2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)

Hosgeldin canim
Ben lesile yaptim.bir ara iyi oluyir
Simdi de platese baslayacam insalah

Evet canim emzirmiyorum arada bir sagiyorum 1 yemek kasigi cikiyor dedigin gibi tatlandirip yiyicem yoksa cok kötü tadi var

Sabah
Penir, domates, 4 zeytin, 2 dilim ekmek
Ara
Lactamil 1 bardak
Oglen
Kuru patlican yemegi, 1 dilim ekmek
Ara
2 hurma, yesil cay
Aksam
Karniyarik 2 tane, 2 dilim ekmek

Günadyınlarrrrrr ben geldim sonunda:) sanki başbakan geldi

bilgilerimi yazayım efenim:)

Boy: 1,60
Şimdi ki kilo: 75 yuhhh az daha olsaydım
Hamile kaldığım kilo: 69

Hedef kilom : 50 tabi ki ama gerçekçi olalım ilk hedefim 65 gerisi ALlah Kerim:)

16.09.2015 çarşamba

Kahvaltı: Domates, salatalık, haşlanmış yumurta, süzme peynir, kayısı reçeli:) azcıııık canııım:) bir dilim Trabzon ekmeği, şekersi çay bolcaaaa

Ara öğün: 3 hurma, 8 badem

çoooook açım ben

Spor olarak callenetics düşünüyorum araştırın hanımlar süper sıkılaştırıyor:) çok sıkıcı ama:)
Hosgeldin canim aynen cok sıkıcı daha eglenceli seyler lazimgerci eglenceli de olsa bu bebekle asla yapamam hic durmuyor çünkü sen zayiflarsin hirslisin ben sana guveniyorum canim

Dafiduck sagol canım gaz için:) kendime güvenim olmasada yapmsk zorundayım:) sağdan soldan bir yerlrtimin portlemesinden daral geldi:)
Sıkıcı ama çok etkili canım yapmam şart; ) zamanım az

minione çok eski bir video canım ama öncesi sonrası fotolarıni görünce yapmak isteyeceksin:)

16.09.2015 çarşamba
Ara öğün: 8 badem, 3 hurma, bir dilim tam buğday ekmeği, 2 zeytin, çok oldu ama birden olmuyor açlık çooook zor

Öğlen: barbunya pilaki, hindi salam, iki dilim tam buğday ekmeği, 3 kaşık yoğurt

Ara öğün: bir fincan fındıklı kahve

Akşam ne yiyicem bilmem sebze de yok tavuk vs. De

Valla maşallah maşallah size azminize hayranim kendimden utaniyrum.okuz gibi yiyorum. Geri geldi iştahım gitti diye seviniyrdum...dun ogl y sa bebe biskuvisi yaptim kendimi de aradan cikardim büyükçe bi tepsi ıslak kek ve kurabiye yaptim eflalim asil yuhh bana en kocamanindan

gelip gidip yiyorum inanilmaz tatli cekiyo canim gece rüyalarımda cikolata görüyorum ya hayret bisey.
burada birde gunluk ne yediğimi yazanam yurek ister...ekmegi de cok yiyorum

Ay canim cok tatlisin guldurdun benikan sekerinde bi sorun mu var acaba canim surekli caninin tatli cekmesi

Bilmiyrum ki canim o degilde kendimden suphelenyrum aceba sekerim mi var diye.
Gebeyken yaptirdim 90 çıkmıştı gayet düşüktü
simdinasil bi baktirsam mi diyorum
Yoktur birsey merak etme onun adi kansekeri degil pisbogaz
Cunku bendede var
Sabahtan bu yanw yediklerimi yazsam tuhhhhh dersiniz
Nickimi artik degistirsem diyorum ne minisi irione olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…