2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

oooh ne güzel canım hayırlısıyla bizlerde görelim o günleri inş :)

evlat nasıl güzel bir şeydir :) mis kokan senin parçan olan :) miniminnacıcık :) ayy :)

canım seni üzen neyse istediğin zaman yaz elimizden geleni yaparız insan içine attıkça bunalıyor inşaallah gönlün ferahlar, sağol canım amin
daha ne yapacaksın canım bende bir süpürdüm üstten sildim tamam
Sen kalbini ferah tut bence tertemiz canım.

inşaallah canım sağol

elinesağlık canm :)

Yeni
merhabalar güzel annişler. Doğum yapan annelere bebeklerini sağlıcakla büyütmelerini, doğumu bekleyenlere de kolay ve mutlu bir şekilde bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. benim sizlere bir sorum olacak. henüz yeni evliyken. daha doğru dürüst eşimle ilişkiye giremeden hamile kaldım. ilişki esnasında kendimi kilitlediğim için normal bir ilişkiyi hiç yaşamadan hamile kaldım. şimdi doğumuma çok az kaldı. vajinal muayaneden çok korkuyorum. normal doğum istiyorum ama bu şartlarda biraz zor gibi. aranızda benim gibi bir durum yaşayan ve normal doğum yapabilen var mı. paylaşımlarınızı heyecanla bekliyorum

Vaginismus rahatsizligi var sende buyukihtimal ve normal dogumu denememelisin diyorum. Sahsi düsüncem tabi karar verecek olan sensin. Normal dogum yaparsin ama cok eziyet cekersin ve doktorlar vaginismus sorunu olan kisiye normal dogum yaptirmak istemezler genelde.

Canim bende vajinusmusum ayni senin gibi
Ama ben 2.5 yillik evliyim biraz yendim onu ama hala sikintili yine
Bir doktor bunun tedavisinin normal doğum olduğunu söylemişti
Bende Dr a söylemedim daha ama normal yapamam büyük ihtimal.
Bebek saglicakla dünyaya gelsin de normal, sezeryan önemli değil.

Vajinal muayenede korkcak bisey yok inan bana, bende hic hoslanmiyorum vajinal muayeneden, gerilirim stres olurum mahrem bolgemiz sonucta ama can acitan hic bisey yok, orasi kaslardan olusan esnek bir bolge, Allah orayi 10cme kadr acilabilcek sekilde yaratmis, 1-2 parmak hic aci vermiyor.. Vajinal muayenede genelde bende ilk an gerildigim icin ordaki kaslari zorlarim, ama sonradan rahat birakiyorum kendimi.. İliski konusunda bisey diyemicem canim..

hayırlısı olsun canım....

Alıntı yapamadım. Arkadasım ben vajınısmustum.. Ne oldu bitti anlamadan 8. Ayımda hamile kaldım.. Ve normal dogum yaptım.. Vajınısmusum dogumdan sonra geçti bunu farkettim.. Drum da biliyodu .. Bormal sogum rahatllattı mı ne yaptı bilmiyorum ... Psikolojık bi rahatsızlık oldgu için bence sorun yapma.. Kendini kasma..inş hersey yoluna girer..

doğum öncesi iznin biterde hala doğurmamış olursan maalesef doğum sonrasından kullanmaya başlıyorsun hayırlısı olsun

Hayir canim kesinlikle yanlis biliyorsun. Bebek gununden somra dogarsa dogum sonrasi izninden dusmez. Y yaramazminik sikinti yapma canim.

Cok gecmis olsun canim. Ben de gecenlerde rahatsizlandim. 10gun kendim cektim, dogal yollarla kurtulmaya calistim ama olmadi malesef.

bence ağrıların zamanlarını not etmeye başla,,,
ben telefonuma contraction timer diye bir program indirdim,,,
benim de dönem dönem sancılarım oluyor ama bunda sancının düzensiz olduğunu görünce,,, hmm diyorum doğum sancısı değil, yalancı sancı,,
benimde senin gibi ağrı eşiğim yüksek,, birde her ay düzenli çek,len adet sancılarım olmuşdur hep,,

Ben de şok oldum Bacım bi arkadas sordu da onun için öğrendim fiyati.ben orda dogurmicam.doguramam zaten o fiyata çocuk içimde patlar
çamlık hastanesi var , vaarujan mağar diye normal doğum yanlısı da bir doktor var,, internette baya iyi yorumlar vardı,
özel bölge pendik hastanesi var orada mustafa bey veya doğan bey var onlar da çok iyi,, internette bak,,
bunlar sgk anlaşmalı hastaneler doğum ücretleri çok uçuk değil,,, biraz ısrar edersen telefonda fiyat veriyorlar,,
fakat anlaşma yapınca fiyat konusunda kesin konuş k, bir anlaşmazlık çıkmasın,,,

saol canim paniklemeye basladim zaten.artk heran tetikteyim.süt konusunda mamayla takviye yapio musun?

aynıyız canım her ay adet sancısı çekiyordum ta ki hamile olana kadar bende
sabah oldu bir daha olmadı ama şimdi sol kalçamdan belime giden bir ağrı peydah oldu yarım saattir geçmedi

Ama bu çok saçma değil mi

Tatlim bak link paylasicam ordan oku.

Canim masaallah ikisinin de kilosu super. Yav ben bi taneyi 2800 dogurursam sukredicem :/

Senin doktorun ozelse belki birseyler yapabilir canım ya.diger özel hastane fiyatlarından örnek vererek konuşun bence.medicalin ekibi çok iyi mesela.iyi haberlerini bekliyorum
Bende doğum için nerdeyse bi dünya para vereceklerdenim ama söz konusu sağlık olunca inssnin gözü görmüyor. İlk doğumunu şartları çok iyi olan özel bir hastanede yaptım. İki sene önce 380 lira odedim. Ama şimdiki gebeliğin çok farklı anlık değişimler oluyor. Bunun için kredi çektim. Yaklaşık 7000 civarı .muayeneler de 300 kusur artı NTs ama olsun. Sağlığımız için. Güven veren Dr bulmak öyle zor ki hele riskli durumlar mevcutsa. Önce banada çok geliyordu ama basa gelen çekiliyor. Bir düğün için bir gece giyecegimiz elbiseye ayakkabıyı düşünmeden 1000 lira verdiğimiz oluyor. E haliyle canım söz konusu olunca miktarların değeri kalmıyor. Allah sağlık versin gerisi bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…