2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Valla canim o is için eşim var demek isterdim ama maalesef 2 sıpa bizi rahat bırakmıyor birini yatağına yatırmak istesem öteki yanimizda yatmak istiyor,çoğunlukla da 4 kişi yatıyoruz yatakta halimızı dusun ben bacağının arasına da yastık alıyorum zaten belimde problem var o şekilde iyi geliyor sanki.yorgan fikri de güzel gibi görünüyor ama battal boy yatakta yer yok neyse az kaldı sizler de göreceksiniz taze anneler

Kızlar nasılsınız... Bnm dogum seneye olcak heralde.. Bugunku gündür beklıyorum sıkıldım..
Artık zamana bıraktım..
Hurma yedim.. Dus alıyorum.. Yarın merdiven cıkıcam.. Bu hafta olmassa bi dahakı haftaya kesın zaten inş.. Son günlerimin tadını cıkartayım.. Özlicwm aonradan hamilelgimi biliyorum...
Sıkıntı yaptıkca hiç bişi hissetmiyorum..

Sıkma kendini canım sağlıklı olsunda ne zaman isterse o zaman gelsin inşallah...

ayy bebeğin mikrop kapacak ay bismillah hiç böle şey duymadımm Ayy Allah korusun sizleri

sevgili hemşiremiz,sen şimdi kısmetse sezeryan olcaksın ya,sana çatı muayenesi yapılmıycakmı
ayrıca her hafta sende nst ye giriyormusun yani sezeryan olacak biride nst ye girermi ?

Girer canim. Nst sadece sanciyi degil bebegin hareketlerini ve kalp atislarini da olcuyor cunku. Mesela ritmi cok yavaslayabilir bebegin ya da cok artabilir vs. Mudahale edilmesi gerekebilir.

Ayyy canim yaaa benim bile icimin yaglari eridi resmen. Cok sevindim. Sen de kocisinle baris azicik da op kokla falan :)

Canim ne kadar bu kutunun fiyati? Bi de site adresi nedir acaba?

Canim sirkeli suda beklet bence de. Sonra da bebek camasirlari icin aldigin deterjanla da kopurterek yikayabilirsin. Bazi insanlar dusunemiyo iste canim ne yaparsin.

Ayyy Allah kolaylik versin canim. Gitsen ayri dert. Gitmesen ayri dert :)

hadı hayırlısı olsun canım ya azcık daha sabretsin meleğin..

senin oğlanın gelmeye niyeti yok galibaa az daha sıksın dişini 2015 li olsun :)

canım nasılsın ? ne yaptın hastane işini netleşti mi ?

ooo üçüncü,,, aman ne güzel,,, walla ben eşim rahatsız olmasın diye bebeğin odasında yatacağım,,, belki büyüyünce alırız aramıza pazar sabahları,,,,, aman ne keyifli olur,,,,

ooo üçüncü,,, aman ne güzel,,, walla ben eşim rahatsız olmasın diye bebeğin odasında yatacağım,,, belki büyüyünce alırız aramıza pazar sabahları,,,,, aman ne keyifli olur,,,,

Bir yandan da erkekleri boyle olaylardan uzak tutarak sorumluluk almalarını engelliyoruz diye düşünüyorum.hem bebek olunca çok şey değişiyor araya soğukluk girmesin ayrı odada yatinca? Tabii karar senin canım eşini en iyi sen tanırsın ama bi düşün istersen Dediklerimi..

Evet canım benim 3. Bebisim gerçi benin 2 numara da pek büyük sayılmaz o da bebek teyzesi 20 aylık artik beraber buyucekler kardeşiyle bi de abimiz var tabii yandı o kızların arasında kaldı oğlum da 5,5 yasında hepsi küçük olunca zor oluyor ama iste bir daha buyutmeyle ugrasmayacagim isime gücüme kendime farklı alanlara yogunlasabilecegim yasitlarim daha çocuk büyütürken

eşimin işi çok yorucu bir iş,, geceleri uykusuz kalırsa iş yerinde ki çalışmasını etkiler,, bebeğin uyku düzeni oluşmaya başlayınca,umarım bu ilk üç ay olur, ben bebeği tek başına yatırmayı planlıyorum ( planlıyorum tabşkşde) ,,,
eşim cuma akşamları bakarım bebeğe dedi,, böylelikle bende uyurum diye düşünüyorum,,,
yani plan bu ama baktım ki eşimle aramız soğukluk giricek o zaman alırım bir yatak yanı beşik giderim odama,,,,
sözün kısası, kesin diye bir şey konuşmuyorum,, esneğim yani,,

Aman canım orda kalacak değil ya gelicek tabii Sıkma Canını tadını çıkar :))

ay küçüklermiş seninkiler işin biraz zor olacak allah kolaylık vesin bnimde 3. ama benimkiler büyük sayılır ablamız 6,5 abimiz 11 yaşında

Kızlar mrb. Aranızda antalyada yaşayıp özel hastane doğum ve sezaryen fiyatlarını bilen var mı. Az önce 5 milyar 10 milyar filan dediler dudagim ucukladi. O kadar veremeyiz

allah yardımcın olsun canım

hayırlısı nasılsa öyle olsun canım :) inş sağ salim alırsın bebeğini kucağına :)

ayy canım bende bazen hiç gelmicek doğum günüm zannediyorum

hacışerif sitesinden aldm canım üyeler özel %10 indirim var 53.90 tl ye aldım
içinde 80 adet çikolata ve 200 gr draje var
http://www.haciserif.com.tr/
bana da burdan bir arkadaş söylemişti kimdi hatırlamıyorum saolsun valla

Ntv acin kizlar normal ve sezaryen dogum konusuluo

sonuna yetiştim tüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…