2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Maşallah canım bebisine. Yok ya niye sezaryen olsun sen bakma onlara. Banada sende bebekte çok alıyorsunuz biraz dikkat et dedi tuttum kendimi. Yavrum 150 gr almış sadece bu hafta. Yine iyi ama su an doğa 2900_3000 olcak. Bende 12 kilo aldım toplamda normal bence
Inşallah canım benim.Ben sezeryan dan acayip tırsıyorummmmm da:KK57:aklıma sezeryan doğum geldikçe Karnım acımaya başlıyor. Derdim kesi olayı. Alttan üstten farketmez.yapmaya başladığım perine mesajları boşa gitmesin yaa .Inşallah normal dogurabilirim:KK57:

Ev yada araba ipotek ediyorlarmi acaba merak icersindeyimofff canım sıkıldı bu duruma
Senin doktorun ozelse belki birseyler yapabilir canım ya.diger özel hastane fiyatlarından örnek vererek konuşun bence.medicalin ekibi çok iyi mesela.iyi haberlerini bekliyorum:KK19:

Gunaydin kizlarrr sabahs kadar burnum tıkalı diye ağzım açık uyuyorum dudaklarim catladi yaa aman dikkat edin son zamanlar hasta olmayin gecmiyor bir türlü
Canım burun bantları var ya breatheright bs gibi onlardan kullan, drug free yazanlardan.. Ben geceleri öyle uyuyorum yoksa nefes alamıyorum. Wc ye kalktıkça da dudak kremi sürüyorum :)
Çık geçmiş olsunzz

kızlar benim göğüslerim 2 gündür fena yanıyor ucları değişik dokununca sızlıyor hafiftn
ve sabahtan beri belime giren 3. ağrı ilk defa bugün hissediyorum adet ağrısı gibi
acı eşiğim yüksek benim çok şiddetli hissetmiyorum o yüzden sanırm
artık vucut doğuma çağrı yapmaya mı başladı ne
kızçem de çok az hareket ediyor son 2-3 gündür nede n bilmiyorum
Canım adet aprısı Bıçak saplanmaları ayağım soğuk soğuk ilk defa terliyor vs bütün her şey bir haftadır var, böyle böyle gidecek en sonunda zirve yapacak sanırım:)) her gün bir iki gine doğacak diyorum :)

Günaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
Gözün aydın canım Bebişlerin gelmiş hoşgelmiş. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ibş onlara ve size..

Günaydın annisler dün halamin kizi sezeryan doğum a girdi çok merak ediyorum bu ikinci çocuğu ilk çocuğu ikizdi son güne kadar sağlıkla rı gayet iyi olan ikizlerin doğumda kız olan öldü demişler babasida açıp bakmamis bile çok şaşırdım ya bu tabi 5 sene önceki olay devlet hastanesi Anadolu yakasında :KK43:

Bizde de yıllar önce ablamın Anadolu yakasındaki devlet hastanesinde ölü doğum yaptı, oğlu oldu, dank diye getirip babasının kucağına koymuşlar, eniştemin bir günde saçları beyazladı.. Çok büyük imtihan Rabbim bizlere sağlık kolaylık be huzurla bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin inş âmin. Halanın kızı ve kocasına da Allah sabır ğ kuvvet bersin inş..

canım çok sağol, işte sezaryanda olsa sancın erken gelip acil alınabiliyorsun canım sezaryana ablam öyle oldu 15 gün önce doğmuştu yeğenim, şimdi özeldeki çok kötü diyemem gayet sıcak davranıyor ama düşüğüm olmuştu o dönem sinir olmuştum kadına birde sağlık ocağında ki ebemde hamile sakın gitme ona sezaryanı çok kötü dedi o da şimdi benim devlette gittiğime gidiyor mesela ama devlette ki o kalabalık odalar beni çok geriyor rahat rahat gaz bile çıkaramazsın :) ki çok önemli sezaryanda bu durum :) pazartesiye randevu aldım ikisinede inşaallah dediğin gibi onlarla görüştükten sonra karar vericem

