- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
birde ben başka bir ince elyaf yorganı nevresim geçirmeden enine rulo yapıyorum,(nevresim koyarsan çok kalabalık oluyor) uzun hamile yastığı gibi oluyor onu bacaklarımın arasına koyupp sarılıp öyle yatıyorum iki haftada birde makinaya atıyorum,,yastıkdan daha rahat,,, sabah yıka akşama kuruyor zaten,,,
Sıkma kendini canım sağlıklı olsunda ne zaman isterse o zaman gelsin inşallah...Kızlar nasılsınız... Bnm dogum seneye olcak heralde.. Bugunku gündür beklıyorum sıkıldım..
Artık zamana bıraktım..
Hurma yedim.. Dus alıyorum.. Yarın merdiven cıkıcam.. Bu hafta olmassa bi dahakı haftaya kesın zaten inş.. Son günlerimin tadını cıkartayım.. Özlicwm aonradan hamilelgimi biliyorum...
Sıkıntı yaptıkca hiç bişi hissetmiyorum..
ahminione cim o kadar pasaklı ki görmelisin
bütün bulaşıkları tezgahın içine gömer o kirli bulaşık suyunun içinde o bulaşıklar sabahtan akşama kadar bekler
bulaşıklarını içinde yıkadığı o plastik legeni görsen kusarsın etrafı küf dolu
ikide birde agzının içinde yara çıkar doktora gitti bi sebep bulamamış doktorlar
halbuki ben biliyorum sebebini pislikten çıkıyor o yaralar agzının içinde
ne zaman evlerine gitsek bişeler yesek 2 gün sonra aynı yaralar benim agzımda cıkıyor
kocam başlarda inanmıyordu ama her defasında onlardan döndükten sonra olunca oda inandı artık
onlara gidince elimi kolumu nereye koyacagımı bilemiyorum çünkü heryerden tiksiniyorum
daha ne anlatıym ben
sevgili hemşiremiz,sen şimdi kısmetse sezeryan olcaksın ya,sana çatı muayenesi yapılmıycakmı
ayrıca her hafta sende nst ye giriyormusun yani sezeryan olacak biride nst ye girermi ?
Az önce kv geldi perde asmak için, dün akşam eşimle babası konuşmuş duramamış bizim bay burnunu her şeye sokan kp! Dr işini sormuş eşimde özeldekini araştırdım kimse iyi demiyor normal doğum yapmıyor doğru düzgün, normal doğum olan birini evine gönderip iki gün sıkıntıya sokup sezaryan yapmış falan sonra ameliyat dikişinede iyi demiyorlar demiş, devlette ki erkek dr u demiş devlette olursa ona olacak demiş, ohhhhhh içimin yağları eridi kızlar babasına kapak olsun hadi konuşsun bakalım çatlasın şimditabi bana niye demiyor oğlun bunları diye sinirlendim hemen babasına demiş ya bundan sonra neresi derse orda olsun doğum o adam karışamayacak ya çok rahatladım
kızlar geldi çikolatamız hem ucuz hem özel hemde taptaze bayıldım valla bundan iyisi can sağlığı
Eki Görüntüle 1350038 Eki Görüntüle 1350039 Eki Görüntüle 1350040 Eki Görüntüle 1350041
babyforwe güle güle kullan canım güzel görünüyor...
