- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
ay küçüklermiş seninkiler işin biraz zor olacak allah kolaylık vesin bnimde 3. ama benimkiler büyük sayılır ablamız 6,5 abimiz 11 yaşında
Cnm antalyadayim ozel hastanede dogum yapicam kismet olursa 1500 tl dediler normal sezeryan ayni fiyat. .Kızlar mrb. Aranızda antalyada yaşayıp özel hastane doğum ve sezaryen fiyatlarını bilen var mı. Az önce 5 milyar 10 milyar filan dediler dudagim ucukladi. O kadar veremeyiz
eşimin işi çok yorucu bir iş,, geceleri uykusuz kalırsa iş yerinde ki çalışmasını etkiler,, bebeğin uyku düzeni oluşmaya başlayınca,umarım bu ilk üç ay olur, ben bebeği tek başına yatırmayı planlıyorum ( planlıyorum tabşkşde) ,,,
eşim cuma akşamları bakarım bebeğe dedi,, böylelikle bende uyurum diye düşünüyorum,,,
yani plan bu ama baktım ki eşimle aramız soğukluk giricek o zaman alırım bir yatak yanı beşik giderim odama,,,,
sözün kısası, kesin diye bir şey konuşmuyorum,, esneğim yani,,
Selam herkese..devlet hastanelerinde çatı muayenesi yapıyorrlar mı
Sarıl gitsin eflalim ya. Belki herseyin çözülmesi için böyle basit ama içten bişey gerekiyoduryaaa canım bende çok özledim malum zaten hormonlardan acayipiz, bazen diyorum haksızlık mı ediyorum hata bende mi o yüzden buraya yazıyorum tarafsız bakılır diye ama biz zaten 3,5 senedir böyleyiz ne aşk vardı aramızda dk başı öper sarılırdı yeter artık derdim düşün:) şimdi hep oğlumuza sarılıyor öpüyor oğğğğluuum yavruuum yaşama sebebim diyor ben ne kıskanmıştım ilk zamanlar öyle üzülmüştüm ki şimdi kanıksadım durumu işte... Bugünlerde çok ihtiyacım var ona, sabah zaten dayanamadım sarılmak için yeltendim o da işe gidiyordu yanaklarımdan öptü sarıldım dedim sana ihtiyacım var odunum insan karısına sıkı sıkı sarılır dedim sarıldık ama yok onun kafa de bir şeyler var dolu belli
sorma ya emzirmeyede karıştıya ben bu adama ne diyeyim
20 15 i bekliyor bence annesiKızlar nasılsınız... Bnm dogum seneye olcak heralde.. Bugunku gündür beklıyorum sıkıldım..
Artık zamana bıraktım..
Hurma yedim.. Dus alıyorum.. Yarın merdiven cıkıcam.. Bu hafta olmassa bi dahakı haftaya kesın zaten inş.. Son günlerimin tadını cıkartayım.. Özlicwm aonradan hamilelgimi biliyorum...
Sıkıntı yaptıkca hiç bişi hissetmiyorum..
Hele Bi doğdun bende ayaklarını ve poposunu isircamhadi görüşürüz benim kız ayağını mı neresi bilmem küçük biraz sağ taraftan çıkarıor karnımda acıktı dayanamayıp ayağını yerim diye kokuyorum
gidiyimde bizi doyuruyum
Geçmiş olsun tatlım Allah başımıza kesin etmesin anne babalarimiziGünaydın annisler ve melekleri çok Üzgünüm bugün annem hasta kolit var barsaklarinda bu aralar sık sık rahatsizlaniyo şuan yine hastanedeymis konusamadi bilesehir dışında bide ne olur dua edermisiniz anneme iyi olsun inşallah allahım korusun annemi ve tüm anneleri
Canım her doktorun yaklaşımı farklı bilemiyosunki. Mesela bazısı makat gelişi de normal doguma alıyo. Bazısı suyu iyiyse 42 haftayı bekliyo. Benim doktorum bugün en fazla 80 ne kadar bekleriz dedi halbuki günümüz 6 sinda doluyor. Gönlünü ferah tut.saglikla doğacak inşallah bebislerimizkilosu iyi suyu iyi bi problem yok sadece donmemis dedi. Haftaya son kontrolumuz artik. Donerse ne mutlu bize donmezse yapacak bisey yok.yeterki kizim saglikli bi sekilde dogsun.yalanci kasilmalarimda basladi iki haftadir.belki onuda goz onunde bulundurmustur doktor.hepimiİn hakkinda hayirlisi kizlar.
