2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
çamlık hastanesi var , vaarujan mağar diye normal doğum yanlısı da bir doktor var,, internette baya iyi yorumlar vardı,
özel bölge pendik hastanesi var orada mustafa bey veya doğan bey var onlar da çok iyi,, internette bak,,
bunlar sgk anlaşmalı hastaneler doğum ücretleri çok uçuk değil,,, biraz ısrar edersen telefonda fiyat veriyorlar,,
fakat anlaşma yapınca fiyat konusunda kesin konuş k, bir anlaşmazlık çıkmasın,,,
Canım bi arkadas sordu zaten ben ayarladım şükür hastane mi de doktorumu da.Bi de biz Antalyada oturuyoruz. Çok sağol yine de canım :KK19::KK39:

Bende doğum için nerdeyse bi dünya para vereceklerdenim :KK43: ama söz konusu sağlık olunca inssnin gözü görmüyor. İlk doğumunu şartları çok iyi olan özel bir hastanede yaptım. İki sene önce 380 lira odedim. Ama şimdiki gebeliğin çok farklı anlık değişimler oluyor. Bunun için kredi çektim. Yaklaşık 7000 civarı .muayeneler de 300 kusur artı NTs ama olsun. Sağlığımız için. Güven veren Dr bulmak öyle zor ki hele riskli durumlar mevcutsa. Önce banada çok geliyordu ama basa gelen çekiliyor. Bir düğün için bir gece giyecegimiz elbiseye ayakkabıyı düşünmeden 1000 lira verdiğimiz oluyor. E haliyle canım söz konusu olunca miktarların değeri kalmıyor. Allah sağlık versin gerisi bos
Öyle tabi canım ama hayat o kadar pahalı ki bucocugun bi dolu masrafı olcak daha.Durumun varsa yaptığın çok mantıklı da benim o kadar durumum yok maalesef. Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:KK50:

Inşallah canım benim.Ben sezeryan dan acayip tırsıyorummmmm da:KK57:aklıma sezeryan doğum geldikçe Karnım acımaya başlıyor. Derdim kesi olayı. Alttan üstten farketmez.yapmaya başladığım perine mesajları boşa gitmesin yaa .Inşallah normal dogurabilirim:KK57:
bende de durum aynı canım normal istiyorum çok. inşallah yapabilriz

• Beğen
Reactions: oas
saol canim paniklemeye basladim zaten.artk heran tetikteyim.süt konusunda mamayla takviye yapio musun?
cnm teyzemde ikşz bebeklere hamile aramızda tam on gun var suanda 36 haftalık olmşlar. Dogum için doktor her an olabilir demiş ve ne kadar çok dururlarsa o kadar kâr ikiz bebkler için demiş . Snde ikiz bbklere hamiş oldgn için paylşmk istedim

çamlık hastanesi var , vaarujan mağar diye normal doğum yanlısı da bir doktor var,, internette baya iyi yorumlar vardı,
özel bölge pendik hastanesi var orada mustafa bey veya doğan bey var onlar da çok iyi,, internette bak,,
bunlar sgk anlaşmalı hastaneler doğum ücretleri çok uçuk değil,,, biraz ısrar edersen telefonda fiyat veriyorlar,,
fakat anlaşma yapınca fiyat konusunda kesin konuş k, bir anlaşmazlık çıkmasın,,,
sevgili oas oas benim için sorup öğrenmişti arkadaşlar sağolsun. eşim işten dönmedi henüz konuşamadık. 2 haftam var günümün dolmasına. bi çözüm bulamazsam o parayı vermek zorunda kalacak olan benim galiba.

