- 24 Ekim 2012
- 791
- 938
Ay canım boşver güzelce yıka sıcak suyla kullan bir şey olmaz nolcakbabyforwe güle güle kullan canım güzel görünüyor...
kızlar gülsem mi ağlasam mı bilemedim
hani diyordum gecen kv ile kp geldiler bize kaldılar diye
misafir banyosunun duş kabinine bebegim için aldığım küvet kova ve maşrapayı koymuştum
kp abdest almış duş kabininde ama nasıl aldı göremediğim için bilmiyorum
onlar gittikten sonra bi baktım küvet kova maşrapa hepsi ıslanmış
acaba onların içine mi abdest aldı bu adam diye düşünüyorum kara kara o günden beri
tiksindiğimden de bir türlü girip onları yıkamak gelmedi içimden
çamaşır suyuyla köpüklü köpüklü ıslatıp bi yarım saat bekletiym sonra ova ova yıkıym diyorum
ama bu çamaşır suyu biliyorsunuz ne kadar durulansada bi miktar yine kalıyo kullanılan yüzeyde
ee bebek doğunca o çamaşır suyu bebegimin tenine temas etsin istemiyorum
çamaşır suyu kullanmadan yıkıym diyorum mikrobu kırılmaz öylede ve ben hayatta bebegime o şekilde kullanmak istemem küvet takımını
o takımı komplece atıp yeni bi küvet takımı almak bile geçiyor aklımdan
ne yapacagım bilemedimmmm
Aynen canim makat gelis. Basi yukarda.makat geliş mi senin bebeğin? makat gelişindede normal dogum yapılabiliyor diye biliyorum ben, hatta bununla ilgili dogum hikayeleri okumuştum, tabi daha zor oluyor sanırım..
Amin canım. Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah.aynen ya kuru pasta iyidir:)
amin canım inşaallah
hadi bakalım canım geliyor artık kuzun Allah kolaylık versin
ayy ayzık olmuş canım bilerek yapmamıştır üzüldüm
ha ha canım ya o da torun bekliyor işte torunumuz olmadan anlayamayacağız sanırım onları:)
canım ya sağlık ocaklarını bende hiç sevmiyorum son kontrole gitmedim bile hiç gerek yok onlara ne benim kilomdan bebeğim doğunca aşısı için gidicem tamam, tansiyona gelince iyice dinlenmeden ölçmemeleri lazım bana d aoldu bir kere hızlı yürümüştüm yüksek çıkmıştı, şükür idrarında temiz çıkmış
canım kolostrom bebek doğuncada gelecek merak etme bu hazırlık
canım güzel şeyler düşünmüşsün inşaallah gönlünce uygularsın
ayy çok sevindim inan, kimsenin evinde huzursuzluk olmasın
sağol canım amin
canım sebep belli oldu:)
gözünaydın canım inşaallah solunumuda düzelir
oyy çok duygulandım ben ya maşaallah eşinede sana da Allah muhabbetinizi bozmasın hep daha iyi yapsın canım, ne güzel gönlünü almış kıyılır mı hiç öyle kocaya
sağol canım bizimkiler ikinci el hep yeni moda değilseninkileri merakla bekliyorum inan, eminim çok güzel olur odasıda zaten mobilyasına bayılmıştım
kesinlikle canım kıymet bilinmiyor, bende öyle diyicem mevlüte gelin diye
canım süper liste gerçekten işe yarıyor bu
maşaallah canım
maşaallah annesi kilosu güzel doğmuş solunum sıkıntısıda çabuk geçer inşaallah
müsli diye diye müsliye aşerdirdin banabugün aldırayım ayy nasıl canım istedi şimdi
maşaallah bebeğine canım, şekerden şüpheleniliyor su fazla olunca
canım yalnız değilsin aynıyım bende hem de ikinci yani sanki ilk
geçmiş olsun canım parol içsene yoksa gerçekten geçmiyor
canım maşaallah kilosuda haftasıda iyi artık gelsede erken olmaz sağlıklı olsun da
canım yaptırma artık şu tahlili kaç oldu bir sürü kanın gidiyor böyle yazık sana
sağol canım çok takıyorum çokk bende rahat umursamaz olmak istiyorum artık
ohh misss güle güle otur
