2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ay küçüklermiş seninkiler işin biraz zor olacak allah kolaylık vesin bnimde 3. ama benimkiler büyük sayılır ablamız 6,5 abimiz 11 yaşında

Maasallah canim yavrularına,yine seninkiler büyümüş kendi kendilerini götürecek duruma gelmişler o da birşey
tövbe yarabbim yine o gıcık kaşıntı ve batmalar var kızlar sizde de var mi?

Ben en son 35.haftamda gittim doktora yarın tekrar gidecem 37.haftam bitiyor yarın çatı muayenesi yapar mı doktor bu arada devlet hastanesine gidiyorum.çok acıtıyomuş galia oylemi

İnşallah canım yıllardır sunu öğrendim ki çocuklarla alakalı hiçbir plan vs insanin düşündüğü gibi gitmiyor valla ben oğlumla kızımda kendi kendine yatma,odasında yatma vs düzenini olusturamadim yapanlara da çok ozeniyorum umarım sen de onlardan olursun..

Bebekken memede uydular memesiz uykuya dalamadilar.biraz buyuttum bu sefer sallamadan uyumaz oldular.su an 20 aylık kızımı hala sallayarak uyutuyorum.bazen yanımızda bazen de ayakcumuzdaki yatağında yatıyor,onu da bebek gelecek diye yeni yeni başladık yatırmaya yoksa yanımızda yatıyordu.Cpk uyanıp üstünü aciyolar ikisi de ne bileyim başka odada yatiramiyorum o yüzden bende de var herhalde

Sarıl gitsin eflalim ya. Belki herseyin çözülmesi için böyle basit ama içten bişey gerekiyodur

20 15 i bekliyor bence annesi

Geçmiş olsun tatlım Allah başımıza kesin etmesin anne babalarimizi

Canım her doktorun yaklaşımı farklı bilemiyosunki. Mesela bazısı makat gelişi de normal doguma alıyo. Bazısı suyu iyiyse 42 haftayı bekliyo. Benim doktorum bugün en fazla 80 ne kadar bekleriz dedi halbuki günümüz 6 sinda doluyor. Gönlünü ferah tut.saglikla doğacak inşallah bebislerimiz

Kızlar mrb. Aranızda antalyada yaşayıp özel hastane doğum ve sezaryen fiyatlarını bilen var mı. Az önce 5 milyar 10 milyar filan dediler dudagim ucukladi. O kadar veremeyiz
Canım ben Antalyada yim .Medical Parkta doktorum. Hatta yarın da nst mız var yine.Ben çalışan sigortalıyım. Medical Park 1400 normal doğum 1500 sezeryan calisan sigortaliya.sigortan yoksa 3000 tl.Ben eşimin özel sandigindan yararlanicam. Doğumum ücretsiz olacak çok şükür. Geçen bi arkadaşım Medlineda sezeryan oldu.2000 almışlar. Eşinin sigortasına yararlanıyor. Diğerlerini araştırmadım. Ama düşündüğün başka bir hastane varsa hemen öğrenebilirim. Ilaç Mümessili yim ben tanidiklarim çok sektörde.

@eflalim sabah okudum ama ancak yazabiliyorum çok yoğum bir gün geçirdim yine.
Önce içinden gelen sarılma isteğini okudum çok sevindim amaaan sarıl gitsin bee, ben seni çok özledim, sana çok ihtiyacım var, lütfen yanımda ol de, diye içimden geçirdim.
Sonrada eşinin kp ile konuştuğunu okuyunca, işte bu! dedim.
Bak sende kendi kendine surat asıp durmuyormuşsun.
Hem zaten sevdiğin şeyleri alıp gelmesi vs, yakınlaşmaya çalışma şekli böyle demek ki.
Gerçi şu saatlere kadar ne oldu bilemiyoruz ama.
Çünkü akşamları girmiyorsun, artık yarın sabah öğreneceğiz inşallah.
Bazen dürtmek gerekiyor, bazen yolu göstermek gerekiyor, neyi nasıl istediğimizi göstermek gerekiyor. Anlamıyorlar düşünemiyorlar. İlginçler aslında hep aynı şekilde oluyor her şey neden ders almıyorlar anlamıyorum
Sen sarıl kocana, içinden geldiği gibi davran. Sıcaklıkla sokulan karısına karşı yumuşamayacak erkek yoktur. Yani inşallah yoktur
Hayırlı, mutlu haberlerini bekliyorum canım inşallah..

@Mrv5534 Sancı uçtu gitti Her seferinde tamam kesin doğurdum yazan mesajı arıyor gözlerim ama yoook
Sabah namaza kalkınca açtım bilgisayarı baktım yok, sabah kalkınca baktım yok
Neyse hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah kolaylıkla.
Stres yapınca sancının gittiğini duymuştum ama

babyforwe çikolatalar bir harika. Tadları da güzelmiş. Verdiğin paraya değdi inşallah.
Bizim çikolatamız yok Ona para vermeye artık kıyamıyorum gerçekten
Biz bir ayda 2 kez muayene parası vermiş olduk bu ay. Hem başında hem sonunda. Kontrol süresi 15 gün olunca.
220 + 220 = ne yazık ki 440 lira yapıyor. Doktor muayene parasından batacağız resmen
Ne diyelim sağlık olsun. O yüzden çikolatalarını çok beğendim ama almak batıyor şimdi bana

Hayirlisi olsun insallah, eger gidersen bizide haberdR et :)

Cok sagolun kizlar hastaneye gittim ama ancak firsat bulup yaziyorum cok sükür sanciya bakti sanci filan cikmadi normalmis agrilarim olabilirmis ve malesef alttanda bakti ama cok sükür bisi yok hersey yolunda hatta 40. haftayi bulur dedi dogum rahat ol gibilerinden bu arada 36.5 deyim

Bizimde bugün kontrolümüz vardı.
İlk defa eşim ve ablam gelemedi. Annemle gittik.
Tepikcanımm bebikolatam ponponum 3271 gram 49 gram olmuş.
Doğum tarihi hala 8 Ocak görünüyor.
Erken doğma ihtimali var mı dedim. Bu saatten sonra ne zaman doğsa erken değil artık dedi.
Suyu, kordondaki kan akışı, her şeyi maşallah sübhanallah çok iyi.
Ben hala nst ile hiç tanışmadım Sezeryan olacağım için sanırım çatı muayenesi hiç yapılmayacak.

Doktor ultrasonla bakarken hıçkırmaya başladı bizimki
Hıçkırıyor değil mi dedim, evet dedi.
O hareketi yapıp kendisini sarsabilmesi sağlıklı olduğunun işaretidir dedi.
Ciğerleri tam gelişmeyen bebekler bu şekilde hıçkıramazlar dedi.
Yani hep diyoruz ya iyi bir şey elhamdülillah.

Azcık duygu sömürüsü yaptım, doğuma ablamı da alıyor. Eşim be ablam yanımda olacak inşallah
Mustafamız da doğduktan odaya çıkana kadar yanımızda olacak, giydirip dışarı vermeyecekler inşallah.
Anne dostu sezeryan

Medical parkla Memorial merak ediyorum tatlım ikisinden birinde olacak heralde.
Öğrenebilirsen çok sevinirim

ben lokum almayı düşünüyorum eski usul,, hem uygun hem nostaljik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…