2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

minione cim bizde bizzat gidip alıcaz
netten bakmıştım sen söyleyince çok hoşuma gitti
bunlardan alıcam ben fiyatıda makul 360gr yani 48 adet 37tl idi yanlış hatırlamıyorsam
iki katlı ikramlığımıda aldım ucuzluktan 10tl ye[/QUOTE]
bende bundan almaya karar verdim,tek tek her çikolatada hem isim yazacak hemde kutusunda
biz varya ne yemeğe ne ikram etmeyede kıyamıycaz hepsi bizim olcakkk

Oh sevindim eşin en güzelini söylemiş babasına karışmaz artık

evet kendi kendime diyorum ki hamile hamile benim sitemimi aldı
acaba aldığı abdest kabul oldu mu
tövbe est....

@praline evet sanırım öyle yapıcam..

:))))))))))))))))))))))))))))
ay çok güldüm ne olur kızma bana,sinirlerimiz bozulmuş artıkk
bence en iyisi kv ne yıkat ben olsam öyle yapardım

hadi gönüznüz aydın olsun,hayırlı doğumun olsun inşallah

hele o pasaklının eline hiç vermem
kir 1di 2olur valla oda el sürerse

aklımdayken şeyi sorayım sana şu hastane fiyatlarını hiç bilmiyorum sadece dr un doğuma girerse extrdan 500 lira alıyormuş ya,mesala sen çalışma saatınde olucaksın sezeryan atıyorum misal sezeryan 1000 se + 500 dr içinmi verilecek yoksa o durum gece sancın geldi normal doğum yapıcan dr gece gelirsemi alıyor,bu konuda bir bilgin varmı tatlım ?

ah minione cim o kadar pasaklı ki görmelisin
bütün bulaşıkları tezgahın içine gömer o kirli bulaşık suyunun içinde o bulaşıklar sabahtan akşama kadar bekler
bulaşıklarını içinde yıkadığı o plastik legeni görsen kusarsın etrafı küf dolu
ikide birde agzının içinde yara çıkar doktora gitti bi sebep bulamamış doktorlar
halbuki ben biliyorum sebebini pislikten çıkıyor o yaralar agzının içinde
ne zaman evlerine gitsek bişeler yesek 2 gün sonra aynı yaralar benim agzımda cıkıyor
kocam başlarda inanmıyordu ama her defasında onlardan döndükten sonra olunca oda inandı artık
onlara gidince elimi kolumu nereye koyacagımı bilemiyorum çünkü heryerden tiksiniyorum
daha ne anlatıym ben

eltim mesai saati içinde sezeryan oldu 1000tl aldılar
ama gece cagrılırsa ekstradan 500 tl alınıyormu bilmiyorum
500tl dende emin değilim 300 tl olabilir belki

İyi akşamlar kızlar

Kan ve idrar tahlilleri şükür temiz çıktı. Doktor ben şekerden şüphelenmiştim dedi bende ama dün beni çok korkuttunuz dedim.

Su bu çoğalırda, azalırda sen niye bu kadar takıldın buna dedi yaaaa :) bense dün inanılmaz aklıma takmıştım. Hatta bebeğin hareketlerini takip edecicem diye öldüm.

Aslında çok kızgınım ama neyse ki herşey yolunda affettim onu...

Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Çok geçmiş olsun canım doktorlar bazen içlerinden düşünseler çok iyi olucak bizimde onlar gibi olmamızı istiyolar ana olnuyo işte neyseki iyimişsiniz maşallah:)

Çok geçmiş olsun canım doktorlar bazen içlerinden düşünseler çok iyi olucak bizimde onlar gibi olmamızı istiyolar ana olnuyo işte neyseki iyimişsiniz maşallah:)

Çok haklısın canım. aaaa suyun fazla napıcaz falan dedi. Beni iyiyce korkuttu. sonrada niye aklına taktın amma evhamlısın diyor.

Kalmış şurda doğuma 12 gün kim olsa telaşlanır. Zaten ilk bebeğim. Bide internette neler yazıyor.onları okudum desem kızacaktı artık onu demedim.

hayırlısıyla doğur inş canm

Dr değil ebe yapiyor cari muanesini canim

Canim anlama şöyle taktik
Bebekmodaya gelince 1 cay kaşigi zemzem verdik. Ve ablam gelene kadar hurmanin ucunu isirip bebeğin agzina verdik. Emdi minigim :)

ayy o daha iyi o zaman

Kızlar bebişimin kapı süsü geldiEki Görüntüle 1350615

iyi günlerde kullan canım çok cici

çok sevindim canım gözün aydın

Slm kızlar ne zamandır giremedm foruma.35+0da nst de sancım çıkmıştı.serumla geçmişti.o zaman hiç bişeyim hazır değildi.kaç gündür harı harıl hazırlık yapıyoruz.bugünde kontrole gittik 37+2 deyiz.doktor vajinal muayene istedi.ebe 1 cm açıklığın var dediben şok tabi nst de de sancım çıktı.ama çatı kemiklerim darmışebe normal doğuramazsın dedi.ama 35.haftada yapılan vajinal muayenede normal yazıyodu dedim ebeye kadın doğurursun ama vebeğin onzu takılır parçalanırsın dediAllah korusun yüreğim ağzıma geldi.doktora benimle özellikle geldi kadın çatısı dar demek için.doktor senin doğumun başlamış dedisalıya gün verdi ama ben yarın arayıp herhangi bi sıkıntım olmazsa cumaya kalabilir mi diyecem oğluşum 2 gün için 2014 lü olmasın

İnşallah söylediğini kabul eder. Bu sene erken doğum çokmuş onun için bende korkuyorum. Dün doktor randevum iyi geçti ama yinede o bir anlık bişey diye düşünüyorum.

canım salı günü bebeğin 38+ kaç oluyor. şu anda kaç kilo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…