canım annene hak veriyorum çünküüü:) ilk oğlumda sola yattım hep ben ama kilosu azdı, şimdi hep sağa yatıyorum çünkü sola yatınca çarpıntım oluyor, birde benim hep tuhafıma gitmiştir Peygamber efendimiz hep sağa yatın dediği halde bu dr lar niye sola yatın der hamileyken mantıklı gelmiyor, bebeği besleyen damar sadece solda değil ki sağ da da var
ay kıyamam canım inşaallah daha uzun ayrılıklarınız olmasın
eee face bu canım oldum olası ben gıcığım ne yalan söylüyüm:)
ayyyy bende kendi kendime surat asmadığımı anlasam bir
canım belkide doğurdun şimdi
ayy üzüldüm ama ben kv ye, niye bu ön yargı ya kv ye karşı ya da geline vs. karşı ad çıkmış bir kere çok ayıp etmiş o arkadaşın
ayy çok güldüm yaben çok okurum bdv yi
kızzz kv denle uğraşma bu kadarkadın kötü değil diye hatırlıyorum yani sne iyi diyordun hormonlardan böyle düşünüyorsun bence sen ne dersen o olur zaten o evde o kendi kendine konuştuğuyla kalır
aaa okuyor bence kesin
canım ya bende aynıyım bizde robot değiliz ki insanız kadınız bütün gün bütün yük omzumuzda
hatanı anlaman çok güzel özür dilemek erdemdir
ayy çok güldüm ya
Doktor bana ağrılar başlayınca çatı kontrolü yapacağını söyledi. O zaman olabiliyormış
babyforwe güle güle kullan canım güzel görünüyor...
misafir banyosunun duş kabinine bebegim için aldığım küvet kova ve maşrapayı koymuştum
acaba onların içine mi abdest aldı bu adam diye düşünüyorum kara kara o günden beri
çamaşır suyuyla köpüklü köpüklü ıslatıp bi yarım saat bekletiym sonra ova ova yıkıym diyorum
ama bu çamaşır suyu biliyorsunuz ne kadar durulansada bi miktar yine kalıyo kullanılan yüzeyde
çamaşır suyu kullanmadan yıkıym diyorum mikrobu kırılmaz öylede ve ben hayatta bebegime o şekilde kullanmak istemem küvet takımını
kızlar sanırım bu sancı ve-veya kasılmalar kişiden kişiye oluş şekli ve süresi farklılık gösteriyor benim de arada poposunu filan dayıyor ama acı hissetmiyorum geçenlerde de gece bi sancıyla uyandım böyle sol kasğımdan bacağıma vuruyor filan o baya uzunca bi süre sürdü ve sonra bitti acaba yalancı sancı mı filan diye düşündüm sonra dedim ki amaaaaaaaaaaannnnn bu sanırım idrar yolu enf. sonra idrar tahlili verdim değilmiş bi de bana arada makattan bi sancı giriyor yerşmden hopluyorum resmen
canım ben olsam o küvet takımını birine verir gider yenisini alırdımbabyforwe güle güle kullan canım güzel görünüyor...
aynen öyle benim adet sancım da öyle olurdu yürüyemezdim 8-9 ayda bir olurdu ama olurdu şimdi de aynısı oluyor ama çok nadir hani 5 günde 1 şeklinde o an nefesim kesiliyor ölüyodum gördünüz mü filan diyorum p.tesi ben de soruyum doktorumaağrıların başlaması doğumun başlaması demek sayılır o zamn çook iyi
çok tş ederim canım :)
ayy bişi olmaz kızz kadıncağız abdest almış sadeceyıka temizce şampuanla falan yeter bence
bu makattan sancı işi bana da oluyor nefesim kesiliyor o an dr asöyledim utana çekile normal dedi
canım ortadan ikiye bölüp bebeğin ağzına sür dedi benim arkadaşlarım kendim yapacağım ben
çok tş ederim canım ikisinin de çikolataları falan aynıdır bence sadce görseli farklıdır
içine hangisi siniyorsa onu al derim ben bunu beğendim canm hem içi fazlaydı diğerlerine göre sanırım ondan seçtim
çok güzl gözüküyor cnm güzl günlerde kullanın inşallah
ayyy yapma saçmalama allah aşkınaa