Canım ben Antalyada yim .Medical Parkta doktorum. Hatta yarın da nst mız var yine.Ben çalışan sigortalıyım. Medical Park 1400 normal doğum 1500 sezeryan calisan sigortaliya.sigortan yoksa 3000 tl.Ben eşimin özel sandigindan yararlanicam. Doğumum ücretsiz olacak çok şükür. Geçen bi arkadaşım Medlineda sezeryan oldu.2000 almışlar. Eşinin sigortasına yararlanıyor. Diğerlerini araştırmadım. Ama düşündüğün başka bir hastane varsa hemen öğrenebilirim. Ilaç Mümessili yim ben tanidiklarim çok sektörde.Kızlar mrb. Aranızda antalyada yaşayıp özel hastane doğum ve sezaryen fiyatlarını bilen var mı. Az önce 5 milyar 10 milyar filan dediler dudagim ucukladi. O kadar veremeyiz
Emzirme den önce mi surcezSaol canım.. Al sende evet peygamber efensimizin sünnetidir.. Cocugun agzına sürülür.. Inutma..:)
Hayirlisi olsun insallah, eger gidersen bizide haberdR et :)
kaç haftalıksın bilmiyorum, eğer bebek gelişimini tamamladı dedi ise doktor , sancılarını bir kağıda yaz ne kadar sürede geldiğini ve ne kadar sürdüğünü eğer sancıların düzenli ise o zaman doğum sancısı demektir ve doktorunu ara derim,,, o seni ne zaman hastaneye geleceğin konusunda yönlendirir,,,
Evet bende öyle duydum. Bebek bir miktar suyun içinde olmaliymis. Köpük fileler var minder gibi onlar olabilir belkiFile yerine kuvetin icine destek koymak daha iyi oluyormus. Bebek suyun icinde kaldigi icin usumezmis
Hangi hastane canım seninki. Bu konuştukları Memorial. Çok pahalı değil mi yaCnm antalyadayim ozel hastanede dogum yapicam kismet olursa 1500 tl dediler normal sezeryan ayni fiyat. .
Medical parkla Memorial merak ediyorum tatlım ikisinden birinde olacak heralde.Canım ben Antalyada yim .Medical Parkta doktorum. Hatta yarın da nst mız var yine.Ben çalışan sigortalıyım. Medical Park 1400 normal doğum 1500 sezeryan calisan sigortaliya.sigortan yoksa 3000 tl.Ben eşimin özel sandigindan yararlanicam. Doğumum ücretsiz olacak çok şükür. Geçen bi arkadaşım Medlineda sezeryan oldu.2000 almışlar. Eşinin sigortasına yararlanıyor. Diğerlerini araştırmadım. Ama düşündüğün başka bir hastane varsa hemen öğrenebilirim. Ilaç Mümessili yim ben tanidiklarim çok sektörde.
ben lokum almayı düşünüyorum eski usul,, hem uygun hem nostaljik :)@eflalim sabah okudum ama ancak yazabiliyorum çok yoğum bir gün geçirdim yine.
Önce içinden gelen sarılma isteğini okudum çok sevindim amaaan sarıl gitsin bee, ben seni çok özledim, sana çok ihtiyacım var, lütfen yanımda ol de, diye içimden geçirdim.
Sonrada eşinin kp ile konuştuğunu okuyunca, işte bu! dedim.
Bak sende kendi kendine surat asıp durmuyormuşsun.
Hem zaten sevdiğin şeyleri alıp gelmesi vs, yakınlaşmaya çalışma şekli böyle demek ki.
Gerçi şu saatlere kadar ne oldu bilemiyoruz ama.
Çünkü akşamları girmiyorsun, artık yarın sabah öğreneceğiz inşallah.
Bazen dürtmek gerekiyor, bazen yolu göstermek gerekiyor, neyi nasıl istediğimizi göstermek gerekiyor. Anlamıyorlar düşünemiyorlar. İlginçler aslında hep aynı şekilde oluyor her şey neden ders almıyorlar anlamıyorum
Sen sarıl kocana, içinden geldiği gibi davran. Sıcaklıkla sokulan karısına karşı yumuşamayacak erkek yoktur. Yani inşallah yoktur
Hayırlı, mutlu haberlerini bekliyorum canım inşallah..
@Mrv5534 Sancı uçtu gittiHer seferinde tamam kesin doğurdum yazan mesajı arıyor gözlerim ama yoook
Sabah namaza kalkınca açtım bilgisayarı baktım yok, sabah kalkınca baktım yok
Neyse hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah kolaylıkla.
Stres yapınca sancının gittiğini duymuştum ama
babyforwe çikolatalar bir harika. Tadları da güzelmiş. Verdiğin paraya değdi inşallah.
Bizim çikolatamız yokOna para vermeye artık kıyamıyorum gerçekten
Biz bir ayda 2 kez muayene parası vermiş olduk bu ay. Hem başında hem sonunda. Kontrol süresi 15 gün olunca.
220 + 220 = ne yazık ki 440 lira yapıyor. Doktor muayene parasından batacağız resmen
Ne diyelim sağlık olsun. O yüzden çikolatalarını çok beğendim ama almak batıyor şimdi bana