2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
amin canm çoook tşler
tekrar resimlerine baktımta tatlım tek tek her çikolataya resmen matbaada etiket basılıp elde çikolatalar itinayla kaplanmış kavanoza keza isim yine yapıştırılmış,çok gzl hazırlamışlar,ben bu kasede değilde madlen kutuda olandan sipariş vermeyi planlıyorum cnm,verdiğin günün ertesi günümü geldi ?

salı gecesi vermiştim dün paketleyip yolladılar bugünde elimde canım içine hangisi siniyorsa onu al drajeler tap taze çikolatanın da tadı güzel birde yanında tatlı göndermişler

aslında sevmiştim beyaz olsa daha çok severdim ama bu markanın beyazı yok hem 6 ay kullanıcam ne olacak değil mi:)

oyyy bende isterim bende ırmağın çikolatasından çok güzel canım:)

tamam bende öyle yapayım zem zemide ayrı vereyim inşaallah

üzmüycem artık tamam :)

canım yok ya var öyle doğum çok var hem de bir kadın anlatmıştı az kalmış asansörden inerken doğuruyormuş bebeğin başını eliyle tutarak inmiş düşün:rolleyes:

canım sakin ol şimdi, sakın çamaşır suyu yapma, sireken vardır mutlaka sirke heö doğal hem de çok güzel bir dezefektan doldur suyu içinede sirkeyi beklet mis gibi olur sakın atma bir şey olmaz güven bana

aynen sürüyorum pek keyifliyim:KK70:

canım hesapla alakalı olabilir pc de sorun olabilir

canım yalancı sancılar onlar, bende her gece var mesela

hayır çamaşır suyu bebekle ilgili hiç bir şeye kullanmayın bundan sonra sirke dostunuz olsun sirkeyle yap canım

çok tşler canım ne demek hepsi senin olsun :)
bizde de zemzem yok annemde olur ama oda doğumdan sonra gelicek işe yaramaz
kv min işi olmaz öyle şeylerle

Son düzenleme:
Günümüz vs hepsi aynıymış. Şimdi farkettim en son hangi gün doktora gittin. bebeğim kilosu vs nasıl gidiyor.

Ben 11,30 da kalktım bugün gece 4-5 gibi uyuyunca sabah kalkamadım. Kahvaltıyı yaptım. Bir saat sonra çıkardım hepsini sinir oldum inşallah bişeyler almıştır kızım.

Ben Çarşamba günü dokrota gideceğim bakalım ne diyecek doktor???:KK37::KK37:
CANIM EN SON 2680 Dİ. PAZARTESİ GİDECEĞİM TEKRAR YAZARIM. EN SON 35. HAFTADA İDİ BU.

Zaten bu gune raporumu almayi planlamistim canim. Saglik ocagindaki doktor farkli nedenden rapor vermeye sicak bakmadi. Bende iki gun kayipla bu gunden aldim calisamaz raporumu. Ugrasmaya bile halim yoktu artik. İyice zorlaniyoruz malum :KK66:
Evde olmak karnima bakarak vakit gecirmek bebegimi hissetmek hayali ile aldim raporu gitti:KK66:
ÇOK İYİ YAPMIŞSIN ..BAN DA ÇOK İYİ GELDİ . SEN DE FARKI HİSSEDECEKSİN :)

ayy canım bizde geçen gece dedik tv izlerken yatalım kanepede uyuruz burda yattık ama nasıl bir yatış sabahı zor ettim daha da yeltenmedim kanepede yatmaya
eskiden de yatardık kanepede ama hiç bişi olmazdı artık her yer batıyor bize :KK43: bu halimizle yatağımıza zor alıştık kanepeye nasıl yatalım dimi ama :KK43:
walla ben kendi yatağımı bile rahatsız buluyorum, ki yeni ve ortapedik bir yatak,, yatağımn üstüne elyaf yorgan serdim üstünede kalın alez geçirdim,öyle yumuşak yumuşak yatıyorum,,, bunu yapalı 1 ay kadar falan oluyor,, kanepelerde falan uzanmıyorum bile, direk yatağıma gidip orada uzanıyorum,, aylar varkş yatağım toplu durmuyor,,,