bende sıfır aldım ama çamaşır suyuyla çok koymadan az bir kaç damla silip öyle durulucam bol bol durula bence,gir küvete hem kendin sonrada yıkanırsın,daha doğurmadan yaptıkları batıyor,doğurup birde evde dolaşmaları na sanırım hepten tahammül edemiycez,zaten file almadınmı bebeğine,küvete teni değimicekki
o fileyi makınaya atıp yıka işte yeter tatlım yaa
Ay canım boşver güzelce yıka sıcak suyla kullan bir şey olmaz nolcak
ağrıların başlaması doğumun başlaması demek sayılır o zamn çook iyi
ayy bişi olmaz kızz kadıncağız abdest almış sadeceyıka temizce şampuanla falan yeter bence
bu makattan sancı işi bana da oluyor nefesim kesiliyor o an dr asöyledim utana çekile normal dedi
Tumden delirtcek bunlar beni bigüncanım ben olsam o küvet takımını birine verir gider yenisini alırdım
Seninle çok benziyoruz. Ben de 45,5 falanla başladım şimdi 54 üm. Bebeğin kilosu önde gidiyor ve dönmedi. Günümüz de yakın. Benim karnım da seninki gibi bi deri bi bebek. Ptesi randevum bakalım benim Dr sezeryan falan diyecek mi?bende anlamadım ki canım niye böyle dedi. ki kendisi zaten sezaryanı sevmeyen bi adam. yani özellikle sezaryan olmak isteyenler var mesela hiç bi problem olmadığı halde. kesinlikle kabul etmiyor en güzeli normal diyor. ben de özellikle normal istiyodum ama işte haftaya cuma gününe kadar dönmezse sezaryan gününü kararlaştırırız dedi. haftaya 37 haftalık olacak bebeğim. birazdaha beklesek dedim. o da daha sonra dönsede doğum sıkıntıya girer bi işimize yaramaz dedi..
öyle işte kızlar belki döneceğine dair umudu yoktur. bende zayıf bi hamileyim 49 kiloyla hamile kaldım şuan 58 kiloyum .resmen bebek karnımda derinin hemen altında gibi duruyo başını ayaklarını sırtını falan dokunduğumuzda direk hissedebiliyoruz. böyle işte kızlar hakkımızda hayırlısı artık...
senin adınıda sevindim eflalim. sıkıntılı günler geçirdin kp yüzünden.
Canım güzelce sıcak sabunlu suyla eşine yıkattır sen de başında bekle ama sakın çamaşır suyuyla yıkama. Atmak da müsriflik olur. İçini ferah tut o kadar ne mikrobu olacak.babyforwe güle güle kullan canım güzel görünüyor...
aslında sevmiştim beyaz olsa daha çok severdim ama bu markanın beyazı yok hem 6 ay kullanıcam ne olacak değil mi:)Canim bence kotu degil, ama senin icine sinmediyse degistir, degisim yapmak icin illa kutu gerekemez ya..
oyyy bende isterim bende ırmağın çikolatasından çok güzel canım:)kızlar geldi çikolatamız hem ucuz hem özel hemde taptaze bayıldım valla bundan iyisi can sağlığı
Eki Görüntüle 1350038 Eki Görüntüle 1350039 Eki Görüntüle 1350040 Eki Görüntüle 1350041
canım ortadan ikiye bölüp bebeğin ağzına sür dedi benim arkadaşlarım kendim yapacağım ben
çok tş ederim canım ikisinin de çikolataları falan aynıdır bence sadce görseli farklıdır
içine hangisi siniyorsa onu al derim ben bunu beğendim canm hem içi fazlaydı diğerlerine göre sanırım ondan seçtim
çok güzl gözüküyor cnm güzl günlerde kullanın inşallah
üzmüycem artık tamam :)oh iyi olmuşşşbence senin kocan seni seviyor ve sana kıyamıyor üzme adamcagızı
canım yok ya var öyle doğum çok var hem de bir kadın anlatmıştı az kalmış asansörden inerken doğuruyormuş bebeğin başını eliyle tutarak inmiş düşünAllah kolaylık versin yaa, az kaldı inşallah, Ayetel kürsi, Nas Felak, ve ardından Araf suresi 54. ayeti oku canım, Peygamberimiz Hz. Fatıma nın dogumunda öyle yapmış.. Bebişinle konuş az kaldığını kavuşmak üzere oldugunuzu anlat, belki elini cabuk tutar :)) ve bizede dua et lütfen..