amin canım hepimiz için öyle olsun inşaallah

özel oda olmasada gidermiydin devlete, devletin tek eksisi bu :KK43: sana özelden dr ların ikisininde adını yazsam sende baksan yorumlara, ben en iyi hekimden baktım ama

canım benimde uçlar değilde yanlardan acıyor hani adet dönemi acır ya süt dolarkende öyle acıyor zaten, sütümüz doluyordur inşaallah, alıştırma yapıyor senin vücudun

maşaallah canım kızlarına sana de geçmiş olsun

canım sorun olmaz bu durum zaten onlar için 30 dk lık iş sezeryan

canım özelde küvezde kalınca devlet karşılıyor onu biliyorum eşimin yeğeni yeni yattı çünkü mevzu onların para için yatırması bizden almıyorlar ama devletten alıyorlar onun parasını, bizden alsalarda sorun değil bebeğimiz için veririz, yani onlar keyfi yatırır endişesi var

sen üşütmüşsün canım

Ben kocişkoyu Yanımda istediğim için sanırım özeli tercih ederdim ama senin kocan yanında olabilecek mi malum oğlun var ya belki baba onunla kalır? Halkında Hayırlısı olsun inş, şu saatten sonra sen zaten içine sineni seçeceksin :KK66:

Kızlar pazartesine ikisinede aldım randevu bakalım nasıl sonuçlanacak inşaallah en hayırlı kararı veririz :) ayyy bebeğimi görücem inşaallah çok merak ediyorum en son böbrek stresiyle bakamamıştım doğru düzgün

Canım inş hiçbir şey çıkmayacak köyü düşünüp konuşanlara da kapak olacak, Sıkma canının:)

Canım memorialin SGK anlaşması yokmuş normal doğum da sezeryan da doktor parasıyla 5000 i buluyorum :eek:Evet ben de şok oldum şu an.sanki kuş konduruyorlar:KK12:
Oha! Şok oldum, ben piyasalardan çok uzak kalmışım:)) doktorınla Konuş bence indirim yapılsın en lüks hastanelerde bile pazarlık oluyor.. Ben ist da suda doğum sormuştum en lüks hastane özel hizmet vs vs 6 bindi çok fazlaydı ama her şeyi özeldi, tek ebe seninle ilgileniyor vs vs..

Kizlar az evve dahiliyeciden geldim. Siddetli bogaz agrisi cekiyorum ama minoset pastil ihlamurla gecistirmek istedim. Neyse sabah agrim siddetlendi doktora gittim. Faranjit olmusum. Esimden gecti o atlatti nezlesi kaldi. 1000 lik augementin verdi 1 hafta kullan dedi. Zararli olmaz artik bebek buyuk dedi ben minoset alinca bile vicdan yapan biriyim ama bogaz agrisi hafife alinmiyor. Bebege daha zararli dedi boyle. Icimi rahatlatti. Belki yardimci olur size diye paylasim dedim
Canım iki üç ay süründüm sonunda aldım antibiyotiği geçti keşke dedim çekmeseydim bu kadar:KK43: mecbur olunca yapcak bir şey yol.. Çok gecmiş olsun..

Aynı dert bende de var ama uyuyamayınca burun spreyi sıkıyorum.
Burun bantları kullanabilirsin canım bende çok ise yarıyor./

Canım inşallah dogumum normal dogum olurda bende hiç bu konuda stres sıkıntı olmam.. Allah korusun hepimizin bebeklerini..
Sizin yahudi komşuda resmen yüzsüzmüş ya :)), almanlar öyle sinsi değil bide çok tırsaklar yasalardan filan bayağı korkarlar cidden :)), o yüzden düzenli olmalarıyla meshurlar.. ama işte ırkçılar kendilerini üstün görüyolar, türkleri ve müslümanları sevmiyorlar.. en güzel insanın kendi ülkesinde yaşaması, her ne kadar avrupanın amerikanın avantajı olsada, ben en çok kendi ülkemde rahat ediyorum Hoppa
Evet insanın kendi evi memleketi gibi yok Allahtan bizim memleket hasreti derdimiz vs yok nereye istersek oraya gidiyoruz çok şükür.. ırkçılık farklı memleketten olanı adama etmeye çalıştıklarını zannetme vs oluyor malesef ama genel itibariyle bunlar da insana saygılı..
Allah korkutmasın..