walla ben kendi yatağımı bile rahatsız buluyorum, ki yeni ve ortapedik bir yatak,, yatağımn üstüne elyaf yorgan serdim üstünede kalın alez geçirdim,öyle yumuşak yumuşak yatıyorum,,, bunu yapalı 1 ay kadar falan oluyor,, kanepelerde falan uzanmıyorum bile, direk yatağıma gidip orada uzanıyorum,, aylar varkş yatağım toplu durmuyor,,,

bizde aynı canım yatakodasında içip kalkıyoruz çayı bile yataodasında içiyoruz:KK70:

Ya kizlar dün geceden beri gecmeyen karnimda bi agri var. Karnimin alt tarafinda sanki günüm gelmis adet olmusum gibi agriyo bazen hafif bazen cok ama sabaha kadar sürdü suan bile devam ediyo hafif napsam doktora gitsemmi acaba yalanci sanci dedikleri bu mu yoksa baska bisimi :KK17:
kaç haftalıksın bilmiyorum, eğer bebek gelişimini tamamladı dedi ise doktor , sancılarını bir kağıda yaz ne kadar sürede geldiğini ve ne kadar sürdüğünü eğer sancıların düzenli ise o zaman doğum sancısı demektir ve doktorunu ara derim,,, o seni ne zaman hastaneye geleceğin konusunda yönlendirir,,,

babyforwe babyforwe güle güle kullan canım güzel görünüyor...

kızlar gülsem mi ağlasam mı bilemedim
hani diyordum gecen kv ile kp geldiler bize kaldılar diye
misafir banyosunun duş kabinine bebegim için aldığım küvet kova ve maşrapayı koymuştum
kp abdest almış duş kabininde ama nasıl aldı göremediğim için bilmiyorum
onlar gittikten sonra bi baktım küvet kova maşrapa hepsi ıslanmış:KK62::KK62::KK62:
acaba onların içine mi abdest aldı bu adam diye düşünüyorum kara kara o günden beri
tiksindiğimden de bir türlü girip onları yıkamak gelmedi içimden
çamaşır suyuyla köpüklü köpüklü ıslatıp bi yarım saat bekletiym sonra ova ova yıkıym diyorum
ama bu çamaşır suyu biliyorsunuz ne kadar durulansada bi miktar yine kalıyo kullanılan yüzeyde
ee bebek doğunca o çamaşır suyu bebegimin tenine temas etsin istemiyorum
çamaşır suyu kullanmadan yıkıym diyorum mikrobu kırılmaz öylede ve ben hayatta bebegime o şekilde kullanmak istemem küvet takımını

o takımı komplece atıp yeni bi küvet takımı almak bile geçiyor aklımdan
ne yapacagım bilemedimmmm:110::110::110:
sirkeli ve limonlu suda beklet tatlım,,, sirke ve limon da mikropları öldürüryor,,,
walla böyle hamilelerin hayatını zorlaştırıyorlar aslında nasıl bir günah ama hiç farkında değiller,,,

Canım güzelce sıcak sabunlu suyla eşine yıkattır sen de başında bekle ama sakın çamaşır suyuyla yıkama. Atmak da müsriflik olur. İçini ferah tut o kadar ne mikrobu olacak.

aslında sevmiştim beyaz olsa daha çok severdim ama bu markanın beyazı yok hem 6 ay kullanıcam ne olacak değil mi:)

oyyy bende isterim bende ırmağın çikolatasından çok güzel canım:)

tamam bende öyle yapayım zem zemide ayrı vereyim inşaallah

üzmüycem artık tamam :)

canım yok ya var öyle doğum çok var hem de bir kadın anlatmıştı az kalmış asansörden inerken doğuruyormuş bebeğin başını eliyle tutarak inmiş düşün:rolleyes:

canım sakin ol şimdi, sakın çamaşır suyu yapma, sireken vardır mutlaka sirke heö doğal hem de çok güzel bir dezefektan doldur suyu içinede sirkeyi beklet mis gibi olur sakın atma bir şey olmaz güven bana

aynen sürüyorum pek keyifliyim:KK70:

canım hesapla alakalı olabilir pc de sorun olabilir

canım yalancı sancılar onlar, bende her gece var mesela

hayır çamaşır suyu bebekle ilgili hiç bir şeye kullanmayın bundan sonra sirke dostunuz olsun sirkeyle yap canım
napıym bakıcam artık bi çaresine
evde sirkede var çamaşır suyuda var
sıfır açılmış bi bulaşık süngerinin yeşil sert kısmıyla ova ova köpüklü sirkeli yıkarım artık napıym
sonra kaynar suyla durularım...
gönlümden gecen direk atmak aslında!

ilahi LadyLeyla LadyLeyla he valla kocama diyim o yıkasın babasının kirlettiği küveti
sonrada hazır elini vurmuşken diyim de beni de bi yıkasın cilalasın:confused:

sirkeli ve limonlu suda beklet tatlım,,, sirke ve limon da mikropları öldürüryor,,,
walla böyle hamilelerin hayatını zorlaştırıyorlar aslında nasıl bir günah ama hiç farkında değiller,,,
evet kendi kendime diyorum ki hamile hamile benim sitemimi aldı
acaba aldığı abdest kabul oldu mu
tövbe est....

praline praline evet sanırım öyle yapıcam..

Tumden delirtcek bunlar beni bigün
o kadar sinirleniyorum ki
be adam cikar onlari oyle alsana abdestini icine abdest almak yikanmak ne demek ya
dagdan inme insan yapmaz bunu
ofkeden kuduruyorum yaaa...
sadece kuvet degil arkadaslar evet kuvetin filesi var ama kova masrapa hepsi islakti
Canim hic bisey olmaz, o kadar titiz davranirsak bebislerimiz daha cabuk hasta olurlar, bagisikliklari zayif olur, bence kaynar sudan daha guzel dezenfektan yok butuk miktoplari oldurur, hemde dogal, camasir suyu filan kimyasal madde hic degdirme bebisin kuvetine, olce sabunla yada dogal sirkeyle sil sonra kaynar suyla calkala tamamdir eskisinden temiz olur :))

amin canm çoook tşler
tekrar resimlerine baktımta tatlım tek tek her çikolataya resmen matbaada etiket basılıp elde çikolatalar itinayla kaplanmış kavanoza keza isim yine yapıştırılmış,çok gzl hazırlamışlar,ben bu kasede değilde madlen kutuda olandan sipariş vermeyi planlıyorum cnm,verdiğin günün ertesi günümü geldi ?[/QUOTE]

minione minione cim bizde bizzat gidip alıcaz
netten bakmıştım sen söyleyince çok hoşuma gitti
bunlardan alıcam ben fiyatıda makul 360gr yani 48 adet 37tl idi yanlış hatırlamıyorsam
iki katlı ikramlığımıda aldım ucuzluktan 10tl ye

Eklentiler

• bebek-cikolatasi_(8).jpg
    bebek-cikolatasi_(8).jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 63
  • hacıserif.jpg
    hacıserif.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 91
  • bebek-cikolatasi_(5)138755941552b479f742547 (1).jpg
    bebek-cikolatasi_(5)138755941552b479f742547 (1).jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Kızlar bebişler olduktan sonra çamaşır suyunu çok kullanmayın artık, ben yerleri sirkeli suyla siliyorum tozuda öyle alıyorum, lavaboları karbonatla ovun tabi yer kısmına bende çamaşır suyu döküyorum wc nin aslında hiç kullanmamak lazım, bebişinizin biberonunu emziğini bile rahatlıkla sirkeyle steril edebilirsiniz, bulaşık makinasınında parlatıcı kısmına da hep sirke koyarım ben
Aynen canim camasir suyu faydadan cok zarar, hele tabak bardak vs camasir suyuyla temizleyenlere hayret ediyorum, ben gebeligimden beri hic kullanmadim, oncedende sadece wc lavaboda kullanirdim, sirkee en iyisi, bide kaynar su.