Kızlar ya bu filmler senelerce bizi kandırmış, kadın arabada hastaneye zor yetişir filan , gerçekte hiçte öyle değil
canım sakin ol şimdi, sakın çamaşır suyu yapma, sireken vardır mutlaka sirke heö doğal hem de çok güzel bir dezefektan doldur suyu içinede sirkeyi beklet mis gibi olur sakın atma bir şey olmaz güven banababyforwe güle güle kullan canım güzel görünüyor...
aynen sürüyorum pek keyifliyimAyni bende biseler oluyor ama anlamıyorum nedir bu diye,tas gibi oluyor kicini basini bi yerlere dayiyo tas kesiliyo karnim resmenama kasiklarima agrida beraberinde girmiyor sanirim kasilma bu oluyor.
Sizin bebisler zayifsa benim kizim ciliz demekki. Maşallah masallah . biz 34+3 te 1970 di yani.Sizinkiler normal yani
Ohh valla bizde rahatladik en azından senin kadar.simdi sefasini sur canim.catlasin kp de.
Anam yandik desene ben bol bol uyuyayim simdiden
canım hesapla alakalı olabilir pc de sorun olabilirKizlar ya benim hesabimdan sürekli niye cikis yapiyo ya sorun bi bendemi var.iki dakika alinti yapip cvplayana kadar elli sefer cikis yapti kendi kendine
canım yalancı sancılar onlar, bende her gece var meselakızlar sanırım bu sancı ve-veya kasılmalar kişiden kişiye oluş şekli ve süresi farklılık gösteriyor benim de arada poposunu filan dayıyor ama acı hissetmiyorum geçenlerde de gece bi sancıyla uyandım böyle sol kasğımdan bacağıma vuruyor filan o baya uzunca bi süre sürdü ve sonra bitti acaba yalancı sancı mı filan diye düşündüm sonra dedim ki amaaaaaaaaaaannnnn bu sanırım idrar yolu enf. sonra idrar tahlili verdim değilmiş bi de bana arada makattan bi sancı giriyor yerşmden hopluyorum resmen
ayyy yapma saçmalama allah aşkınaa
bende sıfır aldım ama çamaşır suyuyla çok koymadan az bir kaç damla silip öyle durulucam bol bol durula bence,gir küvete hem kendin sonrada yıkanırsın,daha doğurmadan yaptıkları batıyor,doğurup birde evde dolaşmaları na sanırım hepten tahammül edemiycez,zaten file almadınmı bebeğine,küvete teni değimicekki
Filede bebek üşüyormuş bebek hemşiresi almayın dedi ben almayacağım. Aklıma gelmişken söyliim dedim:)ayyy yapma saçmalama allah aşkınaa
Bana da oluyor bazen bebeğin hareketiyle normaldir diye Dr a sormadım bile:)ağrıların başlaması doğumun başlaması demek sayılır o zamn çook iyi
Filede bebek üşüyormuş bebek hemşiresi almayın dedi ben almayacağım. Aklıma gelmişken söyliim dedim:)
File yerine kuvetin icine destek koymak daha iyi oluyormus. Bebek suyun icinde kaldigi icin usumezmis
ben kullandım kızlar tek yıkadığım için hep filede yıkadım ama ben elektrikli sobayı açıyordum üşümesin diye zaten beş dk da yıkıyordum her gün yıkadığım için, yine kullanırım yani çünkü eşim panik yapıp su yutturuyor kv yeni doğanı asla yıkayamaz annemde dk başı gelecek mesafede değil mecburen file candır :) tek yıkayanlara yani :)
yok canım haklıyım diyemem sizin dediğiniz çok doğruda ben mecburiyetten kullanıyorum yoksa suyun içinde daha huzurlu oluyor bebekler, eşlerinizle yıkarsanız siz öyle yaparsınız tabi benim ki gibi panik değilse eşlerinizTabi tecrube her zaman haklidir :)
Hayirlisi olsun canim hakkimizda.sanada sezaryan derse doktorun ,bende normal dogumdan umidimi tamamen kesicemSeninle çok benziyoruz. Ben de 45,5 falanla başladım şimdi 54 üm. Bebeğin kilosu önde gidiyor ve dönmedi. Günümüz de yakın. Benim karnım da seninki gibi bi deri bi bebek. Ptesi randevum bakalım benim Dr sezeryan falan diyecek mi?