Bende doğum için nerdeyse bi dünya para vereceklerdenim :KK43: ama söz konusu sağlık olunca inssnin gözü görmüyor. İlk doğumunu şartları çok iyi olan özel bir hastanede yaptım. İki sene önce 380 lira odedim. Ama şimdiki gebeliğin çok farklı anlık değişimler oluyor. Bunun için kredi çektim. Yaklaşık 7000 civarı .muayeneler de 300 kusur artı NTs ama olsun. Sağlığımız için. Güven veren Dr bulmak öyle zor ki hele riskli durumlar mevcutsa. Önce banada çok geliyordu ama basa gelen çekiliyor. Bir düğün için bir gece giyecegimiz elbiseye ayakkabıyı düşünmeden 1000 lira verdiğimiz oluyor. E haliyle canım söz konusu olunca miktarların değeri kalmıyor. Allah sağlık versin gerisi bos
geçmiş olsun tatlım inşallah sağ salim alırsın yavrunu kucağına. tabiki sağlık söz konusu olunca gerisi teferruat. doktora verilecek para gözümde yok zaten ama hastaneyle hiçbir ilişkim olmadı bugüne kadar sırf doğum orda olacak o kadar para vermek çok geldi.

Selam kızlar bugün güne gittim millet bol bol uyu triplerinde ya tamam uyuyum da uyku depolanabiken bişiy diil ki hadi depolansa uyuyum ayrıca bugünlerin kıymetini bil filan demekli hu insanlar hiç yaşamamış anı yaşamadıktan sonra ne anlarım ki ben evet belki uykusuz kalıcam ama kucağımda minşcik bi yakışıklı olacak kıcacası ben anı yaşayanlardanım sonuçta bu seneyi bin kere yaşamıxam ki

Off inşallah A adenmira yaa :/ benim kızım yediğim herseyi kendine almaya devam ederse azcık zor o_O
olur tatlım olur sen gönlünü ferah tut. dedimya benim doktorda bana hep önden gidiyo önden gidiyo demişti. sonhaftalr biraz yavaşladı. bide bi arkadaşım dedi ki kızlar aynı ergenlikteki gibi ilk haftalar çok büyüyo sonra yavaşlıyo demişti. erkeklerde tam tersi. tabi bilimsel bişey diil bu gözlem. ama şöyle düşün prensesin şimdi bile doğsa kilosu boyu yerinde gelişimi tamam olcak inşallah.

Kizimin teyzeleri nasilsiniz ne var ne yok. Biz bugün nstye gittik minnak kizim hic kipirdamadi hemsire ablami bilr tedirgin oldu.. hastaneye gidene kadar baya hareketliydi aslinda anlamadim korktumu neoldu..neyseki sanci manci cikmadii iki ocak kontrol var sanırım belli olur normalmi sezeryanmi

kızlar herkese selam keyıfler yerındedır inşallah....en son dr aa gittiğimde bebeğim ters duruyordu 3 bucuk haftam var doguma dr dönmezse sezeryan olabilir dedi....bende sezeryandan korkuyorum...bebişi ters olup dönen var mı ne zaman döndü....dr larınız ne yorum yaptıııı......dönmezse en gec ne zaman sezeryana alıyorlarrrrr

kızlar herkese selam keyıfler yerındedır inşallah....en son dr aa gittiğimde bebeğim ters duruyordu 3 bucuk haftam var doguma dr dönmezse sezeryan olabilir dedi....bende sezeryandan korkuyorum...bebişi ters olup dönen var mı ne zaman döndü....dr larınız ne yorum yaptıııı......dönmezse en gec ne zaman sezeryana alıyorlarrrrr

Canim bugun facete bi arkadas yazmis. Bebisim 38+3te son bi atak yaparak donmus bulunuyor diye..

kızlar sezaryanda doğum yapcam ya ben aklıma takıldı ayak tırnaklarıma oje sürsem sorun olurmu sancılarımdan kafayı yedim herhalde saçma sapan şeyler düşünüyorum artık

kızlar sezaryanda doğum yapcam ya ben aklıma takıldı ayak tırnaklarıma oje sürsem sorun olurmu sancılarımdan kafayı yedim herhalde saçma sapan şeyler düşünüyorum artık
Sürme canım boşuna. Benim ettim nazar boncukları yapmıştı ojeyle. Aletleri bile hazır. Ağlaya Ağlaya silmişti.cok uğraştım ben ddiye :KK48:

X