Sagol canim cok tesekkur ederim. Allah razı olsun senden. Bende telefon ettim. Telefonda bilgi veremeyiz dediler. Doktorumun Sekreterini aradım orda yapıyormuş. Bakalım eşim işten dönüşünde konuşalım bu mevzuyu. Gerekirse gidip konusalimYani gerçekten çok fazla dediğin gibi kuş mu konduruyorlar. Hiç böyle afaki rakamlar aklıma gelmediği için sormamistim bugüne kadar. Offf doguma da 2 hafta kaldı ve doktorum la iyi anlasiyorduk. Senin kontrolde iyi geçmiştir inşallah. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Şok olduk canım fiyata:/

canım o bulantılar en kötüsü, birde yurtdışında olunca insan hep kendi memleketindeki yemekleri, annesinin yemeklerini aşeriyor, ilk aylar rüyalarımda normalde canımın cekmeyeceği en sıradan yemekleri görüp, ağzımı şapurdatarak uyanırdım :)) kendi yaptıgımıda yiyemiyordum, mutfak filan bana kokuyordu hep :KK43:. şimdi çok şükür bulantı yok,, hatta ne hikmetse bu aralar hiç şikayetim yok, bir dinç oldum maşallah :anneadayı:, bu sefer bu durum korkutuyor ama, niye böyle iyiyim diye düşünmeden edemiyorum:KK51:
Ben hamileliğimin ilk ayları tr deydim ona rağmen hep aşerdim:KK43:( tr ye dönünce yiyip yiyip duracağım :)) burada her şey farklı her şey kokuyor nedense:)) Allah yardımcın olsun canım senin de..

Canım burun bantları var ya breatheright bs gibi onlardan kullan, drug free yazanlardan.. Ben geceleri öyle uyuyorum yoksa nefes alamıyorum. Wc ye kalktıkça da dudak kremi sürüyorum :)
Çık geçmiş olsunzz

Canım adet aprısı Bıçak saplanmaları ayağım soğuk soğuk ilk defa terliyor vs bütün her şey bir haftadır var, böyle böyle gidecek en sonunda zirve yapacak sanırım:)) her gün bir iki gine doğacak diyorum :)

Gözün aydın canım Bebişlerin gelmiş hoşgelmiş. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin ibş onlara ve size..

Bizde de yıllar önce ablamın Anadolu yakasındaki devlet hastanesinde ölü doğum yaptı, oğlu oldu, dank diye getirip babasının kucağına koymuşlar, eniştemin bir günde saçları beyazladı.. Çok büyük imtihan Rabbim bizlere sağlık kolaylık be huzurla bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin inş âmin. Halanın kızı ve kocasına da Allah sabır ğ kuvvet bersin inş..

Ben kocişkoyu Yanımda istediğim için sanırım özeli tercih ederdim ama senin kocan yanında olabilecek mi malum oğlun var ya belki baba onunla kalır? Halkında Hayırlısı olsun inş, şu saatten sonra sen zaten içine sineni seçeceksin :KK66:

Canım inş hiçbir şey çıkmayacak köyü düşünüp konuşanlara da kapak olacak, Sıkma canının:)

Oha! Şok oldum, ben piyasalardan çok uzak kalmışım:)) doktorınla Konuş bence indirim yapılsın en lüks hastanelerde bile pazarlık oluyor.. Ben ist da suda doğum sormuştum en lüks hastane özel hizmet vs vs 6 bindi çok fazlaydı ama her şeyi özeldi, tek ebe seninle ilgileniyor vs vs..

