2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay canım boşver güzelce yıka sıcak suyla kullan bir şey olmaz nolcak

Amin canım. Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah.

Doktor bana ağrılar başlayınca çatı kontrolü yapacağını söyledi. O zaman olabiliyormış

ağrıların başlaması doğumun başlaması demek sayılır o zamn çook iyi

çok tş ederim canım :)

ayy bişi olmaz kızz kadıncağız abdest almış sadece yıka temizce şampuanla falan yeter bence

bu makattan sancı işi bana da oluyor nefesim kesiliyor o an dr asöyledim utana çekile normal dedi

canım ben olsam o küvet takımını birine verir gider yenisini alırdım

aynen öyle benim adet sancım da öyle olurdu yürüyemezdim 8-9 ayda bir olurdu ama olurdu şimdi de aynısı oluyor ama çok nadir hani 5 günde 1 şeklinde o an nefesim kesiliyor ölüyodum gördünüz mü filan diyorum p.tesi ben de soruyum doktoruma

amin canm çoook tşler[/QUOTE]
tekrar resimlerine baktımta tatlım tek tek her çikolataya resmen matbaada etiket basılıp elde çikolatalar itinayla kaplanmış kavanoza keza isim yine yapıştırılmış,çok gzl hazırlamışlar,ben bu kasede değilde madlen kutuda olandan sipariş vermeyi planlıyorum cnm,verdiğin günün ertesi günümü geldi ?

Ay canım boşver güzelce yıka sıcak suyla kullan bir şey olmaz nolcak

canım ben olsam o küvet takımını birine verir gider yenisini alırdım
Tumden delirtcek bunlar beni bigün
o kadar sinirleniyorum ki
be adam cikar onlari oyle alsana abdestini icine abdest almak yikanmak ne demek ya
dagdan inme insan yapmaz bunu
ofkeden kuduruyorum yaaa...
sadece kuvet degil arkadaslar evet kuvetin filesi var ama kova masrapa hepsi islakti

Seninle çok benziyoruz. Ben de 45,5 falanla başladım şimdi 54 üm. Bebeğin kilosu önde gidiyor ve dönmedi. Günümüz de yakın. Benim karnım da seninki gibi bi deri bi bebek. Ptesi randevum bakalım benim Dr sezeryan falan diyecek mi?

Canım güzelce sıcak sabunlu suyla eşine yıkattır sen de başında bekle ama sakın çamaşır suyuyla yıkama. Atmak da müsriflik olur. İçini ferah tut o kadar ne mikrobu olacak.

Canim bence kotu degil, ama senin icine sinmediyse degistir, degisim yapmak icin illa kutu gerekemez ya..
aslında sevmiştim beyaz olsa daha çok severdim ama bu markanın beyazı yok hem 6 ay kullanıcam ne olacak değil mi:)
oyyy bende isterim bende ırmağın çikolatasından çok güzel canım:)

tamam bende öyle yapayım zem zemide ayrı vereyim inşaallah
oh iyi olmuşşş bence senin kocan seni seviyor ve sana kıyamıyor üzme adamcagızı
üzmüycem artık tamam :)
canım yok ya var öyle doğum çok var hem de bir kadın anlatmıştı az kalmış asansörden inerken doğuruyormuş bebeğin başını eliyle tutarak inmiş düşün
canım sakin ol şimdi, sakın çamaşır suyu yapma, sireken vardır mutlaka sirke heö doğal hem de çok güzel bir dezefektan doldur suyu içinede sirkeyi beklet mis gibi olur sakın atma bir şey olmaz güven bana
aynen sürüyorum pek keyifliyim
Kizlar ya benim hesabimdan sürekli niye cikis yapiyo ya sorun bi bendemi var.iki dakika alinti yapip cvplayana kadar elli sefer cikis yapti kendi kendine
canım hesapla alakalı olabilir pc de sorun olabilir
canım yalancı sancılar onlar, bende her gece var mesela

hayır çamaşır suyu bebekle ilgili hiç bir şeye kullanmayın bundan sonra sirke dostunuz olsun sirkeyle yap canım

Kızlar bebişler olduktan sonra çamaşır suyunu çok kullanmayın artık, ben yerleri sirkeli suyla siliyorum tozuda öyle alıyorum, lavaboları karbonatla ovun tabi yer kısmına bende çamaşır suyu döküyorum wc nin aslında hiç kullanmamak lazım, bebişinizin biberonunu emziğini bile rahatlıkla sirkeyle steril edebilirsiniz, bulaşık makinasınında parlatıcı kısmına da hep sirke koyarım ben

Filede bebek üşüyormuş bebek hemşiresi almayın dedi ben almayacağım. Aklıma gelmişken söyliim dedim:)

Bana da oluyor bazen bebeğin hareketiyle normaldir diye Dr a sormadım bile:)

Filede bebek üşüyormuş bebek hemşiresi almayın dedi ben almayacağım. Aklıma gelmişken söyliim dedim:)

File yerine kuvetin icine destek koymak daha iyi oluyormus. Bebek suyun icinde kaldigi icin usumezmis

ben kullandım kızlar tek yıkadığım için hep filede yıkadım ama ben elektrikli sobayı açıyordum üşümesin diye zaten beş dk da yıkıyordum her gün yıkadığım için, yine kullanırım yani çünkü eşim panik yapıp su yutturuyor kv yeni doğanı asla yıkayamaz annemde dk başı gelecek mesafede değil mecburen file candır :) tek yıkayanlara yani :)

Tabi tecrube her zaman haklidir :)

Merve canım ne güzel normal doğum olacak inşaallah her anı özel güzel normal doğumun, o sancılar bile güzel geldiydi bana ah ah

Sabah yazarmışsın ki kızlar ben doğurdum çok kolaydı pırtlayı verdi diye

Tabi tecrube her zaman haklidir :)
yok canım haklıyım diyemem sizin dediğiniz çok doğruda ben mecburiyetten kullanıyorum yoksa suyun içinde daha huzurlu oluyor bebekler, eşlerinizle yıkarsanız siz öyle yaparsınız tabi benim ki gibi panik değilse eşleriniz

Hayirlisi olsun canim hakkimizda.sanada sezaryan derse doktorun ,bende normal dogumdan umidimi tamamen kesicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…