Slm gencler ben ıkı cocuklu ana olarak yasslandm dermısım kuzum uyuyor yanımda kahve gozlerı baabaya benzıyor ama renklı gozu tutturamadk yne ama sımdıde cok yakısıklı prensım benm emzık verdm az rahat ettırıyor yoksa zor gaz sancıları hemen basladı sutum var sukur ama daha cosup gelmedı :) kılolar duruyor ıns kırkım cıkana kadar dursun bakalım dıkıslerm duzelsn spor mpor evde ıns yapcam sızı takıp etmeyı ozledm dogum olayını dogum, sayfasından mutlaka paylassanz burda denk gelmeynce goremyrm ..
canım seni üzen neyse istediğin zaman yaz elimizden geleni yaparız insan içine attıkça bunalıyor inşaallah gönlün ferahlar, sağol canım aminSağol bitanem eflalim inanki insanlardan bir şey beklemiyorsun sadece kendini dogacak bebegine hazırlıyorsun kafana gelen sorulara kendince cevap bulmaya çalışıyorsun...ailene bile anlatamıyorsun bazen ama yetmiyor bu çevrendekilere igneleme konuşmalarda bir kinaye nedendir bilinmez.Herneyse bize bizden yakın Allahımız var bu günlerde geçecek.Senin adınada sevindim herşey gönlünce olsun inşallah
daha ne yapacaksın canım bende bir süpürdüm üstten sildim tamamcanım hayırlısı nasılsa öyle olsun boşuna üzülme bebişler sağlıklı olsun geri önemsiz
geçmiş olsun canm
oh çok sevindim valla canım güle güle kirlen inş :)
gözü aydın canımmaşallah onlara bo bol sütü olur inş bebişine yarar
uyuşuğum hemde nasıl eşimin kardeşi aradı saat 1 de geliyim yardıma diye yok fazla iş gel otuturuz olanları da yaparız dedim tamambiraz sonra gelirim dedi bekle Allah yok daha gelmedi bende fortmanto sildim ve yerleri sildim diğer yerler kaldı
bana bazen hiç doğum zamanım gelmicek gibi geliyorkendimi iyi hissettiğim zamnlar şuan mesela
sanki doğuma 1 yıl var gibi geliyor
boşver canım kıskançlığından yapıyor millet ne yapıyorsa hiç takma seni üzmelerine de izin verme kim olursa olsun durması gerektiği yeri bilsin
Sen kalbini ferah tut bence tertemiz canım.
evet saçma ama bende 2 çocuğumuda 41+larda doğum yaptım o yüzden doğum öncesi iznim bitti ve her ikisindede 1 hafta rapor almak zorunda kaldım bu raporlarda doğum sonrası iznimden düşüldü malesefAma bu çok saçma değil mi
canım seni üzen neyse istediğin zaman yaz elimizden geleni yaparız insan içine attıkça bunalıyor inşaallah gönlün ferahlar, sağol canım amin
daha ne yapacaksın canım bende bir süpürdüm üstten sildim tamam
inşaallah canım sağol
Vaginismus rahatsizligi var sende buyukihtimal ve normal dogumu denememelisin diyorum. Sahsi düsüncem tabi karar verecek olan sensin. Normal dogum yaparsin ama cok eziyet cekersin ve doktorlar vaginismus sorunu olan kisiye normal dogum yaptirmak istemezler genelde.Yeni
merhabalar güzel annişler. Doğum yapan annelere bebeklerini sağlıcakla büyütmelerini, doğumu bekleyenlere de kolay ve mutlu bir şekilde bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. benim sizlere bir sorum olacak. henüz yeni evliyken. daha doğru dürüst eşimle ilişkiye giremeden hamile kaldım. ilişki esnasında kendimi kilitlediğim için normal bir ilişkiyi hiç yaşamadan hamile kaldım. şimdi doğumuma çok az kaldı. vajinal muayaneden çok korkuyorum. normal doğum istiyorum ama bu şartlarda biraz zor gibi. aranızda benim gibi bir durum yaşayan ve normal doğum yapabilen var mı. paylaşımlarınızı heyecanla bekliyorum
Canim bende vajinusmusum ayni senin gibiYeni
merhabalar güzel annişler. Doğum yapan annelere bebeklerini sağlıcakla büyütmelerini, doğumu bekleyenlere de kolay ve mutlu bir şekilde bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. benim sizlere bir sorum olacak. henüz yeni evliyken. daha doğru dürüst eşimle ilişkiye giremeden hamile kaldım. ilişki esnasında kendimi kilitlediğim için normal bir ilişkiyi hiç yaşamadan hamile kaldım. şimdi doğumuma çok az kaldı. vajinal muayaneden çok korkuyorum. normal doğum istiyorum ama bu şartlarda biraz zor gibi. aranızda benim gibi bir durum yaşayan ve normal doğum yapabilen var mı. paylaşımlarınızı heyecanla bekliyorum
Vajinal muayenede korkcak bisey yok inan bana, bende hic hoslanmiyorum vajinal muayeneden, gerilirim stres olurum mahrem bolgemiz sonucta ama can acitan hic bisey yok, orasi kaslardan olusan esnek bir bolge, Allah orayi 10cme kadr acilabilcek sekilde yaratmis, 1-2 parmak hic aci vermiyor.. Vajinal muayenede genelde bende ilk an gerildigim icin ordaki kaslari zorlarim, ama sonradan rahat birakiyorum kendimi.. İliski konusunda bisey diyemicem canim..Yeni