kızlar herkese hayırlı akşamlar pazartesi günü sabah 7.30 sezaryanla alcak doktorum sancım başladı artık iyice ağrılarım çoğaldı sağ sağlim inş kucagıma alırım cok heycanlandım bi an hemen fotoğrafcıyı ayarladık ordan kuafore gittim kılım filan yoktu ama genede üstünden gectik korktum herhalde bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi yalan ....

kızlar herkese hayırlı akşamlar pazartesi günü sabah 7.30 sezaryanla alcak doktorum sancım başladı artık iyice ağrılarım çoğaldı sağ sağlim inş kucagıma alırım cok heycanlandım bi an hemen fotoğrafcıyı ayarladık ordan kuafore gittim kılım filan yoktu ama genede üstünden gectik korktum herhalde bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi yalan ....
Saglikla gelsin bebegin insallah.. Sezeryaninbu yonu guzel ya suslen puslen doguma git :) ben diyorum sancim basladiginda fena durumdaysam bi jilet vurup giderim, artik o halde yapabilir miyim bilmiyorum ama, insallah temiz anima denk gelir :)

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım...

Ben de rahat edemiyorum bi de benin bebeğim ters duruyor onun da verdiği rahatsızlık var.yorgan fikri iyiymis ben de 3-4 yastıkla rahat etmeye calisiyorum

Canım takip edemedim ama sancin varsa neden direkt sezeryana almiyor doktorun? Yada neden normal dogumu bekleniyor?

Ben de rahat edemiyorum bi de benin bebeğim ters duruyor onun da verdiği rahatsızlık var.yorgan fikri iyiymis ben de 3-4 yastıkla rahat etmeye calisiyorum

Canım takip edemedim ama sancin varsa neden direkt sezeryana almiyor doktorun? Yada neden normal dogumu bekleniyor?
birde ben başka bir ince elyaf yorganı nevresim geçirmeden enine rulo yapıyorum,(nevresim koyarsan çok kalabalık oluyor) uzun hamile yastığı gibi oluyor onu bacaklarımın arasına koyupp sarılıp öyle yatıyorum iki haftada birde makinaya atıyorum,,yastıkdan daha rahat,,, sabah yıka akşama kuruyor zaten,,,

kızlar benim dr çatı muanesinden hiiç bahsetmedi:KK73::KK73::KK73::KK73:telefonunu verdi bir sorun olursa ara hemen dedi
yoksa bir hafta sonra gel dedi:KK71:
inş böyle gider muaneyide doğum zamnı yapar :KK71:
ben hiiiiç istemiyorum çatı muanesi dr erkek çok rahatsız olurum ben:KK61:
ama doğum anı yapacak bişi yok:KK33: ona hazırım:cool:

maşallah arkadaşının bebeğine canım. benim kızım okadar iri değil. 34 haftalıkken gitmiştik kontrole 2550 demişti. şimdide olsa olsa 2800 falandır.
Dr değil ebe yapiyor cari muanesini canim

Kızlar bende zem zem de hurmada var hamdolsun, şimdi nasıl sürülüyor hurma zemzemle ezin diyorlarda nasıl olacak o bilen varsa yazsa, ilk oğlumda yapamadım şimdi yapmak istiyorum
Canim anlama şöyle taktik
Bebekmodaya gelince 1 cay kaşigi zemzem verdik. Ve ablam gelene kadar hurmanin ucunu isirip bebeğin agzina verdik. Emdi minigim :)

Canim
Filede bebek üşüyormuş bebek hemşiresi almayın dedi ben almayacağım. Aklıma gelmişken söyliim dedim:)
Ben baby jem marka köpüklü filesini aldim.eltimden yine tavsiye üzerine duymustum.yumusacik ve bebek su içinde kaliyor yani üsütmüyor.banyo yatagi gibi düsün.bi ona bak derim belji fikrin degisir.

X