kızlar gülsem mi ağlasam mı bilemedim
hani diyordum gecen kv ile kp geldiler bize kaldılar diye
misafir banyosunun duş kabinine bebegim için aldığım küvet kova ve maşrapayı koymuştum
kp abdest almış duş kabininde ama nasıl aldı göremediğim için bilmiyorum
onlar gittikten sonra bi baktım küvet kova maşrapa hepsi ıslanmış
acaba onların içine mi abdest aldı bu adam diye düşünüyorum kara kara o günden beri
tiksindiğimden de bir türlü girip onları yıkamak gelmedi içimden
çamaşır suyuyla köpüklü köpüklü ıslatıp bi yarım saat bekletiym sonra ova ova yıkıym diyorum
ama bu çamaşır suyu biliyorsunuz ne kadar durulansada bi miktar yine kalıyo kullanılan yüzeyde
ee bebek doğunca o çamaşır suyu bebegimin tenine temas etsin istemiyorum
çamaşır suyu kullanmadan yıkıym diyorum mikrobu kırılmaz öylede ve ben hayatta bebegime o şekilde kullanmak istemem küvet takımını
o takımı komplece atıp yeni bi küvet takımı almak bile geçiyor aklımdan
ne yapacagım bilemedimmmm
ahminione cim o kadar pasaklı ki görmelisin
bütün bulaşıkları tezgahın içine gömer o kirli bulaşık suyunun içinde o bulaşıklar sabahtan akşama kadar bekler
bulaşıklarını içinde yıkadığı o plastik legeni görsen kusarsın etrafı küf dolu
ikide birde agzının içinde yara çıkar doktora gitti bi sebep bulamamış doktorlar
halbuki ben biliyorum sebebini pislikten çıkıyor o yaralar agzının içinde
ne zaman evlerine gitsek bişeler yesek 2 gün sonra aynı yaralar benim agzımda cıkıyor
kocam başlarda inanmıyordu ama her defasında onlardan döndükten sonra olunca oda inandı artık
onlara gidince elimi kolumu nereye koyacagımı bilemiyorum çünkü heryerden tiksiniyorum
daha ne anlatıym ben
hadı hayırlısı olsun canım ya azcık daha sabretsin meleğin..Slm kızlar ne zamandır giremedm foruma.35+0da nst de sancım çıkmıştı.serumla geçmişti.o zaman hiç bişeyim hazır değildi.kaç gündür harı harıl hazırlık yapıyoruz.bugünde kontrole gittik 37+2 deyiz.doktor vajinal muayene istedi.ebe 1 cm açıklığın var dediben şok tabi nst de de sancım çıktı.ama çatı kemiklerim darmış ebe normal doğuramazsın dedi.ama 35.haftada yapılan vajinal muayenede normal yazıyodu dedim ebeye kadın doğurursun ama vebeğin onzu takılır parçalanırsın dedi Allah korusun yüreğim ağzıma geldi.doktora benimle özellikle geldi kadın çatısı dar demek için.doktor senin doğumun başlamış dedi salıya gün verdi ama ben yarın arayıp herhangi bi sıkıntım olmazsa cumaya kalabilir mi diyecem oğluşum 2 gün için 2014 lü olmasın
senin oğlanın gelmeye niyeti yok galibaa az daha sıksın dişini 2015 li olsun :)Kızlar nasılsınız... Bnm dogum seneye olcak heralde.. Bugunku gündür beklıyorum sıkıldım..
Artık zamana bıraktım..
Hurma yedim.. Dus alıyorum.. Yarın merdiven cıkıcam.. Bu hafta olmassa bi dahakı haftaya kesın zaten inş.. Son günlerimin tadını cıkartayım.. Özlicwm aonradan hamilelgimi biliyorum...
Kendileri boyle bana göre pislik icinde yasiyolar ama gel görki nezaman evime gelseler bi yere bi kusur bulurlar.ayy bebeğin mikrop kapacak ay bismillah hiç böle şey duymadımm Ayy Allah korusun sizleri
canım nasılsın ? ne yaptın hastane işini netleşti mi ?ben kullandım kızlar tek yıkadığım için hep filede yıkadım ama ben elektrikli sobayı açıyordum üşümesin diye zaten beş dk da yıkıyordum her gün yıkadığım için, yine kullanırım yani çünkü eşim panik yapıp su yutturuyor kv yeni doğanı asla yıkayamaz annemde dk başı gelecek mesafede değil mecburen file candır :) tek yıkayanlara yani :)
ooo üçüncü,,, aman ne güzel,,, walla ben eşim rahatsız olmasın diye bebeğin odasında yatacağım,,, belki büyüyünce alırız aramıza pazar sabahları,,,,, aman ne keyifli olur,,,,Valla canim o is için eşim var demek isterdim ama maalesef 2 sıpa bizi rahat bırakmıyorbirini yatağına yatırmak istesem öteki yanimizda yatmak istiyor,çoğunlukla da 4 kişi yatıyoruz yatakta halimızı dusun ben bacağının arasına da yastık alıyorum zaten belimde problem var o şekilde iyi geliyor sanki.yorgan fikri de güzel gibi görünüyor ama battal boy yatakta yer yok neyse az kaldı sizler de göreceksiniz taze anneler
ooo üçüncü,,, aman ne güzel,,, walla ben eşim rahatsız olmasın diye bebeğin odasında yatacağım,,, belki büyüyünce alırız aramıza pazar sabahları,,,,, aman ne keyifli olur,,,,
eşimin işi çok yorucu bir iş,, geceleri uykusuz kalırsa iş yerinde ki çalışmasını etkiler,, bebeğin uyku düzeni oluşmaya başlayınca,umarım bu ilk üç ay olur, ben bebeği tek başına yatırmayı planlıyorum ( planlıyorum tabşkşde) ,,,Bir yandan da erkekleri boyle olaylardan uzak tutarak sorumluluk almalarını engelliyoruz diye düşünüyorum.hem bebek olunca çok şey değişiyor araya soğukluk girmesin ayrı odada yatinca? Tabii karar senin canım eşini en iyi sen tanırsın ama bi düşün istersen Dediklerimi..
