- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 34
amin canm çoook tşler
tekrar resimlerine baktımta tatlım tek tek her çikolataya resmen matbaada etiket basılıp elde çikolatalar itinayla kaplanmış kavanoza keza isim yine yapıştırılmış,çok gzl hazırlamışlar,ben bu kasede değilde madlen kutuda olandan sipariş vermeyi planlıyorum cnm,verdiğin günün ertesi günümü geldi ?
salı gecesi vermiştim dün paketleyip yolladılar bugünde elimde canım içine hangisi siniyorsa onu al drajeler tap taze çikolatanın da tadı güzel birde yanında tatlı göndermişler
aslında sevmiştim beyaz olsa daha çok severdim ama bu markanın beyazı yok hem 6 ay kullanıcam ne olacak değil mi:)
oyyy bende isterim bende ırmağın çikolatasından çok güzel canım:)
tamam bende öyle yapayım zem zemide ayrı vereyim inşaallah
üzmüycem artık tamam :)
canım yok ya var öyle doğum çok var hem de bir kadın anlatmıştı az kalmış asansörden inerken doğuruyormuş bebeğin başını eliyle tutarak inmiş düşün
canım sakin ol şimdi, sakın çamaşır suyu yapma, sireken vardır mutlaka sirke heö doğal hem de çok güzel bir dezefektan doldur suyu içinede sirkeyi beklet mis gibi olur sakın atma bir şey olmaz güven bana
aynen sürüyorum pek keyifliyim
canım hesapla alakalı olabilir pc de sorun olabilir
canım yalancı sancılar onlar, bende her gece var mesela
hayır çamaşır suyu bebekle ilgili hiç bir şeye kullanmayın bundan sonra sirke dostunuz olsun sirkeyle yap canım
çok tşler canım ne demek hepsi senin olsun :)
bizde de zemzem yok annemde olur ama oda doğumdan sonra gelicek işe yaramaz
kv min işi olmaz öyle şeylerle
Son düzenleme: