Aseton olacaktı alet yazmis. Şu kendinden düzeltmelere kıl oluyorum yaaEltim olacaktı o.
Gecen hafta gitmistim canim nst diye ayrica belirtmemistim demekki ondan beni 1 saat beklettilerDafiduck nasılsın, ne alemdesin? ben bu aralar yine okuyorum okuyorum ama hiçbir şey yazmıyorum. dikkatimi çekti sen de yazmamışsın epeydir. ya da gözümden mi kaçtı ki bilemedim
ben dün yine gittim kontrole, nst'ye gireceğimi söylemişti doktorum geçen haftadan. ben de randevu alırken özellikle sordum erken geleyim mi diye. yarım saat erken gel dediler. sormazsan söylemiyorlar yani, aklında olsun
nst oldugu için ultrasona almadı bu hafta. haftaya tekrar çağırdı ultrason için. doktorlarımız aynı ilerletmiyor süreci ama yine de senle paylaşınca daha iyi oluyor gibi sanki
sen bu hafta gitmeyecektin galiba değil mi?
Yani kilosu mu fazla kaç kilo ?Biz kontrolden geldik, nst sonucum iyi ama bebeğimin karın çevresinin gelişimi ileride çıktı, şekerime bu aralar dikkat etmemiştim hemen fark etmiş, kendime çok kızdımDoktor böyle giderse normal doğum önermem omuz takılması problemi olabilir dedi
sagol canim benim doktorumda öle diyor ne kadar dururlarsa o kadar kar die.bakalm ins bi kac hafta daha dururlarcnm teyzemde ikşz bebeklere hamile aramızda tam on gun var suanda 36 haftalık olmşlar. Dogum için doktor her an olabilir demiş ve ne kadar çok dururlarsa o kadar kâr ikiz bebkler için demiş . Snde ikiz bbklere hamiş oldgn için paylşmk istedim
benimde bel agrilarim cok canim sabaha kadar yatamiyorum günduzleri de oturamiyorum.artk bebisler büyuyunce bele agirlik yapiyor sanirimKızlar benim bugün belim cok ağrıyor gün boyu agrıdı hic rahat ettirmedi normal mi acaba bu haftalarda
Kilosu 3100gr ama doktor rakama bakma yaniltici dedi, AC olcumu ileride.Yani kilosu mu fazla kaç kilo ?
Maşallah canimKızlarrrr kesin bir tarih yok ama 3 hafta sonra oğluma kavuşucam inşallah. Bi sağ salim kucaklarımız dolsada rahatlasak
4 kg alti normal.olabilir diyorlar ama canim senin kararin tabi40. Haftama girdim ne zaman doğurcam ki ben :)) kızım 3500 kg ı geçti nasıl doğurcam ben nasıl olacak :s:)
o gün ameliyata gidecekmiş doktorum hadi ondan ultrasona almadılar desem, ama haftaya da tam tersi sadece ultrason olacakGecen hafta gitmistim canim nst diye ayrica belirtmemistim demekki ondan beni 1 saat beklettilerben hem nst ye baglandm hemde ultrasonla bakti allah allah haftaya bi daha gidecegim yine nst cekecekler bakalim bana ultrasonla bakacak mi?ilginc geldi bana nst olunca ultrasonla bakmaması....bi de kan tahlili istedi bunları yaptır gelirken getir dedi..
sesini duyan cennetlik sıla :) iyi olmanıza sevindim, çok az kalmış gerçekten. sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallahslm kizlar 7 ocaga az kaldi iyice agirlastim her hafta kontrole gidiyorum artik sukur oglumda bende iyiyiz insallah sizlerde iyisinizdir
benim aklıma karbonatlı suyla yyıkamak geldi.Hani biberonları falan yıkıyoruz ya o şekil işte.Hem zararsız ayrıca birşey olmaz ayağında mantar falan yoksababyforwe güle güle kullan canım güzel görünüyor...
kızlar gülsem mi ağlasam mı bilemedim
hani diyordum gecen kv ile kp geldiler bize kaldılar diye
misafir banyosunun duş kabinine bebegim için aldığım küvet kova ve maşrapayı koymuştum
kp abdest almış duş kabininde ama nasıl aldı göremediğim için bilmiyorum
onlar gittikten sonra bi baktım küvet kova maşrapa hepsi ıslanmış
acaba onların içine mi abdest aldı bu adam diye düşünüyorum kara kara o günden beri
tiksindiğimden de bir türlü girip onları yıkamak gelmedi içimden
çamaşır suyuyla köpüklü köpüklü ıslatıp bi yarım saat bekletiym sonra ova ova yıkıym diyorum
ama bu çamaşır suyu biliyorsunuz ne kadar durulansada bi miktar yine kalıyo kullanılan yüzeyde
ee bebek doğunca o çamaşır suyu bebegimin tenine temas etsin istemiyorum
çamaşır suyu kullanmadan yıkıym diyorum mikrobu kırılmaz öylede ve ben hayatta bebegime o şekilde kullanmak istemem küvet takımını
o takımı komplece atıp yeni bi küvet takımı almak bile geçiyor aklımdan
ne yapacagım bilemedimmmm
slm kizlar 7 ocaga az kaldi iyice agirlastim her hafta kontrole gidiyorum artik sukur oglumda bende iyiyiz insallah sizlerde iyisinizdir
Amin iş rosacım.. Geçmiş olsun sanada.. Dikkat et..
Kızlar fairtyle( humeyra) uzun zaöandır girmiyo ... Haberi olan barmı
Mininone yok prtalıkta...
Nerdesiniz kızlar..
Sılam canım az kalmıs seninde.. Rabbm yardımcımız olsun.. Daha ilk haftalarımızı hatırladım bi anda hcg degerleri yükseldimi yükselmedimi ??
Ahh ahh zaöan su gibi akıp gidiyo...
dururlar inşllh canim ne gzl 2015 dogumlu olurlar ama hayırlısı Allah ne zmn nasip ettyse o zmn olack cnm bzm elimzde bşy yk .sagol canim benim doktorumda öle diyor ne kadar dururlarsa o kadar kar die.bakalm ins bi kac hafta daha dururlar