Canım iki üç ay süründüm sonunda aldım antibiyotiği geçti keşke dedim çekmeseydim bu kadar:KK43: mecbur olunca yapcak bir şey yol.. Çok gecmiş olsun..

Evet insanın kendi evi memleketi gibi yok Allahtan bizim memleket hasreti derdimiz vs yok nereye istersek oraya gidiyoruz çok şükür.. ırkçılık farklı memleketten olanı adama etmeye çalıştıklarını zannetme vs oluyor malesef ama genel itibariyle bunlar da insana saygılı..
Allah korkutmasın..

Ben hamileliğimin ilk ayları tr deydim ona rağmen hep aşerdim:KK43:( tr ye dönünce yiyip yiyip duracağım :)) burada her şey farklı her şey kokuyor nedense:)) Allah yardımcın olsun canım senin de..

Canım oğlum babannesigille durur gece duramaz yanımda eşim muhtemelen çünkü babası olmadan uyumuyor ama bakarız bazen uyuyup kalıyor öyle olursa gece de durur yok oğlum durmazsa mecburen oğluş öncelik :) inşaallah canım iyidir kuzum

Çık geçmiş olsunzz

Allah korkutmasın..

Ben de şok oldum Bacım bi arkadas sordu da onun için öğrendim fiyati.ben orda dogurmicam.doguramam zaten o fiyata çocuk içimde patlar :-)

Bende yerleşme kanaması olmamıştı ama karnım adet olacak gibi ağrıyordu. Ağrı dışında birşey yoktu. Ama kanama olanlar da oluyor. Istiyorsan inş hayırlı zamanda hamile kalırsın.
tşk ederm gece kanamam olmuş benden bu ayda mujdeli hber yok

Hayırlı Cumalar güzel anneler...sayfalar geceden sabaha akmış ama okuyamadım ilk defa kendimi çok bitkin hissediyorum bu günde bogaz agrısı çıktı bogazımın sol tarafı sol tarafı yanıyor yutkunurken çok fena yaa.Dogumu beklerken bu hiç iyi olmadı.Kendi derdim yetmiyormuş gibi birde en yakınlarının düşüncesiz konuşmaları üzüyor insanı dogumu bu gün yarın bekleyen kafasında 40 tane şeyi düşünen ve yetmez gibi üzerine birde üzülen hamileleri üzenleri Allaha havale ediyorum...Hepinizi seviyorum kızlar Allah yardım etsin bize

Hayırlı Cumalar güzel anneler...sayfalar geceden sabaha akmış ama okuyamadım ilk defa kendimi çok bitkin hissediyorum bu günde bogaz agrısı çıktı bogazımın sol tarafı sol tarafı yanıyor yutkunurken çok fena yaa.Dogumu beklerken bu hiç iyi olmadı.Kendi derdim yetmiyormuş gibi birde en yakınlarının düşüncesiz konuşmaları üzüyor insanı dogumu bu gün yarın bekleyen kafasında 40 tane şeyi düşünen ve yetmez gibi üzerine birde üzülen hamileleri üzenleri Allaha havale ediyorum...Hepinizi seviyorum kızlar Allah yardım etsin bize
canım çok geçmiş olsun, seni üzenleri bende Allah'a havale ediyorum

Herkese çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize kolaylıklar versin...

ayy canim gozün aydin bende 35 oldum.bebislerim erken gelir die korkuyorum.kacar kilo dogdu bebisller ve küveze girdi mi?
saol canım. Maşallah sınırı gecmissin hiç korkma. 2400. 2800 doğdular. Küveze gerek kalmadı şükür ler olsun.
Doğumdan sonra yardıma çok ihtiyaç duyacaksın. Herzaman yardimci olmaya çalışırım.