Evet canım benim 3. Bebisim gerçi benin 2 numara da pek büyük sayılmaz o da bebek teyzesi 20 aylık artik beraber buyucekler kardeşiylebi de abimiz var tabii yandı o kızların arasında kaldı oğlum da 5,5 yasında hepsi küçük olunca zor oluyor ama iste bir daha buyutmeyle ugrasmayacagim isime gücüme kendime farklı alanlara yogunlasabilecegim yasitlarim daha çocuk büyütürken
Aman canım orda kalacak değil ya gelicek tabii Sıkma Canını tadını çıkar :))Kızlar nasılsınız... Bnm dogum seneye olcak heralde.. Bugunku gündür beklıyorum sıkıldım..
Artık zamana bıraktım..
ay küçüklermiş seninkiler işin biraz zor olacak allah kolaylık vesin bnimde 3. ama benimkiler büyük sayılır ablamız 6,5 abimiz 11 yaşındaBir yandan da erkekleri boyle olaylardan uzak tutarak sorumluluk almalarını engelliyoruz diye düşünüyorum.hem bebek olunca çok şey değişiyor araya soğukluk girmesin ayrı odada yatinca? Tabii karar senin canım eşini en iyi sen tanırsın ama bi düşün istersen Dediklerimi..
Evet canım benim 3. Bebisim gerçi benin 2 numara da pek büyük sayılmaz o da bebek teyzesi 20 aylık artik beraber buyucekler kardeşiylebi de abimiz var tabii yandı o kızların arasında kaldı oğlum da 5,5 yasında hepsi küçük olunca zor oluyor ama iste bir daha buyutmeyle ugrasmayacagim isime gücüme kendime farklı alanlara yogunlasabilecegim yasitlarim daha çocuk büyütürken
allah yardımcın olsun canımkızlar herkese hayırlı akşamlar pazartesi günü sabah 7.30 sezaryanla alcak doktorum sancım başladı artık iyice ağrılarım çoğaldı sağ sağlim inş kucagıma alırım cok heycanlandım bi an hemen fotoğrafcıyı ayarladık ordan kuafore gittim kılım filan yoktu ama genede üstünden gectik korktum herhalde bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi yalan ....
Tabiki yapiliyor canimSelam herkese..devlet hastanelerinde çatı muayenesi yapıyorrlar mı
Slm kızlar ne zamandır giremedm foruma.35+0da nst de sancım çıkmıştı.serumla geçmişti.o zaman hiç bişeyim hazır değildi.kaç gündür harı harıl hazırlık yapıyoruz.bugünde kontrole gittik 37+2 deyiz.doktor vajinal muayene istedi.ebe 1 cm açıklığın var dediben şok tabi nst de de sancım çıktı.ama çatı kemiklerim darmış ebe normal doğuramazsın dedi.ama 35.haftada yapılan vajinal muayenede normal yazıyodu dedim ebeye kadın doğurursun ama vebeğin onzu takılır parçalanırsın dedi Allah korusun yüreğim ağzıma geldi.doktora benimle özellikle geldi kadın çatısı dar demek için.doktor senin doğumun başlamış dedi salıya gün verdi ama ben yarın arayıp herhangi bi sıkıntım olmazsa cumaya kalabilir mi diyecem oğluşum 2 gün için 2014 lü olmasın
Kızlar nasılsınız... Bnm dogum seneye olcak heralde.. Bugunku gündür beklıyorum sıkıldım..
Artık zamana bıraktım..
Girer canim. Nst sadece sanciyi degil bebegin hareketlerini ve kalp atislarini da olcuyor cunku. Mesela ritmi cok yavaslayabilir bebegin ya da cok artabilir vs. Mudahale edilmesi gerekebilir.
Ayyy canim yaaa benim bile icimin yaglari eridi resmen. Cok sevindim. Sen de kocisinle baris azicik da op kokla falan :)
Canim ne kadar bu kutunun fiyati? Bi de site adresi nedir acaba?
Canim sirkeli suda beklet bence de. Sonra da bebek camasirlari icin aldigin deterjanla da kopurterek yikayabilirsin. Bazi insanlar dusunemiyo iste canim ne yaparsin.
Ayyy Allah kolaylik versin canim. Gitsen ayri dert. Gitmesen ayri dert :)
Ntv acin kizlar normal ve sezaryen dogum konusuluo