Günaydın kızlar, eşimle dr işini konuştuk kararı bana bıraktı, özeldekini araştırmış iyi diyende çıkmış kötü diyende, şimdi sen karar ver diyor senin rahat etmen önemli diyor, benim gönlüm bayandan yana erkek dr senin mesuliyetinde dedi bende doktora perde yok canım rahat ol dedim, çok takmıyor o konuyu artık, şimdi top bende olunca bende ne diyeceğimi bilemedim, hem özeldekine hem devlettekine son kez gideyim ona göre karar vereyim diyorum, sizlerinde fikrini alayım
Eksisi artısı diye düşününce, eşim özelden yana tek endişem bebeğimizin durumunu kullanıp gereksiz yere küveze koyabilirler, biz o an ne deseler yapacak halde oluruz dedi, yani para için bunu yaparlar mı diye endişeleniyor mevzu para değil tabi gereksiz yere yatırmaları, artısı bayan dr olması eşime göre, özel oda olması konfor açısından odalar yeni bina da daha güzelmiş yeni binaya geçmişlerdi bu sene, özeldeki bayanın dikişinden korkuyordum ama iki yakın tanıdğım memnundu sezaryanından, eşime çoğu kişi olumsuz demiş ama, birde netde de olumlu olumsuz yorumlar var
Devlette tek avantaj dr un çok iyi olması, onun dışında özel oda olma ihtimali çok az ki 4-6 kişilik odalar var, diyelim ki devlet dedik ve benim gününden önce doğumum başladı bu dediğim dr gelemez devlette acilde kim varsa o yapıyor sezaryanı ama özelde kendi dr un geliyor
İki dr a da bunu sorucam acil olursa doğum doğumuma gelebilecekmisiniz diye
Kızlar her türlü fikre açığım top bende olunca karar vermek zorlaştı son 10 günüm, sizlerinde fikrini almak istiyorum
Ha birde özelde olursa eşimde yanımda kalabilir
Canim cok sevindim esinin karari sana birakmasina. Ne guzel konusup anlasmissiniz. Randevu almissin pztesiye, ikisiyle de dogumu vs ayrintili bi sekilde gorus bakalim. Rabb'im en dogru karafi vermeni nasip etsin. Hayirla saglikla bebegini kucagina al insaallah.
Günaydın sevgili anneler bende 36. 0 da kizlarimi kucağıma aldım. Ilk günler zor ama çok tatlılar. Darısı bekleyenlere
Canim gozun aydin. Allah yardimcin olsun. Elbette zordur, Rabb'im saglicakla buyutmeyi nasip etsin. Bizim yerimize de kokla bebislerini...