- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Ben spor yapamiyorum canim ya sadece rejim
Yok be canım ben rejimi yapsam o bile yatar gaza geleyim diye yazıyorum işte:) ama bugün birinci gün yapıcam inş yürüyüş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben spor yapamiyorum canim ya sadece rejim
Herkese merhaba güzel ve çıtır anneler:)
Hosgeldin canimBen de Katılıyorum aranıza bugün başladım sayenizde.
Ilk ve son kaçamağım Havuç belbeni oldu:) 86.6 ile başlıyorum malesef
Doğumdan 66 ile çıktım ama emzirme sevdasına bu kadar kilo aldım yemeden sütüm olmadı hiç artık ek gıdaya başladığıma göre verebilirim. Günde 30-40 dk yürüyüş yapsam 3 lt su 2 fincan Yeşilçay oh mis yeter:)
Bir de leslie başlangıç vardı onu bilen yapam var mi? Onu da yapmaya çalışayım inş
Evet canim emzirmiyorum arada bir sagiyorum 1 yemek kasigi cikiyor dedigin gibi tatlandirip yiyicem yoksa cok kötü tadi varAğır kardiyo çalışırsak dediği doğru ama hareket anlamında yürüyüş yararlı olur kilo vermesine. Ben yürüyüş ile desteklenmesine inanıyorum sağlık açısından he ama yapamıycam o ayrı:) o Yüzden şu an seninki de cazip geldi queencim inş bizim kilolar da gider bizi yormadan :)
Canım şöyle yap muz vs yaban Mersin yulaf ezmesi süt kahvaltı gibi yap doyurucu olur hem de ben yurtdışındayken öyle yapıyordum sanırım artık emzirmiyprsun ama süt de artırıyor yulaf
Ara öğün olarak da yoğurda süte tarçınla kuru üzümle katabilirsin geç acıktırıyor böyle olunca..
Hosgeldin canim aynen cok sıkıcı daha eglenceli seyler lazimgerci eglenceli de olsa bu bebekle asla yapamam hic durmuyor çünkü sen zayiflarsin hirslisin ben sana guveniyorum canimSpor olarak callenetics düşünüyorum araştırın hanımlar süper sıkılaştırıyor:) çok sıkıcı ama:)
O neydii gizzzzzz :)))Spor olarak callenetics düşünüyorum araştırın hanımlar süper sıkılaştırıyor:) çok sıkıcı ama:)
Yap canim daha once yaptin mi gercekten ise yariyorsa vakit bulabilirsem bende deneyeyimDafiduck sagol canım gaz için:) kendime güvenim olmasada yapmsk zorundayım:) sağdan soldan bir yerlrtimin portlemesinden daral geldi:)
Sıkıcı ama çok etkili canım yapmam şart; ) zamanım az
Ay canim cok tatlisin guldurdun benikan sekerinde bi sorun mu var acaba canim surekli caninin tatli cekmesiValla maşallah maşallah size azminize hayranim kendimden utaniyrum.okuz gibi yiyorum. Geri geldi iştahım gitti diye seviniyrdum...dun ogl y sa bebe biskuvisi yaptim kendimi de aradan cikardim büyükçe bi tepsi ıslak kek ve kurabiye yaptim eflalim asil yuhh bana en kocamanindan
gelip gidip yiyorum inanilmaz tatli cekiyo canim gece rüyalarımda cikolata görüyorum ya hayret bisey.
burada birde gunluk ne yediğimi yazanam yurek ister...ekmegi de cok yiyorum
Bilmiyrum ki canim o degilde kendimden suphelenyrum aceba sekerim mi var diye.Ay canim cok tatlisin guldurdun benikan sekerinde bi sorun mu var acaba canim surekli caninin tatli cekmesi
Yoktur birsey merak etme onun adi kansekeri degil pisbogazBilmiyrum ki canim o degilde kendimden suphelenyrum aceba sekerim mi var diye.
Gebeyken yaptirdim 90 çıkmıştı gayet düşüktü
simdinasil bi baktirsam mi diyorum