OTE="eflalim, post: 38536897, member: 214143"]canım çok geçmiş olsun, seni üzenleri bende Allah'a havale ediyorum[/QUOTE]
Sağol bitanem eflalim inanki insanlardan bir şey beklemiyorsun sadece kendini dogacak bebegine hazırlıyorsun kafana gelen sorulara kendince cevap bulmaya çalışıyorsun...ailene bile anlatamıyorsun bazen ama yetmiyor bu çevrendekilere igneleme konuşmalarda bir kinaye nedendir bilinmez.Herneyse bize bizden yakın Allahımız var bu günlerde geçecek.Senin adınada sevindim herşey gönlünce olsun inşallah

Slm gencler ben ıkı cocuklu ana olarak yasslandm dermısım kuzum uyuyor yanımda kahve gozlerı baabaya benzıyor ama renklı gozu tutturamadk yne ama sımdıde cok yakısıklı prensım benm emzık verdm az rahat ettırıyor yoksa zor gaz sancıları hemen basladı sutum var sukur ama daha cosup gelmedı :) kılolar duruyor ıns kırkım cıkana kadar dursun bakalım dıkıslerm duzelsn spor mpor evde ıns yapcam sızı takıp etmeyı ozledm dogum olayını dogum, sayfasından mutlaka paylassanz burda denk gelmeynce goremyrm ..

Biz kontrolden geldik, nst sonucum iyi ama bebeğimin karın çevresinin gelişimi ileride çıktı, şekerime bu aralar dikkat etmemiştim hemen fark etmiş, kendime çok kızdım:KK42: Doktor böyle giderse normal doğum önermem omuz takılması problemi olabilir dedi:KK61:

canım hayırlısı nasılsa öyle olsun boşuna üzülme bebişler sağlıklı olsun geri önemsiz

Kizlar az evve dahiliyeciden geldim. Siddetli bogaz agrisi cekiyorum ama minoset pastil ihlamurla gecistirmek istedim. Neyse sabah agrim siddetlendi doktora gittim. Faranjit olmusum. Esimden gecti o atlatti nezlesi kaldi. 1000 lik augementin verdi 1 hafta kullan dedi. Zararli olmaz artik bebek buyuk dedi ben minoset alinca bile vicdan yapan biriyim ama bogaz agrisi hafife alinmiyor. Bebege daha zararli dedi boyle. Icimi rahatlatti. Belki yardimci olur size diye paylasim dedim

geçmiş olsun canm

Slm kızlar dün temizlik bitti kadın hamileyim diye galiba baya bi inceden geçti çantamı hazırladım beşikte tamam magnetlerde tamam bir tek hastane için çikolata kaldı çöl şükür dün akşam ve gece kasıklarımda Sancı vardı ama gitmedim doktora sırtımda ağrıyor ama şimdi iyiyim bebeğimin hareketleride her zaman ki gibi öyle işte sizler nasılsınız facete Doğumlar var baya bizde de vardır ama pek girebilen yok sanırım

Mervecim umudumuz sende :)

oh çok sevindim valla canım güle güle kirlen inş :)

Saolın kızlar merak ediyosunz.. Bende henüz bi gelişme yok..
:)):):
Düzensiz sancılara dewam.. Aynı kızımdaki gibiyim.. Ondanda böle olmustum.. Bnm pasam tembel cıktı.. Yada memnun yerinden...

