doktorum 38.haftayi bulmaz dio.artk sizlerdende guzel dogum haberleri gelince cok heyecanlaniyorum gece sabaha kadar dogumu ve bebekleri göruyorum.:anneadayı:

Ben 39. Haftaya girdim hala bir belirti yok. Özellikle normal doğum yapmış arkadaşlar bu belirtiler birden mi gelmiş oluyor? Yani her an doğum sancısı ya da su gelip aynı gün doğuma mı gidiliyor? Bir kaç gün önceden kendini belli ediyor mu? Ben de sadece bazen aşağı baskı yapıyor bebek, tabi yeri artık çok dar kendisinin maşallahı var sığmıyor artık :) çıkarın beni burdan der gibi geriliyor bazen. Onun dışında uykuda dönmek istediğimde hafif bir karın ya da kalça ağrısı oluyor. Bunun dışında ciddi bir belirti yok. Günü dolacak doğmayacak diye korkum. Sezeryan olsun hiç istemiyorum, suni sancı daha beter diyolar onu duyunca onu da istemiyorum. Ama tabi herşey isteğimize göre olmuyor. Nasıl hayırlısı ile öyle olsun. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin....

Bende karda gideceğim kesin doktora :)

Maşallah canim

Ay bende doguramicam gibi geliyor
Cunku ara ara sanci baski hiçbirşey yok
Bebek ters hala Dr çarşamba gel sezeryan tarihi belirleyelim dedi ama biz p.tesi yi bekleyecez. O zamana kadar dönmezse artik sezeryan tarihi alacagiz.
erken değil mi sezeryan tarihi için? :KK64:

Kızlar selamlar. Birşey sorcam gün içinde karni hep sert olan var mi? Yani ara ara kasilmalarim oluyor ama bugün karnın genel olarak sertti sanki,sizde de oluyor mu?

arkadaşlar benim yılbaşı gecesi nişanım geldi nişan diyorum çünkü internette öyle yazıyor yumurta akından hallice koyu sarı yoğun neyse o gün doktoru aramıştım ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti bugün evde otururken o nişandan bi daha geldi ilk hali gibi fazla değil ama birden geldi işte çamaşırıma geçti şimdi kasım annelerinde okudum birinde bu anlattığım nişan gelmiş hastaneye gitmiş o gün 7cm açıklığı varmış falan filan acaba bu şey gereçkten nişan mı ben de yarın gideceğim hastaneye akşam

X