2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gecen hafta gitmistim canim nst diye ayrica belirtmemistim demekki ondan beni 1 saat beklettilerben hem nst ye baglandm hemde ultrasonla bakti allah allah haftaya bi daha gidecegim yine nst cekecekler bakalim bana ultrasonla bakacak mi?ilginc geldi bana nst olunca ultrasonla bakmaması....bi de kan tahlili istedi bunları yaptır gelirken getir dedi..

Yani kilosu mu fazla kaç kilo ?

sagol canim benim doktorumda öle diyor ne kadar dururlarsa o kadar kar die.bakalm ins bi kac hafta daha dururlar

40. Haftama girdim ne zaman doğurcam ki ben :)) kızım 3500 kg ı geçti nasıl doğurcam ben nasıl olacak :s:)
4 kg alti normal.olabilir diyorlar ama canim senin kararin tabi
Ablam 2 ay önce kuzini 41 haftalık dünyaya getirdi
Normal istiyorsan 42 te kadar bekle
Ama 3 günde bir nts te bağlan, ultrasonda suyuna baktir
Artik riskli donemdesin

o gün ameliyata gidecekmiş doktorum hadi ondan ultrasona almadılar desem, ama haftaya da tam tersi sadece ultrason olacak benden tahlil falan istemedi. ayrı takılıyorlar demek ki bu konularda neyse canım sıkıntımız olmasın da, böyle böyle tamamlayacağız inşallah. az kaldı

slm kizlar 7 ocaga az kaldi iyice agirlastim her hafta kontrole gidiyorum artik sukur oglumda bende iyiyiz insallah sizlerde iyisinizdir
sesini duyan cennetlik sıla :) iyi olmanıza sevindim, çok az kalmış gerçekten. sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah

Selam güzel anneler...
Bnde hala bi ümit yok... Saka bi yana oglum alındı heralde.. Ocak bebegi olucak..:)))
Bu arada menopaza giren kadınlarda ateş basması oluyomıs ya aynı öleyim vucudumu bi ateş bastı.. Sırtım cok agrıyo kemiklerim böle zonkluyo hala...
Rabbim bnm kaderim mi bu 1 hafta sancımı cekcem böle.. Agrıöı cekcem..
:):):)
Okuyorum burdayım basım dönüyo bazen alıntıda problem oluyo malesed yazamıorum bazen üşeniyprum..
Hepinizi seviyorum inş.. Bir ay sonra hepimizin bebişleri kucagımızda olucak az kaşdı....
Ohh gelsin gazlı geceler aglamalar uykusuz her gece sarkıları....:):):)

benim aklıma karbonatlı suyla yyıkamak geldi.Hani biberonları falan yıkıyoruz ya o şekil işte.Hem zararsız ayrıca birşey olmaz ayağında mantar falan yoksa sıcak suyla bile yıkasan olur o zaman yinede sen bilirsin

Amin iş rosacım.. Geçmiş olsun sanada.. Dikkat et..

Kızlar fairtyle( humeyra) uzun zaöandır girmiyo ... Haberi olan barmı

Mininone yok prtalıkta...
Nerdesiniz kızlar..

Sılam canım az kalmıs seninde.. Rabbm yardımcımız olsun.. Daha ilk haftalarımızı hatırladım bi anda hcg degerleri yükseldimi yükselmedimi ??
Ahh ahh zaöan su gibi akıp gidiyo...

slm kizlar 7 ocaga az kaldi iyice agirlastim her hafta kontrole gidiyorum artik sukur oglumda bende iyiyiz insallah sizlerde iyisinizdir

hoşgeldin canm iyi olmanıza sevindim

aa evet yaaa ne yaptı acaba doğum mu yaptı

Bugun ocak anneleri konusunun ilk sayfalarını okudumda ilk basta aktif olan uyelerin çogu yok şimdiden bi kaç tanidik isim gordum ama çogu gtmişler noldularki belkide içlerinde dogum yapanlar bile olmştr . Basta varlar burda yoklar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…