Özeldemi çalışıyorsun canım sen kamuda böyle mi acabaevet saçma ama bende 2 çocuğumuda 41+larda doğum yaptım o yüzden doğum öncesi iznim bitti ve her ikisindede 1 hafta rapor almak zorunda kaldım bu raporlarda doğum sonrası iznimden düşüldü malesef
hayırlısı olsun canım....ay canım sağ salim doğsun kuzun inşaallah çok güzel geçer doğumun ve sonrası
tamam canım eşime söylüycem yapsın o
bende çok sevindim sağol canım:)
çok güzelmiş
demiştik ya canım şekerden şüphelenmiş şükür iyi çıkmış
canım bebeğin sağlıklı olsunda önemli olan o üzme kendini
merve canım kasma kendini elbet doğacak hem de bence çok kolay doğacak Allah'ın izniyle, keyfini çıkar dediğin gibi, merakla bekliyorum bende senden haberi :)
sağol canım barıştım gitti :)
canım eşim bana bıraktı kararı
sarıldım gitti :)
evet evet o da üzülüyormuş önemsiyormuş, sarıldım canım ama duygusal konuşmayı yapamadımçünkü akşam bir yere davetliydi gitti geldi saat 10 oldu e oğlumu yatırdı babasını bekledi kuzu, sonrası bende uyumuş kalmışım ama gülüm canım demeye başladı beyimiz
gözünaydın canım
oyyy maşaallah tepikcana, ablanında girmesine sevindim canım istediğiniz olacak şükür, hıçkırma işine sevindim benim kuzu çok hıçkırıyor iyi yani paşam :)
ay canım bebek karışma korkusu bende de var
bana da çok canım ya şimdi özelde olursa 1000 lira vericez
güzel haberlerinizi bekliyorum
ooo kahvaltı keyfi bayılırım en sevdiğim öğün çok özenirim, afiyet olsun size iyi eğlenceler sohbetler
evet canım sahip çıkması anlamasıydı şükür anlamış çok sevindim o yüzden
beşik için sağol canım ben çabuk etkilenirim eşim öyle deyince soğudum kv çok güzel deyince ısındım
ah canım kötü haber doğum sonrası yüzüstü uzanamayacaksınız çünkü göğüsler süt dolu olacak onlar yatırmıycak
doğum öncesi iznin biterde hala doğurmamış olursan maalesef doğum sonrasından kullanmaya başlıyorsun hayırlısı olsun
Kizlar az evve dahiliyeciden geldim. Siddetli bogaz agrisi cekiyorum ama minoset pastil ihlamurla gecistirmek istedim. Neyse sabah agrim siddetlendi doktora gittim. Faranjit olmusum. Esimden gecti o atlatti nezlesi kaldi. 1000 lik augementin verdi 1 hafta kullan dedi. Zararli olmaz artik bebek buyuk dedi ben minoset alinca bile vicdan yapan biriyim ama bogaz agrisi hafife alinmiyor. Bebege daha zararli dedi boyle. Icimi rahatlatti. Belki yardimci olur size diye paylasim dedim
bence ağrıların zamanlarını not etmeye başla,,,kızlar benim göğüslerim 2 gündür fena yanıyor ucları değişik dokununca sızlıyor hafiftn
ve sabahtan beri belime giren 3. ağrı ilk defa bugün hissediyorum adet ağrısı gibi
acı eşiğim yüksek benim çok şiddetli hissetmiyorum o yüzden sanırm
artık vucut doğuma çağrı yapmaya mı başladı ne
kızçem de çok az hareket ediyor son 2-3 gündür nede n bilmiyorum
tebrik ederim,, çifte mutluluk,,,,Günaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
çamlık hastanesi var , vaarujan mağar diye normal doğum yanlısı da bir doktor var,, internette baya iyi yorumlar vardı,Ben de şok oldum Bacım bi arkadas sordu da onun için öğrendim fiyati.ben orda dogurmicam.doguramam zaten o fiyata çocuk içimde patlar
saol canim paniklemeye basladim zaten.artk heran tetikteyim.süt konusunda mamayla takviye yapio musun?Herkese çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize kolaylıklar versin...
saol canım. Maşallah sınırı gecmissin hiç korkma. 2400. 2800 doğdular. Küveze gerek kalmadı şükür ler olsun.
Doğumdan sonra yardıma çok ihtiyaç duyacaksın. Herzaman yardimci olmaya çalışırım.
bence ağrıların zamanlarını not etmeye başla,,,
ben telefonuma contraction timer diye bir program indirdim,,,
benim de dönem dönem sancılarım oluyor ama bunda sancının düzensiz olduğunu görünce,,, hmm diyorum doğum sancısı değil, yalancı sancı,,
benimde senin gibi ağrı eşiğim yüksek,, birde her ay düzenli çek,len adet sancılarım olmuşdur hep,,
Ama bu çok saçma değil mi
Herkese çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize kolaylıklar versin...
saol canım. Maşallah sınırı gecmissin hiç korkma. 2400. 2800 doğdular. Küveze gerek kalmadı şükür ler olsun.
Doğumdan sonra yardıma çok ihtiyaç duyacaksın. Herzaman yardimci olmaya çalışırım.
Bende doğum için nerdeyse bi dünya para vereceklerdenimSenin doktorun ozelse belki birseyler yapabilir canım ya.diger özel hastane fiyatlarından örnek vererek konuşun bence.medicalin ekibi çok iyi mesela.iyi haberlerini bekliyorum