Bu arada buradan gkcnbrt gkcnbrt nickli arkadasımız bugun dogum yaptı..gözleri aydın olsun...
Watsapa yazdı kendisids bebegide iyi bildigm kadarıyla...
Sezeryan dogum olmıs öecburen... Allahım acısını dindirsin.. Kendisine gelince güzel ir hikaye beklıyoruz

gözü aydın canım:KK73::KK73: maşallah onlara bo bol sütü olur inş bebişine yarar:KK73:

yok canım niye uyuşuk olasın yaparsın sen :) kolay gelsin

canım ya sakın takılma buna benim oğlumunda karın ve baş çevresi büyük hepi omzu niye çıksın Allah korusun onlar öyle bir çıkıyor ki Rabbim onu öyle bir ayarlamış ki korkma sakın

canım çok geçmiş olsun dr haklı bence, bende maalesef bir defa kullandım antibiyotik, iki fitil birde işte sabah akaşm yedi gün antibiyotik içtim, böbreğimden kasığıma vuran ağrım vardı akşam başlıyordu sabaha kadar bir ay sürdü, Allah razı olsun dr baktı tahlile farketti verdi ilacı şıp diye kesti yoksa zehir oluyordu akşamlarım gecelerim, bazen kullanmak gerekiyor hem kendin için hem bebek için, enfeksiyon bebek için çok daha riskli öyle düşün

ohh mis gibi oturun canım inşaallah

mevlit canım doğrusu

canım para yönünden değil endişemiz hani malum özellerin çoğunun önceliği para ya sırf o sebeple yatırırlarsa diye endişemiz var zaten bizden almıyorlar parasını ama devlet ödüyor onlara bunun parasını

ayy bencede araba alanlar var o paraya şaka gibi yazık ya

canım çok haklısın benimde önceliğim senin yazdıkların,ilkte eşimde bende kötü şeyler yaşadık bu sefer mutlu mutlu karşılayalım bebeğimizi istiyorum, pazartesi inşaallah konuşucam canım sağol

var var sakin sakin açılman oluyor bir yazacaksın kızlar bir gittim hastaneye 7 cm olmuş açılmam bir saatde doğurdum, inşaallah gönlümden öyle geçiyor benim :)

selam söyle arkadaşımıza sağlıkla büyüsün bebeği

uyuşuğum hemde nasıl eşimin kardeşi aradı saat 1 de geliyim yardıma diye yok fazla iş gel otuturuz olanları da yaparız dedim tamambiraz sonra gelirim dedi bekle Allah yok daha gelmedi bende fortmanto sildim ve yerleri sildim diğer yerler kaldı:-)

Çık geçmiş olsunzz

Allah korkutmasın..

bana bazen hiç doğum zamanım gelmicek gibi geliyor:KK70: kendimi iyi hissettiğim zamnlar :KK70:şuan mesela:KK70:
sanki doğuma 1 yıl var gibi geliyor:KK70:

boşver canım kıskançlığından yapıyor millet ne yapıyorsa hiç takma seni üzmelerine de izin verme kim olursa olsun durması gerektiği yeri bilsin:KK51:

Çık geçmiş olsunzz

Allah korkutmasın..

Amin cnm çok sağol allahım hepimize yardım etsin inşallah biran evvel sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi .

Kızlar pazartesine ikisinede aldım randevu bakalım nasıl sonuçlanacak inşaallah en hayırlı kararı veririz :) ayyy bebeğimi görücem inşaallah çok merak ediyorum en son böbrek stresiyle bakamamıştım doğru düzgün

Sen kalbini ferah tut bence tertemiz canım.

Slm gencler ben ıkı cocuklu ana olarak yasslandm dermısım kuzum uyuyor yanımda kahve gozlerı baabaya benzıyor ama renklı gozu tutturamadk yne ama sımdıde cok yakısıklı prensım benm emzık verdm az rahat ettırıyor yoksa zor gaz sancıları hemen basladı sutum var sukur ama daha cosup gelmedı :) kılolar duruyor ıns kırkım cıkana kadar dursun bakalım dıkıslerm duzelsn spor mpor evde ıns yapcam sızı takıp etmeyı ozledm dogum olayını dogum, sayfasından mutlaka paylassanz burda denk gelmeynce goremyrm ..
hayırlı olsun canım allahanalı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin...
:))
sen kaç kilo almıştın ki dur daha hemen bir iki ay geçsin emzirdikçe gider heralde

X